Barátnő pedig ha minden igaz megpróbálkozik majd a HTC 620-al vagy a J7-es Samsung modellel, felét kifizetem, a többit pedig megoldja az idő...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 22., csütörtök 23:24
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 18., vasárnap 19:02
fehérlap írta:Olyan kérdésem lenne, hogy pc-hez szeretnék venni egy mikrofont. Nem kell stúdió minőségnek lennie, de azért jó lenne, ha nem lenne teli minden háttérzajjal. (gyűlölöm a nyomógombos használatot!, hangérzékelőn használnám) +nem lenne baj, ha nem torzítana sokat. Lehet az külön álló mikrofon vagy akár fülesen is.
és végül a kérdés(ek)![]()
tudnátok-e ajánlani valami jót, ami nem 20k (igaz, úgy néztem nem úszom meg alatta)?
és miket kell nézni, hogy jó-e egy miki? db? más?
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 18., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 16., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. október 15., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. október 15., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 15., csütörtök 15:21
Hülyeséget nem mondott, mert vannak már 4gb rammal felszerelt telefonok, csak marhára felesleges.cart írta:4 giga![]()
Egy asztali gép simán elmegy annyival...
HozzászólásSzerző: cart » 2015. október 15., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 15., csütörtök 14:01
Érdekes a felvetésed, de félig meddig nem igazán helytálló, a Samsung Galaxy Tab S-ben van 3 giga ram, és nincs olyan program ami lefagyasztaná, de tovább megyek, a Sony Z1-em sem fagyasztotta még le semmi (2 giga rammal), Arról nem is beszélve, hogy az iPad Air-ben sincs 4 giga mégis piszok gyors. Sokkal fontosabb a processor sebessége, mint, hogy 4 giga ram legyen benne. Annak annyi a szerepe inkább, hogy a háttérben 20 vagy 40 alkalmazást szeretnél futtatni.Marky írta:1GB RAM manapság elég karcsú az Androidhoz. Az alkalmazások egyre többet és többet zabálnak fel, a memóriakezelést meg gondolom tudjátok milyen szar... ha nem akarsz lassú telefont, legalább 4 gigásat nézzél.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. október 15., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. október 15., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 15., csütörtök 9:59
Ezt én is osztom, nem véletlen a sony nem mininek hanem Compact-nak nevezi őket, egyébként állítom, hogy egy Z1-el a mai napig nem lőnél mellé (nekem pl ez van a mai napig) 20 megapixel, vízálló, rendkívül gyors. Ráadásul nagyon megbízható telefon.KAG írta:Ezeket a miniket felejtsd el.
Egyedül Xperiaból használható, mert ott tényleg csak egy kompaktabb készüléket kapsz és nem egy lebutított szart hasonló kinézettel.
Inkább vedd meg az előző generációs "nemminit". Kb egy áron lesz a kettő és az utóbbi 3x jobb telefon továbbra is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 15., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 15., csütörtök 8:36
HTC One Mini 2, Samsung Galaxy J7, HTC Desire 620G, HTC Desire 626G.lordgabi írta:Help!
HTC One Mini 2 vagy Samsung Galaxy J7 vagy Samsung Galaxy A5?![]()
A J7-et jól összerakták tudásilag szvsz (tetszik elöl a vaku is), a HTC az régi nagy szerelem, holnap megnézem egy másik társát, amely elérhető a környéken, most nem tudom melyik volt a 600-as szériából...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 15., csütörtök 0:51
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 9., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 9., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 8., csütörtök 13:34
Jó naRealista24 írta:Tisztában vagyok az ingyen szó jelentésével, köszönöm a segítséged.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 8., csütörtök 13:33
Köszi szépen!Tottinho írta:Megkérdeztem egy haveromat, 16.-án jön új szállítmány, utána lesznek a boltokban (tehát szerencsével 16.-án már megkapod, de inkább 19. körül)rashidm írta:Rendeltem egy Piston 3-t az edigital odalról. Azt írták, hogy rendelésre, nem lehet személyesen átvenni. Kb mennyi idő, mire megérkezik az üzletbe? Gondolom valahonnan Kínából vagy az USA-ból hozzák el.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 8., csütörtök 13:29
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem