Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran totál felbasz. Olyan infók birtokában van, ami megváltoztathat mindent, erre cseszik bármit is szólni. És még szerintem Jonnál is kivár majd, nem fog neki sem szólni egyből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran totál felbasz. Olyan infók birtokában van, ami megváltoztathat mindent, erre cseszik bármit is szólni. És még szerintem Jonnál is kivár majd, nem fog neki sem szólni egyből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze, szamara elso a lista, csak anno a resz utan mindenki elkezdett talalgatni, hogy megsajnalja oket a csaladjaik miatt, vagy minden Lannisternek pusztulnia kell.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arya miért nyírta volna ki a katonákat? Őt csak a listája érdekli és azon Cersei van csak emlékeim szerinte Lannisterek közül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Drogont a ferje, Khal Drogo utan nevezte el, ezert ertheto miert csak azt uli meg.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kösz ezt nem tudtam, de a kérdés maradt,
mindig ugyanazt üli meg?

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Rhaegal-t Rhaegar Targaryen utan nevezte el Dany, ezert valoban az kene legye Jon sarkanya az R+L=J miatt.ikarus93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szinte mindig Drogont üli meg, a többi sárkányon még nem is volt rajta. Szerintem a másik két sárkányból az egyiket Jon fogja megülni(Rhaegart) a másikat meg az Éjkirály(Viseriont).
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy honnét szeditek az ejkiralyt szóval spoiler gyanús, képzeljétek úgy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szinte mindig Drogont üli meg, a többi sárkányon még nem is volt rajta. Szerintem a másik két sárkányból az egyiket Jon fogja megülni(Rhaegart) a másikat meg az Éjkirály(Viseriont).Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kösz ezt nem tudtam, de a kérdés maradt,
mindig ugyanazt üli meg?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kösz ezt nem tudtam, de a kérdés maradt,Petr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A dracarys mintha a sárkánytüzet jelentené. A három sárkány neve Drogon, Viserys és Rheagar.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Dany csak Dracaryson szokott ülni?
mindig ugyanazt üli meg?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A dracarys mintha a sárkánytüzet jelentené. A három sárkány neve Drogon, Viserys és Rheagar.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy Dany csak Dracaryson szokott ülni?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én Jaime-ért is szorítottam Tyrionnal. Igaz azért is, hogy Dany ne haljon, de valami hasonlóra számítottam.
Amúgy Dany csak Dracaryson szokott ülni?
Amúgy Dany csak Dracaryson szokott ülni?
K
K
GoT
4. rész:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Imádtam az utolsó perceket.
Csóri íjászok azt hitték, hogy a bab is hús, aztán csak belenézett a sárkánykoma abba a szarba. Idegben voltam, nehogy történjen vele valami.
Továbbiakhoz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meglepne, ha a sorozat végén mindhárom sárkány életben maradna. Vagy levadásszák valamelyiket,
vagy a Mások csinálnak vele valamit, de az túl meseszerű lenne, ha mindhárom túlélné. Sárkány vs sárkány csatát azért megnéznék.
4. rész:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Imádtam az utolsó perceket.

Továbbiakhoz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meglepne, ha a sorozat végén mindhárom sárkány életben maradna. Vagy levadásszák valamelyiket,
vagy a Mások csinálnak vele valamit, de az túl meseszerű lenne, ha mindhárom túlélné. Sárkány vs sárkány csatát azért megnéznék.

- ikarus93
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Viseriont az Éjkirály le fogja vadászni, aztán az évadzáróba az lesz benne, ahogy feltámasztja és lesz neki is egy sárkánya. Viszont egyre inkább úgy hiszem, hogy a fal nem fog leomlani, hanem csak szimplán megfogják kerülni és úgy jutnak el Westerosra és akár Essosra is???
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Viseriont az Éjkirály le fogja vadászni, aztán az évadzáróba az lesz benne, ahogy feltámasztja és lesz neki is egy sárkánya. Viszont egyre inkább úgy hiszem, hogy a fal nem fog leomlani, hanem csak szimplán megfogják kerülni és úgy jutnak el Westerosra és akár Essosra is???
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én Jon sárkányogolására vagyok kíváncsi, na meg Danyére.h3x0r írta:GoTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Majd mikor Tyrion felul az egyik hatara.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többi sárkány miért nem volt? Nem mintha kellettek volna.

Arya miért nyírta volna ki a katonákat? Őt csak a listája érdekli és azon Cersei van csak emlékeim szerinte
Lannisterek közül.
K
K
- h3x0r
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Majd mikor Tyrion felul az egyik hatara.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Többi sárkány miért nem volt? Nem mintha kellettek volna.
Parádé volt tényleg ez a GOT rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szépen csordogált az eleje, haladtak a szálak és Jon súgott egy okosat Danynak, akik már lassan tényleg egymás szájában vannak. Kisujj nem tudom, hogy kinek játszhat. Bran és Arya meg halál. A saját testvérüknek nem mondják el az igazságaikat.
Most, hog ylényegében Dracarys leégette a rakományt már látom, hogy az lesz a vége, hogy mindenki éhen hal.
Többi sárkány miért nem volt? Nem mintha kellettek volna.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szépen csordogált az eleje, haladtak a szálak és Jon súgott egy okosat Danynak, akik már lassan tényleg egymás szájában vannak. Kisujj nem tudom, hogy kinek játszhat. Bran és Arya meg halál. A saját testvérüknek nem mondják el az igazságaikat.
Most, hog ylényegében Dracarys leégette a rakományt már látom, hogy az lesz a vége, hogy mindenki éhen hal.
Többi sárkány miért nem volt? Nem mintha kellettek volna.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Negyediket kiszivárogtatták, külföldi tor...torreádor oldalakon fellelhető, ötödikről én nem tudok.
Nem illik.
- ikarus93
5.részhez akinek van linkje vagy t*rrentje az elküldené nekem Privátba?
Sajnos én nem találtam meg.
Köszi.
Sajnos én nem találtam meg.
Köszi.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Elvileg napokkal ezelőtt felkerült a 4. és 5. rész is.
Én azért megvárom a hétfőket, különben még többet kellene GoT nélkül kibírnom.
Én azért megvárom a hétfőket, különben még többet kellene GoT nélkül kibírnom.

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hol sikerült megnézned? Nem csak ma este lesz?ziro4vr írta:Jó volt ez a GoT 7x4, noha elég kapkodós és teleportálgatós továbbra is.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó volt ez a GoT 7x4, noha elég kapkodós és teleportálgatós továbbra is.
Nem illik.
- P. Krisz
Akkor már hárman vagyunk, nekem is nagyon begyere.soadroli írta:én nézem, nekem is nagyon bejön ez az évadAnthony írta:Preachert nézi valaki?
Az első évad nem jött be annyira, de a második az valami fergeteges szerintem, szétröhögöm az agyam rajta

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én nézem, nekem is nagyon bejön ez az évadAnthony írta:Preachert nézi valaki?
Az első évad nem jött be annyira, de a második az valami fergeteges szerintem, szétröhögöm az agyam rajta

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Preachert nézi valaki?