Ha nem lett volna 2 ilyen kiemelkedő egyénisége a focinak az utóbbi években,érdekes nevek birtokolnák az aranylabdát,az hótzicher...ami még több vitára adhatna okot...

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 18., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 18., kedd 16:28
Nem véletlenül lett kitolva a szavazásEnrique írta:Ez egy tény?mathers írta:úgy hogy a FIFA belenyúlt
Akkor én lemaradtam valamiről.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 18., kedd 16:17
Ez egy tény?mathers írta:úgy hogy a FIFA belenyúlt
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 15:52
Tavaly is volt egy kis különbség CR javára. Meg is kapta az aranylabdát úgy hogy a FIFA belenyúlt, mert már nem merték odaadni sorozatban ötödször Messinek. És még így csak annyit változtattak, hogy CR ha jól emlékszem 1 vagy 2 százalékkal nyert.De könyörgöm, 2011-ben 1 gólnyi különbség volt kettejük közt, 2012-ben meg 28. Azért elég nagy a különbség a kettő közt.. És igen, az új rendszerben ez többet ér, mint a sok elődöntő és bajnoki cím.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 18., kedd 15:32
Nem emlékszel jól, ilyen nem volt. Messi egyedül a 2012-es évben nem volt bajnok, de akkor meg 30 góllal többet lőtt, mint CR.mathers írta: Valamint, ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor CR több gólt lőtt, mint Messi és asszem akkor nyertünk bajnokságot is.
Azt gondolom azért hozták be, hogy legyen egy olyan díj is, amit a régi Aranylabda rendszer szerint osztanak. De én se értem, hogy miért kellett ennyit kavarni vele.. Bár igazából azt se értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni ezekkel, mindenki tudja pl, hogy Henry és Raúl nagyobb klasszisok voltak mint Owen, mégsem kapott Aranylabdá egyikük sem..Géci írta:Az egész ott borult, hogy behozták az UEFA év játékosa díjat...
De könyörgöm, 2011-ben 1 gólnyi különbség volt kettejük közt, 2012-ben meg 28. Azért elég nagy a különbség a kettő közt.. És igen, az új rendszerben ez többet ér, mint a sok elődöntő és bajnoki cím.dzsi91 írta:hát pont ezaz,hogy 11ben CR több gólt lőt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta...12ben Messi több gólt lőtt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 15:23
De ne legyen kétséged afelől, hogy tegyük fel idén Messi bajnokságot, BL-t, kupát és vébét nyert volna. Viszont CR rúgott volna 98 gólt. Akkor Messi megkapta volna a trófeákra. Nincs semmi bajom Messivel. De teljesen más a két játékos megítélése sajnos. Erre a fifa azt mondta volna, hogy hát okés a gólokra ott van az aranycipő.Messi 91 gól; CR 63 gól
Ezt miért is kellett volna CR-nek nyernie? Ezt már egyszer eljátszottuk amúgy emlékszem, 11-ben számított a kupa, 12-ben meg nem, azt mondtátok akkor. De 2011-ben CR 60 gólt lőtt és Messi 59-et, ez enyhén szorosabbnak mondható, ezért számított, hogy ki milyen kupát nyert abban az évben gondolom. 2012-ben viszont Messi 91 gólt lőtt, ami totális rekord, nehogy már nem érdemelte meg, amikor az egyéni statisztikák vannak már előnyben...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 15:22
hát pont ezaz,hogy 11ben CR több gólt lőt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta...12ben Messi több gólt lőtt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta.palesz77 írta:11-ben számított a kupa, 12-ben meg nem,dzsi91 írta:az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 18., kedd 15:17
Lehet szubjektív, de Messi kb abban az évben minden rekordot megdöntött és valahogy abban az évben én kicsit sem éreztem, hogy Ronaldonak esélye lehet. 93 gól az 93 gól. Ha ezt fordítva lett volna, akkor mindenki totál felháborodott volna, ha esetlen nem Ronaldo kapja.dzsi91 írta:2012:CR
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 18., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 18., kedd 15:10
2012:dzsi91 írta:az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 18., kedd 14:56
Melyik nem az a 4 közül? Bárhogy is ment a hiszti, hogy Iniesta és Sneijder is megérdemelte volna, az azért volt, mert csapataikkal jól szerepeltek. De egyénileg Messi annyival a mezőny fölé nőtt azokban az években, hogy teljesen megérdemelte, szerintem. Legalábbis én úgy érzem, hogyha az ő aranylabdái közül egy nem jogos, akkor tavaly CR-é sem, ugyanis voltak ott németek, bayernesek, akik kiemelkedtek bőven.négyből kettő aranylabdája jogos
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 18., kedd 14:51
Ez pont olyan, mint a gólpassz > gól, az angol trollfoci elkezdte, és ezzel azonosítjátok a Barca drukkereket, pedig ilyet nálunk senki nem mond..dzsi91 írta:Messi gurul le a dombon,de a hívői megpróbálják fent tartani, nem bírják már sokáig az ilyen marhaságokkal , hogy "controlled the tempo"![]()
![]()
![]()
![]()
Mellik kettőt kapta érdemtelenül?mathers írta: Messinek meg különösebb indok nem kell, hogy aranylabdát nyerjen mert a négyből kettő aranylabdája jogos.
Az manapság az UEFA év játékosa díj, CR meg is nyerte.. Meg azt megnyerte Ini és Ribery is, mint ahogy megnyerték volna anno a régi rendszerben az Aranylasztit.mathers írta:A régi rendszer sokkal jobb volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 14:45
Na ha igazad lesz akkor bevállalok én is egy 24 all seasonstTúllihegitek az első helyet, pláne Messi első helyét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 18., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 18., kedd 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 18., kedd 14:26
Ez csak 4namost.. az én top5 emberem.
cr adva van.
neuert annyira tolja mostmár a média, meg mindenki, h hihetetlen. meg német, meg ilyen dumák. de azért csak nyert vb-t, bajnokságot, kupát..
ramos. nem kell indokolni, lehet elfogultság, de nagyot nyomott tavasszal.
robben.
Ugyehogyugye? És ez így is lesz, ötbe azért bekerül, de háromba nem.én messit most minden geciség nélkül... de az 5be sem tenném be.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem