Szerintem Benzema sem volt vész, ha abból az 1-2 előkészítéséből gól lett volna, akkor most semmi baj nem lett volna vele és mondanánk, hogy mennyire univerzális. Sajnos nem lőheti mindig ő a gólt, főleg ezen a szinten már. Ilyenkor van az, hogy a társaknak bizony be kell segíteni, felzarkózni. Az sem várható el, hogy az osszjatekban mindig részt vegyen és fel alá futkarozzon ennyi idősen a pályán. A második félidő végén már elfáradt, ezért többnyire középen várta a labdát. Amúgy tény, hogy igazolni kellett volna valakit mögé, de az is tény, hogy a kozeppalya mögötte lehetne gólerősebb.mocsok írta: Baromi jól játszottunk tegnap szerintem.
Végre kicsit visszatért a tavalyi labdabiztonsag.
Benzema volt kicsit szürke, vinicius meg egyet valahogy belohetett volna.
A cserék lényegében sajnos semmit nem tettek hozza.
5 pont meg lofasz feltavnal szerintem, főleg egy ilyen gyenge barca ellen.
Az utolsó passzaink rendre rosszak voltak, ez innentől már nem az ő sara. Minimum 1, de mintha 2 golpasszt érő átadása lett volna.
Nálam a MOM amúgy Ceballos, eszméletlen mit melózott középen. Végig labdabiztos volt, csinálta a cseleket, passzokat, és kapura is veszélyes volt. Játékában semmi alibit nem éreztem. Fantasztikus lenne ha megtartaná ezt a formát, Tchouamenivel és Kroossal kiegészülve akkor egész ütős lehet a KP.
Camavinga is jó volt, talán egyszer mentek át egy kotennyel rajta, de amíg Mendynel ezt rendre többször megcsinaljak, addig ettől nem dőlök a kardomba.
Akit még kiemelnék az Militao, aki hetek óta beton.