Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 23., csütörtök 19:50

Kylian Mbappé: "Olympics? Everyone knows what I want to do. I think we need to let things happen. I’ll be happy no matter what decision is made. Olympics in Paris is special. When I know more, I'll talk. But right now, I have no idea. It's not up to me. When I'm sent a message, I'll be there to receive it.”

Tchouaméni is also in the conversation for the number 8 shirt. This was the number he wore at Monaco. In fact, he chose the number 18 at Real Madrid because the 8 was already occupied but if Valverde wants the 8, he will take it without question.

— @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 16:22

Pad'em írta:
ziro4vr írta:
A noname arc pont hitt Rudiban is végig. :mrgreen:

Amúgy meg értő olvasás, képességekre Militao mindig is top volt, de továbbra is védőpárosról beszélünk, én legalábbis, ott meg nem mindegy ki van ki mellett szerintem.
Mikor láttuk a Rüdi, Mili védőpárost huzamos ideig együtt játszani? Elsö évében tette Carlo Rüdit össze vissza, csere volt többségében, de játszott szélen is, szerintem nem volt lehetőségük összeszokni. Jövőre kiderül, Alaba ki tudja mikor tér vissza, meg lesz a lehetőség.
Teljesen mind1 Alaba mikor tér vissza. Nem működött eddig soha a Militao-Rüdiger, de jövőre az lesz a kezdőnk ha csak nem érkezik komolyabb igazolás (nem fog). Ha már Kroos kivételével mindenki marad akkor ennek a párosnak is meg kell adni a lehetőséget

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 16:07

ziro4vr írta:
hehetheoriginal írta: Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....
Militao serulese kellett hozza, hogy rendes jatekpercet kapjon.... Nevetseges

Amúgy meg értő olvasás, képességekre Militao mindig is top volt, de továbbra is védőpárosról beszélünk, én legalábbis, ott meg nem mindegy ki van ki mellett szerintem.
Mikor láttuk a Rüdi, Mili védőpárost huzamos ideig együtt játszani? Elsö évében tette Carlo Rüdit össze vissza, csere volt többségében, de játszott szélen is, szerintem nem volt lehetőségük összeszokni. Jövőre kiderül, Alaba ki tudja mikor tér vissza, meg lesz a lehetőség.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 23., csütörtök 15:49

hehetheoriginal írta: Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....

Nem illik.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. május 23., csütörtök 15:47

hehetheoriginal írta:
en bedobnam a busz alá
:lol:
I love it :kalapos:

De amugy ja. Az nalam nem jo vedo, aki sokaig hoz egy konstans jo teljesítményt, viszont mindig benne van a dekoncentraltsag, a varatlan hiba, a hirtelen rovidzarlat.
Nem egy golt kaptunk az olyan ki nem kenyszeritett hibaibol, ami helyzeteket, szituaciokat korabban ő vagy mas is rutibonbol megoldanak. Ez a baj, a folyamatos erzes, hogy jon a ki nem kenyszeritett hiba, es kapjuk belole a golt. Osszessegeben nalam nem megbizhato.
Nem tudom mi az oka, de szinte az osszes brazil top kozephatved evtizedek ota szenved ettol a dologtol, kezdve junior baianotol, lucion, david luizon, thiagosilvan at militaoval bezárólag..
Talan a tulzott onbizalom, hogy amugy tudjak, hogy fizikalisan, technikailag, minden teren a taplaleklanc csucsan vannak/kene legyenek, es ezert elbizzak magukat talan, nem tudom.... Ez tiszta sportpszichologia, semmi koze a futballtudashoz, fejben dol el.
En real madridkent ezt nem engednem meg, most, hogy megint korszakos csapat van, nem hagynam szetesni a vedelmet, legalabb a vedelem fele hianyzik, ha carvajal kimegy, akkor 3/4-ede

hát azért azzal a fizikai résszel kicsit kötöszködnék, a felsoroltak között mindegyik fizikáli volt kivéve Militaot, kis véznának tűnik, tudom Rüdiger is de ő magasabb mégis meg ő ilyen paraszterő feelinges, nagyon dekoncentrált Militao, ahogy kérődzik, nagyon magabiztos, aztán meg mégse egy Maldini :D szerintem hamar el is fogy amugy, egyszer játszott jobbhátvédet már nem emlékszem ki ellen, rendesen zihált az nagyon feltűnt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 15:36

áprilisban ziro és BlancoMark isteníti, hogy legjobb védő a világon,
kik ezek?
Noname arcok :coffee: :kalapos:

Rudiban se hitt itt kb rajtam meg 1-2 emberen kivul senki....
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 15:34

tomi_b írta: Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.

Sokan meg is jegyezték, hogy mennyit volt jegelve és szerencse is hogy fordult a kocka, mert így nem adtuk vagy üldöztük el.
Én se értem ezeket a kommenteket. Most direkt visszaolvastam 2023 tavaszát a topicjában, áprilisban ziro és BlancoMark isteníti, hogy legjobb védő a világon, valaki örült, hogy ZZ nem kergette el, stb :lol: Aztán májusban írták ketten, hogy kicsit leeresztett szezon végére. Aztán nyár, és első meccsen megsérült augusztusban.

Ha formában van, elit, ezt szerintem már bizonyította elégszer.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 15:33

en bedobnam a busz alá
:lol:
I love it :kalapos:

De amugy ja. Az nalam nem jo vedo, aki sokaig hoz egy konstans jo teljesítményt, viszont mindig benne van a dekoncentraltsag, a varatlan hiba, a hirtelen rovidzarlat.
Nem egy golt kaptunk az olyan ki nem kenyszeritett hibaibol, ami helyzeteket, szituaciokat korabban ő vagy mas is rutibonbol megoldanak. Ez a baj, a folyamatos erzes, hogy jon a ki nem kenyszeritett hiba, es kapjuk belole a golt. Osszessegeben nalam nem megbizhato.
Nem tudom mi az oka, de szinte az osszes brazil top kozephatved evtizedek ota szenved ettol a dologtol, kezdve junior baianotol, lucion, david luizon, thiagosilvan at militaoval bezárólag..
Talan a tulzott onbizalom, hogy amugy tudjak, hogy fizikalisan, technikailag, minden teren a taplaleklanc csucsan vannak/kene legyenek, es ezert elbizzak magukat talan, nem tudom.... Ez tiszta sportpszichologia, semmi koze a futballtudashoz, fejben dol el.
En real madridkent ezt nem engednem meg, most, hogy megint korszakos csapat van, nem hagynam szetesni a vedelmet, legalabb a vedelem fele hianyzik, ha carvajal kimegy, akkor 3/4-ede
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 23., csütörtök 15:29

el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Ha nem válnak be, jövőre Yoro és Davies is lejáró szerződésű.
:salute:
nem én írtam :mrgreen:

amúgy kh attól függ, mire keresünk :hmmm:
ha játszatni is akarjuk, első számú cserének jön, jöhet Yoro, de a pad végére hülyeség lenne rakni
ott elvan Nacho vagy Marin
meg persze Alaba, de őt gondolom nem ilyen szerepre szánják….

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. május 23., csütörtök 15:21

tomi_b írta: Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.

Sokan meg is jegyezték, hogy mennyit volt jegelve és szerencse is hogy fordult a kocka, mert így nem adtuk vagy üldöztük el.
semmi bajom vele, de nekem a védő ott kezdődik, hogy Rüdi, Ramos, Varane, többekkel ellentétben nekem Mendy is megfelel, Militao valahogy jó jó de nem ide való, sok sok meccs fog még rajta elmenni.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 23., csütörtök 15:10

Ezek szerint én valami egészen más csatornát néztem tavaly, amikor is Militao kimagaslóan a legjobb védőnk volt.

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. május 23., csütörtök 15:08

hehetheoriginal írta:
Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.
nem értek egyet.
miliben kicsit se bízom, már a sérülése előtt is sokat hibázott, rudin kivul a többi meg hagyjuk is kategoria. aztan pl rudi is benne lesz a korban lassan, serules is benne van akár.
tucsimucsi meg nem kv.
magyarul van egy kezdő kiado pozi, ha a jolo gyerek amiatt nem jön, hogy nem garantalt a helye, ez a kifogas, akkor ne is jojjon inkabb, ilyen béta loser mindset nem kell.
szerintem egyáltalán nem jó védő Militao. Félelem érzésem van ha kezd vagy vezetik rá a labdát, volt pár jó meccse ahol kijött neki de összességében nekem nem nyerte el a tetszésem, felőlem mehetne isten hírével.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 23., csütörtök 14:56

Pad'em írta: Militao kapcsán nem tudom mi ez a nagy bizalmatlanság, szerintem ha felépíti magát nyáron megint top lesz. Arra az emlegett rengeteg hibára én nem emlékszem a sérülése elöttről. Mindenképp a Rüdi, Militaoval kezdünk ősszel az fix, aztán majd kiderül, konstans nem játszottak együtt sose, tavaly Rüdi 1-szer kezdő volt, 3-szor pados, nem csoda ha nem tudtak összeszokni.

4 kh mellé nem fogunk venni egy 5-et, továbbra sem a City vagyunk.

Nekem is az rémlett, hogy a sérülése előtt gyenge volt. Szerintem utoljára a bl győztes szezonban volt extra, alabaval. De ott is benne volt a hiba, csak a sebességével korrigált.

Ha lenne egy elerheto, jo cb en bedobnam a busz alá. Igy viszont, hogy nincs, a következő szezont nalam megkapná. Viszont valami backup kell. Yoro vagy Marin.
ZIDANE

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 10:51

Militao kapcsán nem tudom mi ez a nagy bizalmatlanság, szerintem ha felépíti magát nyáron megint top lesz. Arra az emlegett rengeteg hibára én nem emlékszem a sérülése elöttről. Mindenképp a Rüdi, Militaoval kezdünk ősszel az fix, aztán majd kiderül, konstans nem játszottak együtt sose, tavaly Rüdi 1-szer kezdő volt, 3-szor pados, nem csoda ha nem tudtak összeszokni.

4 kh mellé nem fogunk venni egy 5-et, továbbra sem a City vagyunk.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 10:44

Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.
nem értek egyet.
miliben kicsit se bízom, már a sérülése előtt is sokat hibázott, rudin kivul a többi meg hagyjuk is kategoria. aztan pl rudi is benne lesz a korban lassan, serules is benne van akár.
tucsimucsi meg nem kv.
magyarul van egy kezdő kiado pozi, ha a jolo gyerek amiatt nem jön, hogy nem garantalt a helye, ez a kifogas, akkor ne is jojjon inkabb, ilyen béta loser mindset nem kell.
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 23., csütörtök 10:42

Rafa Marin meg egy spanyol kozepcsapatban is a gyengebb jatekosok koze tartozik, milyen alapon jatszana a Realban?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 10:38

Realista24 írta:
mexes írta:

Yoro jövőre már arab börtön lakó lesz.
Szerintem meg Yoro jonni fog. :)
Ha Nacho lépne én is azt mondom elhozzuk végül. Ha marad akkor nem jön védő, Marin se. Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 23., csütörtök 10:33

mexes írta:
el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot :/
Szerintem meg Yoro jonni fog. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. május 23., csütörtök 10:30

Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot :/

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 23., csütörtök 10:18

Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Vissza: