Cristiano Ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Khedira is beton kezdő volt nálunk most a Juvéban a válogatottban mindent megnyert kb ki tekinti nagynak? erősen személyes hogy kinek ki a nagy.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jo hát nem arbeloat kell osszehasonlitani vagy victor valdes-t egy Cr messivel.De a legmagasabb szinten ez igen is számít.Most valdes nyerhet úgy egy bl-t hogy semmi köze hozzá,de általában akit topnak tekintünk és nyer egy trófeát a csapata ahhoz elég sok köze szokott lenni.RaúlCF írta:megnyert címek alapján Pinto meg Casilla is mekkora ászok. Totti a töredékét nem nyerte mégis nagyobbnak mondanám.nem a címek tesznek naggyá
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Starkot se hagyd ki akinek több címe volt mint tétmeccseRaúlCF írta:megnyert címek alapján Pinto meg Casilla is mekkora ászok. Totti a töredékét nem nyerte mégis nagyobbnak mondanám.nem a címek tesznek naggyá

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megnyert címek alapján Pinto meg Casilla is mekkora ászok. Totti a töredékét nem nyerte mégis nagyobbnak mondanám.nem a címek tesznek naggyá
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem szàmítanak a megnyert címek.attól ,hogy valaki látványos még nem lesz a legjobb.És a legjobb attól a legjobb,hogy győzelemre vezeti csapatát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
maradonáról én is pont így vélekedem.
- RaúlCF
ez teljesen egyéni dolog kinek ki a legendás. nekem nem is lehet ilyen 5ös meg 10es listákat csinálni sokkal több van. egy Realosnak Raul legenda egy angolnak annyira nem. egy olasznak Totti, Del Piero, Pirlo legenda másnak nem feltétlenül. vannak a jól bevett nevek mint Pelé, Maradona, Zidane, Cruyff, Beckenbauer, Platini de ez is egyéni én például sosem szerettem Maradonát mindig is egy csaló drogos volt nekem, Pelé is csak youtubeon létezik így elég távol áll. itt van CR dönti a rekordokat nyeri a címeket de van benne vmi amitől nem annyira szimpatikus és sose fogok rá úgy gondolni mint egy Raul, Zidane, Casillas, R9 vonalra nyerhet akármit meg tehet akármit. ettől még a Real "legendája" lesz de nem feltétlenül az enyém.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezzel egyet értek. Csak nekem sokszor az is inkább megmosolyogatató volt, mikor az oldalvonalon pörgette a lábát a labda felett.Galacticos írta:azért 2008körül a manchesterben amikor még szélső volt, megállíthatatlan volt.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Dinho igazi életművész volt, megmutatta párszezonra, hogy mit tud, aztán meg élvezte az életet.Realista24 írta:Dinho nálam sosem lesz pl legenda kategória. Legendásan tehetséges volt, de nem használta ki. Kimaxolta magát par év alatt, aztán ennyivel be is érte.
Akiket láttam játszani, egyértelműen ZZ a legnagyobb. Nekem. Se Ce, se Messi. Aki győzelemre vezet csapatokat klub es válogatott szinten...kortól függetlenül, csak a legnagyobb lehet. Mindamellett hogy a labdanak folyamatos orgazmusa volt ha nála volt. De ez itt mar kicsit off.
Es akkkr Ozilt egy szinten emlegettek vele![]()
Zidane szerintem is a legnagyobb, 2006-ban amit lerakott öregemberként a VB-n... Na azt nem hiszem, hogy más is tudná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
azért 2008körül a manchesterben amikor még szélső volt, megállíthatatlan volt.M1Ö írta:Amúgy ezt soha nem értettem, hogy játékosokat miért a megnyert címek teszik valaha élt legnagyobbá. A klubokat igen, de a játékosoknál nem ez a lényeg. Legalábbis az én nézetemben. Ronaldo nem nyert BL-t, akkor ilyen alapon őt se emlegessék egy lapon Benzemaval, mert ő már nyert 3mat is. Zidane ha nem nyert volna semmit, akkor is az egyik legnagyobb lett volna, mert ezeknek a világklasszisoknak, legendáknak elég megnézni a játékát és rájössz, hogy miért beszélnek róluk úgy, mint valaha volt legjobb. Nálam CR ezért nem fér bele, mert amikor istenigazából a csúcson is volt, akkor is főleg csak a góljai miatt csettintettem meg kerekedett ki a szemem, hogy ez nem normális.
vitathatatlanul a két legerősebb bajnokságban tudott alkotni, és emelkedett ki a mezőnyből. gólkirályi címek, bajnoki címek, mindkét csapattal felért a bl-ben is a csúcsra.
eb győzelem, 5aranylabda..
minden joga megvan hozzá hogy minden idők legnagyobbjaként emlegesse magát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dinho nálam sosem lesz pl legenda kategória. Legendásan tehetséges volt, de nem használta ki. Kimaxolta magát par év alatt, aztán ennyivel be is érte.
Akiket láttam játszani, egyértelműen ZZ a legnagyobb. Nekem. Se Ce, se Messi. Aki győzelemre vezet csapatokat klub es válogatott szinten...kortól függetlenül, csak a legnagyobb lehet. Mindamellett hogy a labdanak folyamatos orgazmusa volt ha nála volt. De ez itt mar kicsit off.
Es akkkr Ozilt egy szinten emlegettek vele
Es akkkr Ozilt egy szinten emlegettek vele

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Amúgy ezt soha nem értettem, hogy játékosokat miért a megnyert címek teszik valaha élt legnagyobbá. A klubokat igen, de a játékosoknál nem ez a lényeg. Legalábbis az én nézetemben. Ronaldo nem nyert BL-t, akkor ilyen alapon őt se emlegessék egy lapon Benzemaval, mert ő már nyert 3mat is. Zidane ha nem nyert volna semmit, akkor is az egyik legnagyobb lett volna, mert ezeknek a világklasszisoknak, legendáknak elég megnézni a játékát és rájössz, hogy miért beszélnek róluk úgy, mint valaha volt legjobb. Nálam CR ezért nem fér bele, mert amikor istenigazából a csúcson is volt, akkor is főleg csak a góljai miatt csettintettem meg kerekedett ki a szemem, hogy ez nem normális.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Rengeteket gondolkodtam azon, hogy vajon kik alkotják azt a szűk elitet, akik tényleg a szó szoros értelemben legendák. Vagy a legenda kategóriánál is nagyobb szinten vannak. Ez természetesen szubjektív vélemény. Nagyjából a futball világ megegyezett abba, hogy Pelé és Maradona "number one". Ha megnyert címeket és rekordokat nézem akkor Beckenbauer és Zidane is idetartozik. Ha még ideveszem a brazil Ronaldót is 5.nek (már pedig a közmegegyezés szerint ide kell venni ahogy Pelét és Maradonát is.) Akkor ebben az 5 játékosban az a közös, hogy mindegyik nyert világbajnokságot. És szerintem ez az ami miatt egy kicsiny hiány érzetem van Cristiano Ronaldo és Messi miatt. Ugyan Cristiano Ronaldo nyert EB-t és emiatt nálam előrébb is tart, mint Leo. A kérdés az, hogy ketten vajon beférnek az előbb felsorolt 5 játékoshoz a "Legenda feletti" kategóriába vagy "csak" Legendák, mint Puskás, Figo, Raúl, Cruyff, Maldini, Di Stefano, Ronaldinho, Platini stb...?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akiket láttam focizni, azok alapján nálam a két Ronaldo, ZZ, Messi a top4, a sorrendet mindenki állítsa fel magának. Ha kell 5. játékost mondani, akkor Dinho, csak nálam ő túl hamar leadta a szintet, emiatt nem tudom a másik négyhez hasonlítani.
Esetleg még Maradona, de őt nem láttam élőben focizni, szóval róla nem nyilatkoznék. Pelé, Puskás korszakot meg pláne nem keverném ide.
Esetleg még Maradona, de őt nem láttam élőben focizni, szóval róla nem nyilatkoznék. Pelé, Puskás korszakot meg pláne nem keverném ide.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyenkor kedvellek a leginkabb.Realista24 írta:Erős vagy nem. Igy mondta vagy sem. 5 Aranylabda. Mondhatja, joga van hozza.

- dzsi91
Az,hogy a valahavolt legjobb azon ellehet vitatkozni,szerintem a brazil Ronaldo volt az alltime best már ami a játékot illeti.De a top 3-4 az vitathatatlan szerintem.
A valahavolt ,leghatékonyabb,leg gólerősebb játékos viszont egyértelműen ő,egy vb cím híján is.
A legsikeresebb pályafutásért is dobogós szerintem,de oda egy vb cím kéne,hogy egyértelmű legyen.
A valahavolt ,leghatékonyabb,leg gólerősebb játékos viszont egyértelműen ő,egy vb cím híján is.
A legsikeresebb pályafutásért is dobogós szerintem,de oda egy vb cím kéne,hogy egyértelmű legyen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Így latom en is.
Az a joke, amikor Ibra mondja ezeket.
De arra csak rámondják h milyen jofej.
Az a joke, amikor Ibra mondja ezeket.
De arra csak rámondják h milyen jofej.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erős vagy nem. Igy mondta vagy sem. 5 Aranylabda. Mondhatja, joga van hozza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért ez a nyilatkozat erős.
Még jobban megnőtt az önbizalma most hogy egálra hozta a lasztikat.
Kicsit lehetett volna visszafogottabb. Hülyét azért nemkell magából csinálnia mégha sok mindenben igaza is van.

Még jobban megnőtt az önbizalma most hogy egálra hozta a lasztikat.
Kicsit lehetett volna visszafogottabb. Hülyét azért nemkell magából csinálnia mégha sok mindenben igaza is van.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ___Samy___
A France Football hozta le úgy a hírt, onnan szedte mindenki. Ez a nyilatkozat meg a hivatalos oldalról van. Fogalmam sincs, hogy csak a Real próbálta elsumákolni a dolgot, vagy a FF adott szavakat a szájába.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"