Igen, jól értetted.h3x0r írta:Jol ertettem, hogy a kommentator szerint Asensio ott van az U21-es portugal valogatottban?
VB - 2018
-
gaborz1
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: VB - 2018
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jol ertettem, hogy a kommentator szerint Asensio ott van az U21-es portugal valogatottban?
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Varanet meg simán kiszórták a barátságos meccsen.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Abszolút jogos volt, de akkor a tegnapi orosz meccsen mi volt? Mert ha az nem volt tizi, akkor többet nem nézek focit! Mégsem szóltak rá, hogy hééé haver, fújd már meg a sípod... Úgyhogy először tisztázni kell a videóbíró lényegét, hogy csak az ilyen les szituknál lesz meg, hogy áthaladta-e a labda a gólvonalat, vagy nem... Mert ha ennyi az egész akkor ne várjunk nagy csodákat.nzooli93 írta:Na videobiroval elvettek pepe goljat
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
2-3 éve 10ből 10szer azt tette volnah3x0r írta:Mar majdnem fogtam a fejem, hogy belevagja a kapusba, de vegul okosan leadta.nzooli93 írta:Szeretem mikor C nem a kaput nezi csak..nagyon okos es szep golpassz volt..![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Mar majdnem fogtam a fejem, hogy belevagja a kapusba, de vegul okosan leadta.nzooli93 írta:Szeretem mikor C nem a kaput nezi csak..nagyon okos es szep golpassz volt..![]()
- nzooli93
Szeretem mikor C nem a kaput nezi csak..nagyon okos es szep golpassz volt..
- nzooli93
Na videobiroval elvettek pepe goljat
ez a renato sanches még az u21-ben sem kezd. mi lett vele?
Azóta láttam egy újabb kameraállást, most már én is hajlok arra, hogy büntető volt.G. V.tinho írta:nem érte el a labdát a kapus. ez tiszta tizi volt.illgner írta:Szerintem meg előtte elrúgta a labdát a kapus, legalábbis úgy tűnt. Kétség esetén nem szabad befújni a büntetőt.
- M1Ö
Igaz, hogy astream-nek hála nem HD-ban nézem, hanem 300p-ben, de ez ilyen rossz minőségben is sima tizinek tűnt a visszajátszások után. Nem azzal van a gond, hogy a spori benézte, mert már milliónyi ilyen hiba volt a történelemben. Csak ha már itt a mai meccsen működik a videóbíró, akkor szóljanak már rá a fülére, hogy ezt fújjuk vissza tizenegyesnek.illgner írta:Szerintem meg előtte elrúgta a labdát a kapus, legalábbis úgy tűnt. Kétség esetén nem szabad befújni a büntetőt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
nem érte el a labdát a kapus. ez tiszta tizi volt.illgner írta:Szerintem meg előtte elrúgta a labdát a kapus, legalábbis úgy tűnt. Kétség esetén nem szabad befújni a büntetőt.
Szerintem meg előtte elrúgta a labdát a kapus, legalábbis úgy tűnt. Kétség esetén nem szabad befújni a büntetőt.
- M1Ö
Azt, aki tett rá mixenH.E.H.E. írta:most őszintén ki a zsákot érdekel egy orosz ujzéland meccs?
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
tényleg? pedig Pato nem is játszikH.E.H.E. írta:most őszintén ki a zsákot érdekel egy orosz ujzéland meccs?![]()
![]()
![]()
megye3 szint
ARD/ZDF felváltva adja, illetva az ORF1 talán az összes meccset. Nekem mondjuk nem hiányzik se Hajdú B., se a többi viccmesélő.
- nzooli93
Magarol az elvrol van szo..vb n is adtak a hajnal 3as noname meccseket..
Holnapi chilet se adjak..
Holnapi chilet se adjak..
Eddig nem rossz meccs, aki unatkozik, ki ne hagyja
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
most őszintén ki a zsákot érdekel egy orosz ujzéland meccs?
megye3 szint
megye3 szint
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- nzooli93
Tenyleg szanalmas hogy nem lehet leadni eloben a nyitomerkozest. Ott az m1,m2,dunatv siman belehetne rakni valahova,ha mar az m4 a magyar kosarat adja. Persze az orosz-ujzeland nem olyan parharc ,de attol meg nyitomeccs. Most akkor ha a katari vbn elso meccs veletlen egy katar-delkorea lenne akkor azt is siman kihagynak egy noi magyar kosarlabda miatt? Nem az szamit hogy mennyire vonzo a parharc. Egy nyitomeccsrol beszelunk. Es mivel eleve keves meccses kistorna hadd lassam mar az osszeset eloben. Digin eurosporton a korosztalyos tornakat leadjak teljesben. Ne hogy mar egy konfod kupat felvetelrol kelljen nezni. Mi szanalmas dolog ez...