RG-ra megint toppon lesz

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. január 27., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 27., kedd 12:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 27., kedd 12:20
Realista24 írta:Látom Nadalnak bb van, nézte valaki, megint fájt a háta vagy valamije gondolom.
„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy győzhettem volna ma, Tomás jobb volt nálam, ilyen a sport” – vélekedett a mallorcai salakkirály, aki a 2006-ban elbukott wimbledoni finálé óta először vesztett szettet
6:0-ra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 12:15
Olvastam, azért kérdezem, mert rákérdeztek arra is, hogy igaz-e hogy fájdalomcsillapítót vett be láb(?) fájdalmak miatt. Aztán arra is azt mondta, hogy semmi olyan nem volt, ami befolyásolta volna a meccs eredményét, a játék része, nem akarja kisebbíteni a győzelmét az ellenfélnek.h3x0r írta:„Nem nehezítettem meg a dolgát, ilyen teljesítménnyel nem lehet Grand Slam-negyeddöntőt nyerni – mondta az előző év második felében csuklósérülés és vakbélműtét hátráltatta Nadal. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy győzhettem volna ma, Tomás jobb volt nálam, ilyen a sport.”Realista24 írta:Látom Nadalnak bb van, nézte valaki, megint fájt a háta vagy valamije gondolom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 27., kedd 12:13
„Nem nehezítettem meg a dolgát, ilyen teljesítménnyel nem lehet Grand Slam-negyeddöntőt nyerni – mondta az előző év második felében csuklósérülés és vakbélműtét hátráltatta Nadal. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy győzhettem volna ma, Tomás jobb volt nálam, ilyen a sport.”Realista24 írta:Látom Nadalnak bb van, nézte valaki, megint fájt a háta vagy valamije gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 23., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 23., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 21., szerda 13:59
Akkor nem egy meccset néztünk.Meg azt is hogy ez a gyerek még így is nagyon gyenge volt.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 21., szerda 13:41
Meg azt is hogy ez a gyerek még így is nagyon gyenge volt.realistahuni írta:Nadal jól kikapja mostanában az ilyen életük meccsét játszó ismeretlen arcokat.![]()
Wimbledonban is elkapott egy olyant aki még a lába közül is a sarokba ütte, most meg ez a Smyczek ütött olyan fonák kereszteket meg egyeneseket, hogy egy Djokovic megirigyelné. Végül meglett Nadalnak, mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy a játék minden elemében jelentősen visszaesett.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 21., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 12., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 24., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. november 23., vasárnap 17:18
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 16., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 16., vasárnap 18:40
HozzászólásSzerző: matador » 2014. november 16., vasárnap 9:56
Nehéz olyan pillanatot mondani, amikor Federert nem írják le, de szerintem pont a vb előtt nem tette senki. A világelsőséget sajnálom, az Raonicon ment el biztosra, de amíg ilyen meccsek lesznek benne a pakliban, amikor a pali játszik, addig meg van bocsátvatucsoki írta:Wawrinkának szokása. Túl gyenge mentálisan, ez köztudott. Federer előtt pedig le a kalappal, nem azért mert fordított, hanem mert elég sokan leírták őt a VB előtt....Galacticos írta:de Roger megcsinálta!!!
szerintem meg wawrinka baszta el.
nem volt első szervája és ígyis 4 meccslabdája volt.
de azt nem tudom felfogni hogy miért próbált ennyiszer felmenni a hálóhoz, alapvonal mögül a végén verte federert, amikor meg megpróbált felmenni a hálóhoz mindig elbukta kivéve mikor a keretről bepattant.
nevetséges volt bazdmeg..
Ma nagyon fogok neki szorítani.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 16., vasárnap 3:54
Wawrinkának szokása. Túl gyenge mentálisan, ez köztudott. Federer előtt pedig le a kalappal, nem azért mert fordított, hanem mert elég sokan leírták őt a VB előtt....Galacticos írta:szerintem meg wawrinka baszta el.GT37 írta:de Roger megcsinálta!!!
nem volt első szervája és ígyis 4 meccslabdája volt.
de azt nem tudom felfogni hogy miért próbált ennyiszer felmenni a hálóhoz, alapvonal mögül a végén verte federert, amikor meg megpróbált felmenni a hálóhoz mindig elbukta kivéve mikor a keretről bepattant.
nevetséges volt bazdmeg..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. november 16., vasárnap 0:14
szerintem meg wawrinka baszta el.GT37 írta:de Roger megcsinálta!!!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 16., vasárnap 0:06
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem