Ezért nem értem én sem az egészet... nagyon sok van a gyerekben, viszont alig kap lehetőséget. Amikor meg kapott, nem volt rossz, sőt... inkább csak a meccshiány látszott nála.nmate írta: Nekem itt bűzlik valami.

Mateo Kovačić - 23
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mateo Kovačić - 16
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, most említette Remy Hámesz topikban. Szerintem őt gyorsan tovább kell passzolni valami visszavásárlási opcióval, mert potenciál van benne, de úgy néz ki ez nem itt fog kiteljesedni.
De ezt már írtátok többen.
Aztán azért csak kíváncsi lennék milyen a munkamorálja, mert ilyen tehetség mellett nem hiszem el, hogy előbb kell becserélni egy puffogó Iscot vagy egy suta Jamest Kroos/Modric helyett amikor vezetünk mondjuk, amikor fele annyi erő ill. dinamika nincsen bennük. Nekem itt bűzlik valami.
De ezt már írtátok többen.
Aztán azért csak kíváncsi lennék milyen a munkamorálja, mert ilyen tehetség mellett nem hiszem el, hogy előbb kell becserélni egy puffogó Iscot vagy egy suta Jamest Kroos/Modric helyett amikor vezetünk mondjuk, amikor fele annyi erő ill. dinamika nincsen bennük. Nekem itt bűzlik valami.
Na ez tetszene nekem is de várjuk meg inkább az elő szezont.ziro4vr írta:Dortmundban is el tudnám képzelni. Persze a cipőjét nem köthetné be akit pótolnia kéne, de ott egy kis tempót meg agresszivitást magára szedne.
Te meg ne nyomd fullba a kretént.Remy írta:Leicesterbe mehet is kölcsön.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hatha a szerncse melle all...bar jelenleg csak ebben lehet bizni.Nzedge írta:Nagyon kevés esélyt látok én erre. Amúgyse tűnt egy önbizalommal teli srácnak, és Zidane rátett még egy lapattál legalább.numberone1 írta: Varjunk meg vele...lehet, h foszereplo lesz meg a hatralevo meccseken, es menti Zizou segget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon kevés esélyt látok én erre. Amúgyse tűnt egy önbizalommal teli srácnak, és Zidane rátett még egy lapattál legalább.numberone1 írta: Varjunk meg vele...lehet, h foszereplo lesz meg a hatralevo meccseken, es menti Zizou segget.
- numberone1
Kinek?ziro4vr írta:Dortmundban is el tudnám képzelni. Persze a cipőjét nem köthetné be akit pótolnia kéne, de ott egy kis tempót meg agresszivitást magára szedne.

Varjunk meg vele...lehet, h foszereplo lesz meg a hatralevo meccseken, es menti Zizou segget.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dortmundban is el tudnám képzelni. Persze a cipőjét nem köthetné be akit pótolnia kéne, de ott egy kis tempót meg agresszivitást magára szedne.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leicesterbe mehet is kölcsön.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Elkell passzolni ot kolcsonbe angliaba, neveljenek ki belole egy Modric 2.0át, utana majd keszen visszavesszuk es mehet a bugi Pogbaval

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
menjen legalább kölcsönbe
kell a hely az igazolásoknak a kereteben
kell a hely az igazolásoknak a kereteben

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom mit csinálhatott a Las Palmas elleni bakin kívül, de nagyon kikerült a képből szegény srác. Nyáron remélem Klopp elviszi tőletek, akár csak kölcsönbe is. A német jó hatással lenne rá szerintem, és nagyon passzolna az ő focijába, Cannal jók lennének a pálya közepére ketten. Bár a hírek szerint egyelőre másfele kacsintgatnak, de Kovát szóba hozták már múlt nyáron is a Poollal, lehet most is élnének a lehetőséggel, ha lenne rá esély..
Szerintem a srác sokkal elkötelezettebb ezzel az egésszel, mint Isco vagy James. Meg tőle előbb látni a neten képeket edzésről meg meccs előtt meg ilyenekről, mint pl Iscotól, Jamestől. Egyszerűen csak nem akkora név a srác, Casemiro meg formában van. Meg ugye Kovacic még Benitez embere is, lehet Zidane ezért nem tolja.
Kár érte nagyon, ha elpazaroljuk.

Kár érte nagyon, ha elpazaroljuk.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem egy hiba miatt senki sem kerül annyira a perifériára.
Lehet csak simán nem dolgozik elég keményen az edzésen, vagy nincs formában.
Lehet csak simán nem dolgozik elég keményen az edzésen, vagy nincs formában.
Merci Zizou!
Aha, ja. Azért remélem nem ennyire borzalmas a helyzete. Kellene Kroos-Modric cseréjének. Egy Isco-Casemiro-Kovacic kp-t is megnéznék néha.palesz77 írta:Kovacic emiatt a hibája miatt került ki Zidanenál a képből?Azóta keretbe se volt nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kovacic emiatt a hibája miatt került ki Zidanenál a képből?
Azóta keretbe se volt nem?

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
on: meg kell tartanunk Kovacicot a jövő szezonra, Asensióval remek kiegészítő emberek lehetnének
off: nagyon abszurd kijelentésnek tartom hogy a modern fociban kihalna a kemény vkp, vagy a tkp poszt. utóbbit is itt olvastam. ez kizárólag az edzőtől és az ő elképzeléseitől függ.
off: nagyon abszurd kijelentésnek tartom hogy a modern fociban kihalna a kemény vkp, vagy a tkp poszt. utóbbit is itt olvastam. ez kizárólag az edzőtől és az ő elképzeléseitől függ.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
A bajnokság hátralevő részében en is bízom benne hogy több lehetőséget kap de most egyáltalán nem ráz meg a kihagyása.
Tehetséges játékos, simán lehet Modric kaliber az évek alatt ha szépen fokozatosan tud fejlődni, ehhez nyilván minél több játékoerc kell de nagyon fiatal és azért már most fiatalon mélyvízbe került hogy Inter és Real Madrid szintű csapatokban szerepelt. Eddig amikor pályára lépett nekem sokszor idegenül mozgott, de szinte mindig voltak a meccseken olyan megmozdulásai amiből lehetett látni hogy van benne spiritusz.
Tehetséges játékos, simán lehet Modric kaliber az évek alatt ha szépen fokozatosan tud fejlődni, ehhez nyilván minél több játékoerc kell de nagyon fiatal és azért már most fiatalon mélyvízbe került hogy Inter és Real Madrid szintű csapatokban szerepelt. Eddig amikor pályára lépett nekem sokszor idegenül mozgott, de szinte mindig voltak a meccseken olyan megmozdulásai amiből lehetett látni hogy van benne spiritusz.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Persze,én ebben egyetértek,de itt ez volt a hivatalos álláspont hogy ezek a futballisták már nem kellenek..Kerlon írta:Az nem jelenti azt, hogy Casemiro jobb Modricnál. Sokkal jobban megérződne a hiánya, mint Casemiroé. Bár kétségkívül a horvát mostanában szürkébben teljesít. Söprögető meg nem a védelem előtt, hanem a védelem mögött játszik. És továbbra is tartom, hogy ez a poszt nem kihalt, csak kevés az olyan, aki még ebben a szerepben játszik úgy, hogy megérje bárkinek is játszatni, de pl.: Alonso, Medel, Busquets, Matic, Coquelin mind-mind ezt tolják csak kicsit más stílusban. Sőt talán Blindnek is ez lenne az igazi posztja, ha a MU-ban nem lenne annyi sérült.
A söprögetőt meg arra írtam hogy még nem halt ki poszt sosem,az pedig már jó pár éve nincs,és igen,tudom hogy hol játszik.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Az nem jelenti azt, hogy Casemiro jobb Modricnál. Sokkal jobban megérződne a hiánya, mint Casemiroé. Bár kétségkívül a horvát mostanában szürkébben teljesít. Söprögető meg nem a védelem előtt, hanem a védelem mögött játszik. És továbbra is tartom, hogy ez a poszt nem kihalt, csak kevés az olyan, aki még ebben a szerepben játszik úgy, hogy megérje bárkinek is játszatni, de pl.: Alonso, Medel, Busquets, Matic, Coquelin mind-mind ezt tolják csak kicsit más stílusban. Sőt talán Blindnek is ez lenne az igazi posztja, ha a MU-ban nem lenne annyi sérült.
K
K
- numberone1
Modric nagyon alul teljesit iden, foleg Benitez alatt volt iszonyu gyenge(magahoz kepest)...de Zizounal sem az igazi, mint amit megszoktunk tole.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou