Aranylabda
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Aranylabda - 2014
ha ronaldo,olyan kis szimpi,aranyos,mindenki kis kedvencének lenne protezsálva,mint pl messi,akkor már márciusban eldőlne minden évben az aranylabda sorsa.
Függetlenül attól,hogy most ki a jobb....messinek nagy előny volt mindig is,a kultusza....az kb 20-30% ot dobott mindig az eredményein.
Függetlenül attól,hogy most ki a jobb....messinek nagy előny volt mindig is,a kultusza....az kb 20-30% ot dobott mindig az eredményein.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem ez a Messi féle kampányosdi egyértelműen neki szól. Nem hinném, hogy bárki józanul is úgy gondolja, hogy nem CR-nek kell kapni ebben a szezonban. Viszont Messi elkezdett sírni a sajtóban is, ami azért nem nagyon volt eddig, és azért voltak olyan hírek, hogy az egyik problémája az, hogy nem nyomják úgy, mint mi CR-t. ( ha jól emlékszem Ronaldonak is voltak ilyen jellegű problémáji régebben, azóta körebe is van nyalva mindenhonnét, biztos, ami biztos) Jött is egyből a sok nyilatkozat, újságcikkek, stb. Nincs ezzel semmi gond ilyen szempontból, a csapatok támogatják a saját játékosaikat, nyalják a seggüket, hogy boldogak legyenek, és jobban teljesítsenek a pályán. Most már ilyen kampányolás jellegű lett sajnos az aranylabda, érdekli az embereket, lehet róla folyamatosan beszélni, vitatkozni.
Megkezdődött akkor a kampány Messi mellett. Nem lesz itt olyan biztos cr győzelme
Ribery nyilatkozata szánalmas. Elvették tőle a díja cr miatt?
Akkor miért előzte Messi is?
Ribery nyilatkozata szánalmas. Elvették tőle a díja cr miatt?
Akkor miért előzte Messi is?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem idén valamilyen szinten csend lesz az aranylabda körül, mert annyira egyértelmű. De gondolhattam volna, hogy Cé ellen a legnevetségesebb indokokat is felhozzák, hátha sikerül másnak adni. VB győzelem szép dolog, de csak 1 hónap az egész, illetve Cé nem tehet róla, hogy ennyire gyenge válogatottal kell szenvednie. Ha 4 éve Messi megnyerhette pocsék VB-vel és bajnoki címmel(hozzáteszem, hogy akkor az Inter triplázott és Sneijder VB döntős is volt) akkor Cé is megnyerheti, sőt meg is kell nyernie egy pocsék VB-vel és BL címmel(+ két kisebb kupa), úgy, hogy nincsen triplázó és igazán kiemelkedő klubcsapat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:

Erre nincsenek szavak.
Ez kb olyan vergődés, mint a Real Madrid Tv-s szösszenet, hogy igazából CR a legjobb góllövő, nem Messi vagy Zarra, mert jobb a gólátlaga

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://twitter.com/UltraSuristic/statu ... 84/photo/1
a mundodeportivo 10 indoka, ami miatt messinek kell kapnia az aranylabdát.
a fele karrier stat, de külön kiemelném a kilences és a hetes pontokat.
a mundodeportivo 10 indoka, ami miatt messinek kell kapnia az aranylabdát.

a fele karrier stat, de külön kiemelném a kilences és a hetes pontokat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként nem mindegy. Nekem legalábbis.Nem mindegy miket beszél?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
persze igazad van, mind1 mit beszél...csak én már pár évvel ez előtt bírtam őt...azóta meg már nagyon leírta magát
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem mindegy miket beszél? Nyilván szarul esik neki a tavalyi blama, de ha neki nem volt esélye úgy hogy triplázott,meg húzta is a csapatot, akkor idén sincs senkinek, vb ide vagy oda.wZoLee7 írta:Ribery te marha...komolyan, akik szerint Robbennek vagy Neuernek kellene nyerni, miért gondolják? Miééééért? Mert a németek vb-t nyertek? Azt másik kapussal is simán hozták volna, nem rajta múlt. Nem múlt rajta semmi. Robban? Semmi...a bl meg csak lestek a Real ellen.
Akkor lehetne érdemben beszélgetni erről,ha a BM nem ég be ellenetek,és címet védenek. De így, elég vicces,hogy vergődnek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ribery te marha...komolyan, akik szerint Robbennek vagy Neuernek kellene nyerni, miért gondolják? Miééééért? Mert a németek vb-t nyertek? Azt másik kapussal is simán hozták volna, nem rajta múlt. Nem múlt rajta semmi. Robban? Semmi...a bl meg csak lestek a Real ellen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Annyira szánalmas ez,hogy ahogy Cr kerül tűzközelbe hirtelen mindenkinek meg kell szólalni,a "szabályok" is beugranak mindenkinek most.A kérdés hogy ez a sok marha hol volt amikor Messinek dobálták az aranylabdákat zsákszámra...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, hogy lemondta, de láttunk már egy-két dolgot. Zidane pedig okos, hogy támogatja a döntésben :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem lesz, lemondta , PLatini be is támadta miatt Zizou meg megvédteRealista24 írta:Azért megnyugtat a dolog, hogy Ribéry lassan egy éve nem alszik jól![]()
Remélem többet nem lesz válogatott sem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Minden olyan játékos húzná a száját, aki tudja jól, hogy életében most került oda először és utoljára, de akkor is volt ott egy Ronaldo/Messi, aki 3x komolyabb szezont hozott, mint Ő

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért megnyugtat a dolog, hogy Ribéry lassan egy éve nem alszik jól

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
TOTY
Elsősorban Lahmot azért hagytam ki,mert többet játszott kpn,és jobbvédőbe meg nálam Carvajal jobb volt.
Elsősorban Lahmot azért hagytam ki,mert többet játszott kpn,és jobbvédőbe meg nálam Carvajal jobb volt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Próbáltam elfogulatlan maradni és csak a tavalyi szezonbeli produkciókat figyelembe venni.
http://en.toty.uefa.com/images/teams/F7 ... BB08CB.jpg
Carvajal és Xabi nálam kérdőjeles volt, a többinél nem vacilálltam sokat
http://en.toty.uefa.com/images/teams/F7 ... BB08CB.jpg
Carvajal és Xabi nálam kérdőjeles volt, a többinél nem vacilálltam sokat

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Állítása szerint ezt mondta.mathers írta:2010-ben nem mondta ezt bezzeg.
I think that the actions of the European teams, and in particular Germany, will be recognized for their value and many European players will be rewarded. Several players deserve the Ballon d'Or, but I'm of the opinion that in a World Cup year this award should go to a world champion. This is in line with what I said four years ago when, in my opinion, the prize should have been awarded to a Spanish player.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
2010-ben nem mondta ezt bezzeg.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Platini: "Az Aranylabdát egy világbajnok játékosnak kellene nyernie"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema