swfan írta:
A szoboszlói felhozatal is lehetne erősebb (Romulusz is mit keres ott, semmi köze a kerülethez), bár kb. mindegy nekem, ki győzi le Bodót
RSZR: "Itt lakunk, Ebesen. Azt hiszem, 17-szer költöztem, úgyhogy nagyon sok helyen laktam az országban. Főleg Debrecen és Hajdúszoboszló között mozgok, néha Hortobágyig is elszabadulok, a Kilenclyukú hídig. Ők befogadtak. Ha látják, hogy teszünk értük, hitelesek vagyunk, igazat mondunk, értéket képviselünk, akkor a cívis emberek is nagyon könnyen befogadják a „gyüttmenteket”. Akárhonnan is jöttem – mert azt elég nehéz megmondani, hogy honnan jöttem. Egyébként Borsodban születtem, Miskolcon. Nincs túl messze az a vármegye. Amikor nézzük a Loki és a DVTK meccseit, ott más hangulat van, mint mondjuk egy Loki–Fradin. Ez is mutatja, hogy az értékek közel vannak. Úgyhogy én nagyon megszerettem ezt a környéket, nem is nagyon tervezzük, hogy elköltözünk. Otthonomnak érzem Ebest és a Hajdúságot, itt van egy olyan miliő, ami nekem nagyon megtetszett"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"