Remy írta:+1. Tovább is tart, szarabb is.istimester írta: A második. Elképesztő szar hisztizés, Esmeralda színvonal.
Jar Jar is is qrva rossz, meg az egész gungan bagázs, de na...
Jar Jar? Ne már. Legnagyobb figura

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 6., szerda 22:56
Remy írta:+1. Tovább is tart, szarabb is.istimester írta: A második. Elképesztő szar hisztizés, Esmeralda színvonal.
Jar Jar is is qrva rossz, meg az egész gungan bagázs, de na...
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 22:47
+1. Tovább is tart, szarabb is.istimester írta: A második. Elképesztő szar hisztizés, Esmeralda színvonal.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. december 6., szerda 22:46
A második. Elképesztő szar hisztizés, Esmeralda színvonal.KAG írta:Csabi írta:az első rész még óriási SW fanként is vállalhatalan.
Nem tudom eldönteni h jar har az elso reszbol vagy a masodik resz szerelmi szala borzasztóbb
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 6., szerda 22:43
Csabi írta:az első rész még óriási SW fanként is vállalhatalan.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 6., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 22:26
Az mi ocsmány jelenet.P. Krisz írta: Christensent a Jedi visszatérbe is betrollkodta, biztos volt oka.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 6., szerda 22:25
Christensent a Jedi visszatérbe is betrollkodta, biztos volt oka.torjack írta:Ki tudja, pár év múlva Christensen kitálal, Lucas közli, hogy nagyon sajnálja és a jövőben meleg férfiként kíván élniLukács mit láthatott Hayden Christensenben?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 6., szerda 22:04
Nemtudom de nekem azok a részek is bejönnekRemy írta:Ha csak az lenne a probléma...P. Krisz írta: Lukács mit láthatott Hayden Christensenben?![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. december 6., szerda 21:59
Ki tudja, pár év múlva Christensen kitálal, Lucas közli, hogy nagyon sajnálja és a jövőben meleg férfiként kíván élniLukács mit láthatott Hayden Christensenben?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 21:17
Ha csak az lenne a probléma...P. Krisz írta: Lukács mit láthatott Hayden Christensenben?![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 6., szerda 21:15
Obi-Wan.Remy írta:Tolom a Star Warsokat, mert kedden már jön a 8. rész. Előzményből ez a 2. rész évről évre rosszabb lesz.3. viszont fasza, főleg az átállástól kezdve.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 6., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. december 6., szerda 11:44
nem, teljesen más szerintem. de pont írni akartam hogy az is egy nagyon jó börtönös film. meg van még a Starred Up, ha még valaki nem látta.doncsontos írta: ez nem ugyanaz kb mint a Felon(Az Elítélt)?
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 6., szerda 10:09
ez nem ugyanaz kb mint a Felon(Az Elítélt)?Realista24 írta:Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
R24, ha a Brawl nezheto volt, akkor tegyel ezzel is egy probat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 6., szerda 0:23
gyenge nyócasH.E.H.E. írta:dunkirk
10/10
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 6., szerda 0:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 4., hétfő 22:13
Azt hittem azt írod: ez jobban is tetszett, pedig te ajánlottad.Realista24 írta:Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 4., hétfő 21:34
Megnéztem, ez jobban is tetszett, pedig kevesebbet vártam tőle.Remy írta: SHOT CALLER: Nikolaj Coster-Waldau ezt odarakta, méghozzá nem is kicsit. A film jól építkezik és végig képes lekötni az ember figyelmét. Bőven ajánlható alkotás. Börtön drama kedveloknek plane.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem