De meggyozheto vagyok, ha megmondod, hogy az agyi kapacitasokbol eredo hianyossagokat, hogyan lehet futassal kompenzalni. Vagy legyen az technikai, mindegy.realmadrid95 írta:Mivel Tchouameni es Cama szintekkel lentebb van, mint Kroos, Modric tobbek kozott, igy a hianyossagait futomennyiseggel kene potolni. Erre Lvt irtad, aki nem szintekkel van lentebb, mint Carvajal, hanem tobb ezer kmerrel. Ha nem is teljesen ezzel potolnak, de sokkal jobban festene a dolog.Realista24 írta: Real Madrid idei atlaga 102km
Barcelona 105,5.
Dortmund 100
Arsenal 106,4
Bayern 112,4
Inter 93,2
Paris 111,2
Atleti 121![]()
Aston Villa, ugye futobolond angolok papiron, 102
Liverpool 118,7, aztan mire mentek vele?
Az a baj, hogy szerintem nagyon lesarkitod. Nem gyozkodlek, en igy latom, te mashogy.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Mivel Tchouameni es Cama szintekkel lentebb van, mint Kroos, Modric tobbek kozott, igy a hianyossagait futomennyiseggel kene potolni. Erre Lvt irtad, aki nem szintekkel van lentebb, mint Carvajal, hanem tobb ezer kmerrel. Ha nem is teljesen ezzel potolnak, de sokkal jobban festene a dolog.Realista24 írta: Real Madrid idei atlaga 102km
Barcelona 105,5.
Dortmund 100
Arsenal 106,4
Bayern 112,4
Inter 93,2
Paris 111,2
Atleti 121![]()
Az a baj, hogy szerintem nagyon lesarkitod. Nem gyozkodlek, en igy latom, te mashogy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nem figyelsz, ezt irtam:realmadrid95 írta:Realista24 írta:
![]()
Vegyunk egy peldat, ha mar Barca, meg Neymar, legyen szelsoseges pelda, Barcelona - PSG, az ominozus 6-1-es meccs.
A franciak 5 km-rel tobbet futottak, mint a katalanok, ugyhogy kb. kapuhoz voltak szogezve.
Magyarazza mar meg nekem valaki, hogy miert van ertelme nezni ezt a ki mennyit futott baromsagot?
Epp errol beszeltunk fentebb, hogy ha valaki jobb, sokkal jobb, akkor nincs szukseg ekkora futomennyisegre, mert zsigerbol meg lehet oldani.
Plusz azt, hogy hiaba futnanak ketszer annyit, ezeket a hianyossagokat azzal nem tudjak potolni.A gond, hogy most is ugyanaz a "taktika" es az elvaras, csak hat nincs se Ramos, se CR, se Kroos, se Modric, se Case, se Karim, se Carvajal...szoval hagyjuk is, ez tovabbra sem futas kerdese.
Be kene rugni a buntetoket, nem buziskodni kozben, beverni a ziccereket, nem Lucasra bizni a vedekezest, es foleg nem egy eves serulesbol visszajott emberre, illetve nyilvan teljesitmeny alapon feltenni a kezdot, aztan maris megvannak a hianyzo pontok a bajnoksagban, es a BLben sem kellett volna tulorazni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid idei atlaga 102km
Barcelona 105,5.
Dortmund 100
Arsenal 106,4
Bayern 112,4
Inter 93,2
Paris 111,2
Atleti 121
Barcelona 105,5.
Dortmund 100
Arsenal 106,4
Bayern 112,4
Inter 93,2
Paris 111,2
Atleti 121

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
Realista24 írta:hehetheoriginal írta:
Lionel te vagy az?![]()
![]()
Vegyunk egy peldat, ha mar Barca, meg Neymar, legyen szelsoseges pelda, Barcelona - PSG, az ominozus 6-1-es meccs.
A franciak 5 km-rel tobbet futottak, mint a katalanok, ugyhogy kb. kapuhoz voltak szogezve.
Magyarazza mar meg nekem valaki, hogy miert van ertelme nezni ezt a ki mennyit futott baromsagot?
Epp errol beszeltunk fentebb, hogy ha valaki jobb, sokkal jobb, akkor nincs szukseg ekkora futomennyisegre, mert zsigerbol meg lehet oldani.
Viszont kiment Marcelo, Kroos, Cr, Benzema, Modric feluton, mi minosegben nem tudtuk potolni oket, gondolta a vezetoseg, hogy mivel nem lehet oket potolni, megprobaljak izombol megoldani. Pont a futomennyisegnek kene brutalnak lennie es bedaralni a csapatokat, ha mar “agyat” nem vettunk a csapatba. Tchouameni nem lesz Kroos, Cama nem lesz Modric, igy nem lehet toluk ezt elvarni, akkor csak a futomennyiseg es a daralas maradna, nem?

Orrnehez a csapatunk, Vini, Mbappe ha elvesziti a labdat vissza sem tamad, Rodyrgo hebe hoba, de az o lababan is keves a km. Raadasul Benzema ha nem is futott 11 kmt, sokszor visszakocogott felpalyaig is. A kozeppalyank teljesen halott, emberhatranyba kerulnek a jatekosaink, mert tolodnak ossze vissza.
-
Nagy általánosságban én sem látom sok értelmét, de a mi meccseinken sokszor az az érzésem, mintha egy játékossal kevesebben lennénk, főleg a KP-n.Realista24 írta: Magyarazza mar meg nekem valaki, hogy miert van ertelme nezni ezt a ki mennyit futott baromsagot?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta:Lionel te vagy az?Realista24 írta:
De most futoversenyen vagyunk vagy focizunk gyerekek? Felolem negyet is futhat valaki, ha mind a 4 hasznos.
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lionel te vagy az?Realista24 írta:De most futoversenyen vagyunk vagy focizunk gyerekek? Felolem negyet is futhat valaki, ha mind a 4 hasznos.realmadrid95 írta:
9.5 kmel a 4.legkevesebbet futo tamado iden.
https://ibb.co/q3F8CkjM
4 bol 3 Real jatekos, igy borzasztoan nehez.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most futoversenyen vagyunk vagy focizunk gyerekek? Felolem negyet is futhat valaki, ha mind a 4 hasznos.realmadrid95 írta:9.5 kmel a 4.legkevesebbet futo tamado iden.Realista24 írta:
Rodrygo keveset vedekezik? Egyik legtobbet melozo tamado.
kiserik meg gondolom irt valamit, amivel Vinit vedi, Rodrygoba beleallva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Raphinha már most koroket vert az egész karrierjére

Nyilván
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csodás fél évig tartó teljesítmény volt azhehetheoriginal írta: miközben a barca neymarral mindig is szebben játszott
Raphinha már most koroket vert az egész karrierjére.

De kinek mi, ahogy irtad.
Ha futbalsz, akkor nekem a 12 es baszogep csapat. Az ajax elleni kontrara, meg a bayern elleni első fél órára mai napig ki szoktam csapni. Annyi, hogy ott mou gyakran tulgondolta a dolgokat es jott a balfaszkodas, illetve negreira még virágkorát élte. Sok trofea bennemaradt abban a csapatban. Mai napig fáj.
Erre majd figyelj oda. Rodrygo " nagy" melója kb annó Asensio melójával vetekszik. Futni alig fut, az ellenfélhez közel alig megy, oda alig lép. Jobb oldalról sok gólt kaptunk, amit LV nyakába varrt mindenki, de Rodrygo "védekezéséből" indult az egész. Védőstatokban Vinivel vetekszik. Nagyon túl van fújva ez a 'Rodrygo milyen sokat melózik' dolog. Szépen elporoszkál a felezővonal környékén, meg nyomja a végeláthatatlan hátrapasszokat. A futómennyisége is alig több, mint a lusta Vinié. Érdemes belegondolni, hogy idén hány kontrával ért fel?Realista24 írta:Rodrygo keveset vedekezik? Egyik legtobbet melozo tamado.realmadrid95 írta:
A celtalannak valoban nincs, de az, hogy Mbappe, Vini es Rodrygo ilyen keveset vedekezik minden meccsen azt eredmenyezi, hogy nincs kozeppalyank, mivel Bellinghamnek mindenki helyett is kell vedekeznie.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nzooli93
Mondjuk amúgy ma lehetséges egyáltalán szépen játszani,mikor a védekezés ennyire profi már mindenkinél?
A durva presszing, meg letámadás pl látványos, de a szó hagyományos értelmében az se a szép foci,nem? Van olyan csapat az elmúlt 10-15 évben, aki szépen játszott? A 15-ös triplázó barca is egy extra kontra csapat volt lényegében.
A durva presszing, meg letámadás pl látványos, de a szó hagyományos értelmében az se a szép foci,nem? Van olyan csapat az elmúlt 10-15 évben, aki szépen játszott? A 15-ös triplázó barca is egy extra kontra csapat volt lényegében.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem ebben igazad vanhehetheoriginal írta: Hát kinek mi a szép foci.
Nekem a top madrid futball mindig a 2003. tavasz lesz, még tesomsz/mesterem sérülése ellenére is.

del Bosque edzősége alatt volt a legnézhetőbb a csapatunk 2000 óta, úgy hogy trófeákat is gyűjtöttünk mellette
utána legtöbbször vagy a szép játék hiányzott, vagy nem nyertünk semmit évekig...
- realmadrid95
9.5 kmel a 4.legkevesebbet futo tamado iden.Realista24 írta:Rodrygo keveset vedekezik? Egyik legtobbet melozo tamado.realmadrid95 írta:
A celtalannak valoban nincs, de az, hogy Mbappe, Vini es Rodrygo ilyen keveset vedekezik minden meccsen azt eredmenyezi, hogy nincs kozeppalyank, mivel Bellinghamnek mindenki helyett is kell vedekeznie.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygo keveset vedekezik? Egyik legtobbet melozo tamado.realmadrid95 írta:A celtalannak valoban nincs, de az, hogy Mbappe, Vini es Rodrygo ilyen keveset vedekezik minden meccsen azt eredmenyezi, hogy nincs kozeppalyank, mivel Bellinghamnek mindenki helyett is kell vedekeznie.Realista24 írta:
De mit komepnzaljanak? Lathatod, hogy egy LV is probal fel le futassal kompenzalni, meg feltunik a bal oldalon, csatarban, kozepen, aztan mire megy vele? A celtalan szaladgalasnak semmi ertelme.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Hát kinek mi a szép foci.
Nekem a top madrid futball mindig a 2003. tavasz lesz, még tesomsz/mesterem sérülése ellenére is.
Az utána való erőlködés capelloval meg a holland d-kategoriaval, aztán ceronaldoek érkezése, miközben a barca neymarral mindig is szebben játszott, nem tudok mit tenni ellene, van a joga bonito, meg van a többi alantas lofasz.
Aztán az elmúlt 10 év trofeakban gazdag volt, de általában szar játékkal, eredmenycentrikussaggal párosult.
Személyes vélemény. Nem muszáj egyetérteni vele, meggyőzni se egymást.
Az utána való erőlködés capelloval meg a holland d-kategoriaval, aztán ceronaldoek érkezése, miközben a barca neymarral mindig is szebben játszott, nem tudok mit tenni ellene, van a joga bonito, meg van a többi alantas lofasz.
Aztán az elmúlt 10 év trofeakban gazdag volt, de általában szar játékkal, eredmenycentrikussaggal párosult.
Személyes vélemény. Nem muszáj egyetérteni vele, meggyőzni se egymást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 10., csütörtök 16:37-kor.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
A celtalannak valoban nincs, de az, hogy Mbappe, Vini es Rodrygo ilyen keveset vedekezik minden meccsen azt eredmenyezi, hogy nincs kozeppalyank, mivel Bellinghamnek mindenki helyett is kell vedekeznie.Realista24 írta:De mit komepnzaljanak? Lathatod, hogy egy LV is probal fel le futassal kompenzalni, meg feltunik a bal oldalon, csatarban, kozepen, aztan mire megy vele? A celtalan szaladgalasnak semmi ertelme.realmadrid95 írta:
Reszben egyet ertek veled, de akkor olyan jatekosaink voltak, hogy kevesebb futassal is tudtak meccseket eldonteni. Most, hogy gyengebb kepessegu jatekosaink vannak, futassal kene kompenzalni valamennyire szerintem.
- nzooli93
Nekem ami megmaradt az a 2. Bl gyozelem Zzvel, ott szerintem rohadt dominánsak voltunk minden téren.
Meg pont Carlonak a masodik szezonjának az ősze. Mikor valami brutal nagy nyerési szeria volt. Ott is jo foci volt,ha jol remlik. Aztan tavaszra szethulltunk, bar asszem ott Modric kiesett sokaig.
Meg pont Carlonak a masodik szezonjának az ősze. Mikor valami brutal nagy nyerési szeria volt. Ott is jo foci volt,ha jol remlik. Aztan tavaszra szethulltunk, bar asszem ott Modric kiesett sokaig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sot, alapitas ota.hehetheoriginal írta:Azert azt ne mondjuk mar, hgoy 10 eve nezhetetlen a focink.![]()
Nagyjából 20 éve.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema