Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Biztos fejek fognak hullani ezért a spanyol HBO-nál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Megnéztem a kiszivárgott részt.
Nem írok róla semmit hétfőig. De ha valaki megnézte még vagy majd megnézi az dobjon egy privátot.
Jah és elég patent verzióban volt fenn ahol néztem, de sajnos már leszedték.
Nem írok róla semmit hétfőig. De ha valaki megnézte még vagy majd megnézi az dobjon egy privátot.
Jah és elég patent verzióban volt fenn ahol néztem, de sajnos már leszedték.
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujj nagyobb szarkeverő annal hogy csak úgy parkolópályára tegyék. Szerintem valakit magával fog rántani még ha meg is hal. Sansára tippelnék.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elvileg az a levél volt az, amit Sansa írt Cersei utasítására Robbnak azt hiszem az első évadban,Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
hogy menjen és hajtson fejet Joffrey-nak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ez mondjuk nem masszív spoiler annak, aki figyelte is az 5. részt és nem látta.Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).
És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
Kis teóriám ezzel kapcsolatban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Jon Targaryen és Stark ivadék (Tűz és Jég én még mindig erre asszociálok), jogos trón örökös (mondjuk ő soha nem akart uralkodni, hanem választották!!), ezért ő lesz a hét királyság ura, akit észak is elfogad, mert már egyszer megtette és nem fogja őket érdekelni a hovatartozása. Sansat meg majd megteszi Deres/Észak úrnőjévé.
Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).
És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
csak saját felelősségre
Font van a nagy TK-ban is már.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Magyarul nem fizettek a hackereknekKerlon írta:Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.
Merci Zizou!
Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.
K
K
Amikor eszembe jut a Twin PeaksKAG írta:Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó!![]()
Minden idők legkultikusabb sorozata, kötelezővé tennem mindenkinek.
Trónok wiki is azt írja, amit én mondtam:kelemen.istvan írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A wight is a reanimated corpse, either human or animal, raised from death by the White Walkers to act as their minions.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Régi Twin Peaks-t nézi valaki?
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó!
Én az új helyett véletlen azt kezdtem el, de nagyon jó!
ZIDANE
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Fekete Várban is támadt fel hulla, Mormont parancsnokot akarták megölni, de szellem jelzett és Jon megmentette az öreget. Bár lehet, hogy őket mások ölték meg, és azért?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nem tudom, én eddig csak olyanra emlékszem, hogy akkor keltek életre, amikor közeledtek a másokpalesz77 írta:GoTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.
K
K
Az bizony ütne.P. Krisz írta: Ez egy teória, szóval saját felelősségre.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
GoT
Nem emlekszem mar, bennem az volt, hogy azert kell ott elegetni a holtakat, nehogy aztan feltamadjanak. Azt hittem ez ott eszakon mar masoktol "fuggetlen" dolog, es mindenkepp "feltamadas" lesz a vege a kint meghaltaknak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor behoztak par evaddal ezelott egy hullat az orseghez, es az eletre kelt, az is a masok miatt volt?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mások támasztják fel a holtakat, azt akarnak fogni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
füst: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abszolút egyet értek. Egyedi karakter, kell az ő humora Tyrion mellé. Kár, hogy már nem szó szerint "mellé", mert már jó pár évada nem találkoztak, pedig köztük is ütött a párbeszéd.
Lényeg a lényeg,
hogy nagyon kell ő is a sorozatnak, talán még keveset is szerepelt.
hogy nagyon kell ő is a sorozatnak, talán még keveset is szerepelt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Ez egy teória, szóval saját felelősségre.Anthony írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Öreg Nan egyik meséjében azt mondja a Stark gyerekeknek, hogy létezik Jégsárkány is, és olyan OP,
hogy több sima sárkányt is lever egyszerre. Egyes elméletek szerint ez a sárkány a Falba van temetve és csak az Éjkirályra vár.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt sem merem spolier nélkül inni nehogy sírás legyen, de Bronn a legfaszántosabb karakter az egész sorozatban. És nem csak mint karakter iszonyatjó, de kitűnően is játsza a szerepet Jerome Flynn. A párbeszédek ütnek, a sztorija izgalmas, és mivel mellékszereplő, érte lehet is izgulni hogy túléli-e. Kevés dologban tartom jobbnak a sorozatot a könyveknél, de Bronn karakterét sokkal jobbra formálták. A tegnapi részben is sziporkázott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt sem merem spolier nélkül inni nehogy sírás legyen, de Bronn a legfaszántosabb karakter az egész sorozatban. És nem csak mint karakter iszonyatjó, de kitűnően is játsza a szerepet Jerome Flynn. A párbeszédek ütnek, a sztorija izgalmas, és mivel mellékszereplő, érte lehet is izgulni hogy túléli-e. Kevés dologban tartom jobbnak a sorozatot a könyveknél, de Bronn karakterét sokkal jobbra formálták. A tegnapi részben is sziporkázott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem mit kell izgulni ezeken a másokon, jönnek a sárkányok, leokádják őket, kész, helló.