Ez 15+ éve így vankierkegaard írta: Eurobarcan par napja volt poszt arrol, hogy ha a var hibait figyelembe vennek akkor 3 ponttal elorebb lennenek mint a real.
Nem olvastam el a forrast, nem jartam utana.

Fc milettvolnaha
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. november 5., vasárnap 14:36
Ez 15+ éve így vankierkegaard írta: Eurobarcan par napja volt poszt arrol, hogy ha a var hibait figyelembe vennek akkor 3 ponttal elorebb lennenek mint a real.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 14:18
az érdekes mert kb bárhol futottam bele hasonlóba, ami se nem real se nem barca oldali volt, mindig mindenhol a barca cseszne rá pontügyilegkierkegaard írta: Eurobarcan par napja volt poszt arrol, hogy ha a var hibait figyelembe vennek akkor 3 ponttal elorebb lennenek mint a real.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 5., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. november 5., vasárnap 13:51
Sima sárga, semmi több.Halfkey írta: Szerintem ez pont egy sárga - de lehet fantasy miatt túl sok angol focit nézek, ott minden meccsen van ilyen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. november 5., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 5., vasárnap 13:09
Pontosítok : ha ezt a két Real legenda csinálta volna akkor narancssárga színű a lap, bírója válogatja.Halfkey írta: Igen sárgát lehetett volna rá adni. De akkor most ezzel nyert a Barca?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 5., vasárnap 12:54
A tiziket adom.Halfkey írta: Csak az ide berakott linkekből indulok ki, meccsből csak pár percet láttam.
Az alapján nemtudom milyen csalásról beszéltek. Be van téve két tizi, az egyik az egyik oldalra másik a másikra, mindkettőt meg kellett volna adni. És be van téve egy olyan becsúszás ami nem volt piros, egyáltalán nem ugyanaz mint Nacho esete ahol a lábfeje nem a földön volt, hanem emelte úgy szállt bele. Ezek biztosan nem csalások.
Múlt héten ahogy a bíró mezőnyben fújt, na az durva volt.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 5., vasárnap 12:43
Közel sem lehet egy lapon említeni a két esetet.gutihaz14 írta:hogy lehet ennyire elfogultan mondanifixX írta:
Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.![]()
félixnél éppen hogy hozzáért míg a kounde belerúgott a vádlijába
https://streamin.me/v/19c7f6c2
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 5., vasárnap 12:35
hogy lehet ennyire elfogultan mondanifixX írta:Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 5., vasárnap 12:32
Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 5., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. november 5., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 5., vasárnap 9:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 9:04
Vagy ez vagy ne nézzük, sajnos tenni nem tudunk ellene. A csapatok sem verik az asztalt, a jelenleg futó ügyükben olyan lassan őrülnek a malmok, hogy a döntésig lehet behúznak még 2 bajnoki címet.M1Ö írta:Csak tudod mi a baj? Hogy már 10en x éve ezzel nyugtatjuk magunkatwZoLee7 írta: Nem baj, majd 10 ev mulva kiderul hogy most is megy a csalas ezerrel![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. november 5., vasárnap 9:00
Csak tudod mi a baj? Hogy már 10en x éve ezzel nyugtatjuk magunkatwZoLee7 írta: Nem baj, majd 10 ev mulva kiderul hogy most is megy a csalas ezerrel
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 5., vasárnap 8:31
Ha belegondolunk: miért is ne menne?wZoLee7 írta:Ez amugy erdekelne, hogy a csapatok miert nem lepnek fel kozosen az ilyenek ellen? Mondjuk valszeg azert mert mindenki meccsen lehetne talalni, de nem ennyit es ilyen szinten. Nem baj, majd 10 ev mulva kiderul hogy most is megy a csalas ezerrelferni írta: Kajak mintha hetente linkelgetném, hogy megint mire nem ítéltek a Barca ellen tizit. Komédia.
Küldeném be a szövetségbe az összes ilyet és hivatalosan leírt választ kérnék, hogy ez miért nem tizenegyes miközben VAR is van és takarodjanak le az ilyenek a harmadosztályba.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 8:03
Ez amugy erdekelne, hogy a csapatok miert nem lepnek fel kozosen az ilyenek ellen? Mondjuk valszeg azert mert mindenki meccsen lehetne talalni, de nem ennyit es ilyen szinten. Nem baj, majd 10 ev mulva kiderul hogy most is megy a csalas ezerrelferni írta: Kajak mintha hetente linkelgetném, hogy megint mire nem ítéltek a Barca ellen tizit. Komédia.
Küldeném be a szövetségbe az összes ilyet és hivatalosan leírt választ kérnék, hogy ez miért nem tizenegyes miközben VAR is van és takarodjanak le az ilyenek a harmadosztályba.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem