Ott a Lever is. Már érett.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 2., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 2., szerda 21:22
És vezet a galata....Anyaka írta: A Lever miatt nem kell aggódni, ahogy a statisztikákat nézem. Már 9-et lőttek kapura, míg a spanyolok egyet sem.. A Juve az imádkozós, mert eddig 1-2 a helyzetek száma, persze ők mostanában szeretnek hátrányból nyerni..
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 2., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 2., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 2., szerda 21:18
A Lever miatt nem kell aggódni, ahogy a statisztikákat nézem. Már 9-et lőttek kapura, míg a spanyolok egyet sem.. A Juve az imádkozós, mert eddig 1-2 a helyzetek száma, persze ők mostanában szeretnek hátrányból nyerni..soadroli írta:Én meg közel állok a 76 ezerhez, csak a Leverkursennek és a Juvénak kéne nyernie
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. október 2., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: realfan » 2013. október 2., szerda 21:16
én is közel állok,de csak 13ezerhez,bár nekem elég is,mivel a tegnapi elment a Milánonferni írta:nekem is jól nézett ki ma, nyert a CSZKA, Skelleftea 2-0ról felállt a csont utolsó ellen... szóval az lett volna a várható, hogy meg se állnak, erre kikaptak 4-2re...Anyaka írta:Gyerekek közel állok a 64 ezerhez. Már csak a Juvénak kellene vezetnie. Remélem jöhet az első érdemleges képem nektek ebbe a topicba.Valaki nézi azt a meccset? Stat alapján eddig gyér a Juve, de hát olaszok... Nem kapkodnak.
![]()
remélem legalább neked sikerül...
Lulea is 0-0 bakker... ááhhhh...
ennyit a hokiról, egy ideig tuti nem.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 2., szerda 21:15
A teniszre érdemes tenni, ha már ilyet kerestél a hokival. Egyszer poénból megtettem az összes lehetségest. Egyetlen egy meccs nem a vártat hozta, és volt vagy 20 összesen, és köszi. Remélem a Juve nem ikszre játszik. Már volt egy támadásukferni írta:.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 21:11
nekem is jól nézett ki ma, nyert a CSZKA, Skelleftea 2-0ról felállt a csont utolsó ellen... szóval az lett volna a várható, hogy meg se állnak, erre kikaptak 4-2re...Anyaka írta:Gyerekek közel állok a 64 ezerhez. Már csak a Juvénak kellene vezetnie. Remélem jöhet az első érdemleges képem nektek ebbe a topicba.Valaki nézi azt a meccset? Stat alapján eddig gyér a Juve, de hát olaszok... Nem kapkodnak.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. október 2., szerda 21:06
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 2., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 2., szerda 20:22
én az atletico ellen is raktatalak titeket 0-1-nél.Faust írta:Te raknál mostanság Real meccset hendivel?'shutterisland írta:miért nem raktad hendivel ?Az Elchén ment el 35 ezrem.
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 2., szerda 20:06
Azért a 2. pilzen gól sem volt kutyafüleGalacticos írta:sima.
ez a harmadik gól meg a forduló gólja.![]()
PSG-benficaFaust írta:Te raknál mostanság Real meccset hendivel?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 2., szerda 19:35
sima.Galacticos írta:cszka - plzen : hazai.
3,5k --> 5,6k
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 19:35
Skelleftea is vissza jött 2-2reRemy írta:hallod... meg ne próbálja...ferni írta: már látom magam előtt, ahogy a Plzen kiegyenlít....![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 2., szerda 19:22
hallod... meg ne próbálja...ferni írta: már látom magam előtt, ahogy a Plzen kiegyenlít....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 2., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 2., szerda 17:35
Jó lesz ez.Remy írta:CSZKA - Plzen H
PSG - Benfica H
Leverkusen - Sociedad 2,5 felett
Shaktar - MU 2,5 felett
City - Bayern 2,5 felett
szerintetek?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem