Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

___Samy___

Re: Vinícius Junior - 25

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 8., vasárnap 18:49

Brahim úgy néz ki nem kell a franciának. Kölcsön kell adni, és akkor hátha olyan villant, ami miatt a kopasz mégis meggondolja magát.

Asensio meg úgyis meg fogja kapni a következő évet, kar emiatt aggodalmaskodni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 8., vasárnap 18:45

___Samy___ írta: Én nem adnám kölcsön. Jelenleg Hazard mellett az egyetlen olyan játékosunk, aki 1 VS 1-ben használható. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez mennyire fontos nálunk, mert kevés erre az emberünk.

Jelen állás szerint Rodrygot inkább adnám kölcsön. Béla mehet, Lucas maradhat, ha a leredkulat jatekpercek is megfelelnek neki, de ha nem akkor ő neki is köszönjük meg.

Így maradna a bal oldalra Hazard meg Vini, jobbra meg hozzuk Bappet, Asensio meg megkapja az utolsó esélyt. Plusz ugye Lucas, ha úgy van. Ennek elégnek kell lennie a szeljatekunkat illetően.

Ja, Brahim is mehet kolibe nyugodtan.

En amúgy hamarabb dobnám ki a keretből Asensiot es LV-t, mimt Brahimot.

Elegem van a megrekedt es 10. Alkalmat kapo emberekből.
Kell az uj impulzus, mint egy falat kenyér.
ZIDANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 8., vasárnap 18:12

Én nem adnám kölcsön. Jelenleg Hazard mellett az egyetlen olyan játékosunk, aki 1 VS 1-ben használható. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez mennyire fontos nálunk, mert kevés erre az emberünk.

Jelen állás szerint Rodrygot inkább adnám kölcsön. Béla mehet, Lucas maradhat, ha a leredkulat jatekpercek is megfelelnek neki, de ha nem akkor ő neki is köszönjük meg.

Így maradna a bal oldalra Hazard meg Vini, jobbra meg hozzuk Bappet, Asensio meg megkapja az utolsó esélyt. Plusz ugye Lucas, ha úgy van. Ennek elégnek kell lennie a szeljatekunkat illetően.

Ja, Brahim is mehet kolibe nyugodtan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 8., vasárnap 18:01

Whiteheart írta: https://www.marca.com/en/football/real- ... b460c.html

Szerencsére a nagyok se nézik akkorának...
Kölcsön kell adni valami nagyobb csapatnak mint Sevilla, Valencia vagy RSO, vagy pedig eladni a PSGnek ha adnak egy Mbappé cserébe

A classico jo reklám volt :)
""He's in a good moment now because he has the opportunity to play because they still haven't signed a global superstar.""

Na ez a durva, hiába az Eden igazolás...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. március 8., vasárnap 17:46

https://www.marca.com/en/football/real- ... b460c.html

Szerencsére a nagyok se nézik akkorának...
Kölcsön kell adni valami nagyobb csapatnak mint Sevilla, Valencia vagy RSO, vagy pedig eladni a PSGnek ha adnak egy Mbappé cserébe

A classico jo reklám volt :)
szuperliga.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. március 8., vasárnap 10:36

Kicsit off a téma, de tényleg 0 a szélső játékunk és ő az egyetlen ember, aki valami színt visz ebbe a szürkeségbe. Ezért is lehetne mondjuk Mbappét leigazolni ide 1-2 szezont simán elbír szélen, szükség esetén 2 csatárosba Benzema mellett. De 3-an Hazarddal/Vinivel nagyon komplettek lehetnének. A többiek közül talán csak Rodrygot tartanám meg (mondjuk ő mehetne kölcsönbe), mivel a többi szélsőnknek itt rég lefőtt ilyen-olyan ok miatt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. március 7., szombat 14:59

Hazardon kívül az egyetlen használható szélsőnk, a többieket kéne kikukázni valahogy, de ha maradnak is, akkor is a lelátón fognak ülni remélhetőleg. Rodry, Brahim mehetnek kölcsönbe, Asensio kérdőjel, többi kuka. Bal oldalra egy Hazard Vini duó pont jó lenne szerintem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. március 7., szombat 14:58

Eladni kell es nem kolcsonbe kuldeni, biztos lenne vakaki akit letudunk huzni.
Ugyan ugy mehetne Bale, James, LV, Asensio eladasra. Igazabol Benzeman es Hazardon kivul mindenki mehet, Rodrygo kolcsonbe es johet a frissites. Ezek az arcok kevesek, ez van.

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. március 7., szombat 14:36

RealMadridFanatic írta: Balon Hazard es akar Vinicius, de neki (es a csapatnak hosszabb tavon) alapesetben szerintem nem ez az erdeke.

Szerintem ez a lényeg. Hiába ő a legveszélyesebb támadónk attól még ő is kevés jelenleg. Ha azt akarjuk, hogy 1-2 év múlva legyen belőle egy tényleg használható játékos akkor a lehető legtöbb játékpercet kell neki biztosítani, ha itt nem akkor kölcsönben. Márpedig Hazard (és Asensio) visszatérésével nem hiszem, hogy sok lehetőséget fog kapni, főleg hogy idén se játszott eddig sokat. Ugyan ez igaz Rodrygora is, semmi értelme itt szenvedtetni a Castilla és a nagycsapat kispadja között.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 14:02

impossible írta: van 3 total useless szelsőnk akiktől én fixen megválnék nyáron, ha emelett még azokat is eladjuk/kölcsönadjuk akikbe legalább van potenciál akkor mi marad? vagy én nem ismerem a keretet elég jól.
Jaaa, ertelek.
Igy igen, nem Vinicius az elsoszamu problema. Csak igyekszem a realitasok talajan mozogni (Bale, Asensio es LV biztosan marad szerintem).

Ettol meg nem lesz jobb a teljesitmenyuk, de a bal oldal Hazarde, ez biztos. Kerdes, hogy a seruleskenysegere alapozva (ami eddig nem jellemezte) erdemes-e itt tartani Viniciust, vagy mashol stabil lehetoseget "biztositani neki".

Amugy igen, ha beleferne egy nyarba, akkor Bale, James es LV is mehetne nyugodtan, Asensio maradhat cserenek jobbra, es oda kellene egy igazi, hasznos szelso. Balon Hazard es akar Vinicius, de neki (es a csapatnak hosszabb tavon) alapesetben szerintem nem ez az erdeke.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. március 7., szombat 13:56

van 3 total useless szelsőnk akiktől én fixen megválnék nyáron, ha emelett még azokat is eladjuk/kölcsönadjuk akikbe legalább van potenciál akkor mi marad? vagy én nem ismerem a keretet elég jól.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 13:51

En szeretem, ha igyekeznek figyelembe venni egy jatekosnal a varhato perceket (serulekenyseget), foleg a Realnal, foleg a Sanitas mellett es foleg az elmult evek tendenciajat figyelembe veve.

De azert ne torjuk kette a brazil palyafutasat, mert Hazard lehet, hogy megint serult lesz.

Nalam ez jelenleg ugy nez ki, hogy van Vinicius, aki lenduletes, meg tud verni vedoket, bator, de iszonyat gyenge szazalekkal teremt valos veszelyt, mert rutintalan es/vagy buta.
Elobbi esetben lehet belole hasznos jatekos, mert fejlodhet meg boven. Igy a "strategiai dontes" szerintem az lenne, hogy menjen kolcsonbe, fejlodjon es kesz jatekoskent terjen vissza. Felteve, hogy tenyleg latni benne, hogy egyszer itt igazan hasznos lesz.

A masik opcio, hogy maradjon itt azert, mert amugy a tobbiek is gyengek, vagy serulekenyek, vagy elengedtek a sportot, de konnyen benne van, hogy "percei" lesznek csak jovore, mert Hazard kiheveri az idei nyugjeit. Ezzel kukazzuk legalabb egy evet. Ha amugy semmit nem varunk tole, csak azt, mint eddig, akkor maradjon, de a mostani teljesitmenyevel normal esetben nem lehetne stabil helye. Nem hiszem, hogy egyedul vagyok, akit ennyi nem gyoz meg, hogy igy is O a legveszelyesebb. Az regen rossz egy Realnal es azonnal lepni kell, nem a felszemut itt tartani.

A jobbszelsot irtam is, nalam alap lenne. Asensioban eddig sem biztam, a serules utan meg annyira sem fogok.

A realitas meg az, hogy esetleg megprobaljuk Mbappet, aki szerintem nem fog osszejonni, talan Haaland, ha igy folytatja es ennyi. Asensio kap egy eselyt, amivel erzesem szerint nem tud elni, Balet nem tudjuk kukazni, LV padon elfer es jomunkasember. Rodrygo ingazik a Castilla es az egy kozott, Vinicius meg a keretben lesz, de ha nincsenek serulesek, akkor csereember marad.
Szerintem is kölcsön kéne adni mindenkit, hogy végre láthassuk a Castillas arcokat is nagyközönség elött, biztos vagyok benne ők képviselik a "szintet".
Ilyet nem tudom hol olvastal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. március 7., szombat 13:41

Szerintem is kölcsön kéne adni mindenkit, hogy végre láthassuk a Castillas arcokat is nagyközönség elött, biztos vagyok benne ők képviselik a "szintet".

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 7., szombat 13:09

Victorioo írta:
RealMadridFanatic írta: Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

Hazard, Bale (akit nem fogunk tudni elzavarni), Asensio, Rodrygo és szerintem LV is marad. Minőségre karcsúnak tűnik, mennyiségre megvagyunk.

Ha álmodozni lehetne, akkor Bale és LV is átadólistára kerülne nálam és kellene egy jobbszélső. Kevés esélyt látok utóbbi forgatókönyvre. Egyébként Viniciust sem fogjuk kölcsönadni, csak szerintem ez lenne az ésszerű.
Szerintem egyáltalán nem lenne ésszerű. Ugyanaz a helyzet mint tavaly, hiába szidtuk akkor is, nem változott a helyzet, idén is ő az egyedüli veszély a széleken. Jobbszél most sincs, senki nem tényező ott. Én hagynám Hazard mellé ki tudja milyen lesz jövőre. Jobbszélre kellene egy világklasszis, szerintem ez lenne jelenleg a legfontosabb.
+1
Hiába van egy vagon szélsőnk, ha nincs minőség. Egy kezdő jobbszélső kell. A legfontosabb szerintem a nyárra. Vini meg inkább maradjon, mert Hazarddal ki tudja mi lesz. Sajnos esélyes neki egy Kaka story, aztán nézhetünk bambán balszél nélkül. Jelenleg Vini a legjobb szélsőnk. Ez van. Balere nem lehet számítani, Hazard sérült folyton (sajnos nagyon félő, hogy ilyen is marad), Asensio a sérülése előtt is csak totyogott, Rodrygo (neki kellene a kölcsön) egy gyenge kiadású Asensio, LV egy munkás cserejátékos és Brahimról is csak azt tudjuk, hogy kölcsönbe kellene menjen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 13:02

Ezert irtam azt, amit. Tavaly nem volt Hazard es lenyegeben iden sem, de remelem ez valtozik. Vinicius jobb szelen veszett fejsze nyele, a belga mogott meg alig fog jatszani nagy esellyel. Az O koraban jatszania kell, es nekunk is fontos, hogy lassuk, mi van benne.

A veszelye meg annyiban nyilvanul meg, hogy tenyleg szepen levesz 1-2 vedot, aztan az esetek tobbsegeben rossz dontest hoz. Jelenleg karcsu a Realhoz erzesem szerint, de meg lehet hasznos jatekos. Csak ahhoz kell a jateklehetoseg.

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. március 7., szombat 12:03

RealMadridFanatic írta: Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

Hazard, Bale (akit nem fogunk tudni elzavarni), Asensio, Rodrygo és szerintem LV is marad. Minőségre karcsúnak tűnik, mennyiségre megvagyunk.

Ha álmodozni lehetne, akkor Bale és LV is átadólistára kerülne nálam és kellene egy jobbszélső. Kevés esélyt látok utóbbi forgatókönyvre. Egyébként Viniciust sem fogjuk kölcsönadni, csak szerintem ez lenne az ésszerű.
Szerintem egyáltalán nem lenne ésszerű. Ugyanaz a helyzet mint tavaly, hiába szidtuk akkor is, nem változott a helyzet, idén is ő az egyedüli veszély a széleken. Jobbszél most sincs, senki nem tényező ott. Én hagynám Hazard mellé ki tudja milyen lesz jövőre. Jobbszélre kellene egy világklasszis, szerintem ez lenne jelenleg a legfontosabb.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 7., szombat 10:14

Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. március 7., szombat 8:25

Szerintem sem kellene kölcsönadni.
Ki maradna akkor?Hazardot meg szerintem egyenlőre hagyjuk,amíg nem játszott le egyhuzamban 1 hónapot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 7., szombat 8:07

Kurvara nem szint gyerek.
Ennek ellenere 2020 ban a leghasznosabb támadónk.

Ez szerintem mindent elmond csapat jelenlegi elso harmadáról.
ZIDANE

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 6., péntek 22:44

Mert az nem számít. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: