Azért ez erős.sebydani írta:Pérez indítja is a tranzakciótNeymar apja a bíróságon: "Jobban szerettem volna, ha a fiam a Realba megy. Akkor nem lettek volna ilyen problémáink."
Mondjuk annyira nem akarhatta ha elfogadta a barca zsebpénzét.

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 3., szerda 17:05
Azért ez erős.sebydani írta:Pérez indítja is a tranzakciótNeymar apja a bíróságon: "Jobban szerettem volna, ha a fiam a Realba megy. Akkor nem lettek volna ilyen problémáink."
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 3., szerda 16:33
Pérez indítja is a tranzakciótNeymar apja a bíróságon: "Jobban szerettem volna, ha a fiam a Realba megy. Akkor nem lettek volna ilyen problémáink."
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 3., szerda 14:03
Gondolom igaz..A SportYou jelentései szerint a Bernabéu gyepszőnyege okozhatta Bale sérülését...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 3., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 3., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 3., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 3., szerda 13:32
Legkozelebb mi lesz?Neki megy az uvegajtonak?Seraf írta:najó hát ez kurvarvicces, elöször a lamborghini most meg a gyepszőnyegA SportYou jelentései szerint a Bernabéu gyepszőnyege okozhatta Bale sérülését...Arbeloa tedd a dolgod!
HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. február 3., szerda 13:07
najó hát ez kurvarvicces, elöször a lamborghini most meg a gyepszőnyegA SportYou jelentései szerint a Bernabéu gyepszőnyege okozhatta Bale sérülését...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 3., szerda 10:51
Szerintem nem hozzuk egyébként. Nem is nagyon van rá okunk. Az elnök és az edző is szerelmes Benzemába, aki végre beért, és olyan teljesítményt nyújt már egy ideje, hogy felesleges is lenne lecserélni. Pláne nem egy 100 milliós, nem éppen fiatal csatárra. Két ilyen csatár meg nem nagyon fér el egyszerre a pályán, nem tudok olyan csapatot, aki kélt kilencessel játszana. Nem mondom, hogy nem érdekelne, hoghy mennyire működne a dolog, de ahhoz sokba van a buli.kezd már kicsit sok lenni ez a lewandowski téma, félő, hogy van alapja. megint ész nélkül elhozunk egy csatárt mikor gyakorlatilag semmi szükség nem lesz rá... gyönyörű lesz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 3., szerda 10:05
Azt nem tudom elhinni, hogy a 200 milliós Brazíliában több mint 10 éve nem került egy Benzema szintű csatár. Nagyon érdekes ez, jól mutatja, hogy mennyire kivételes tehetséggel, munkával, és szerencsével lehet odaérni a csúcsra.Thiago Silva: “A braziloknak olyan csatár kellene, mint Benzema”
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 2., kedd 18:02
Ancelotti posztolt is róla...jó barátja volt.csabi87 írta:Realista24 írta:Elhunyt Ernesto Bronzetti, Galliani jó barátja, aki a Milan mellett a Real Madridnak is adott tanácsokat; sok-sok transzferügylet motorja volt. Személyében az átigazolási piac egyik királya ment el. Béke poraira!
Mi lett vele?
Ma még nem láttam sehol sem a hírt.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 2., kedd 11:47
Realista24 írta:Elhunyt Ernesto Bronzetti, Galliani jó barátja, aki a Milan mellett a Real Madridnak is adott tanácsokat; sok-sok transzferügylet motorja volt. Személyében az átigazolási piac egyik királya ment el. Béke poraira!
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 2., kedd 11:35
morientes írta: Micsoda?Kèpes eldonteni egy egèsz sorozatot,lásd CdR![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 2., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 2., kedd 11:17
Úgy nehéz, hogy nem játszott fél éve. Pont azért adtuk kölcsön, hogy mutasson valamit, és akkor nyáron könyebb lesz elpasszolni.na az orosz a Valenciában
eladni kéne már...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 2., kedd 7:15
Micsoda?Kèpes eldonteni egy egèsz sorozatot,lásd CdRJim írta:na az orosz a Valenciában
eladni kéne már...
semmi szükség rá, nem jobb mint Jesé, pedig lassan ő sem szint már
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. február 1., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. február 1., hétfő 21:33
Persze, a Dortmundban remélhetőleg.Remy írta: Vagy jovore kezdo lesz Aubeval karoltve.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 1., hétfő 14:45
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem