Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 13., péntek 15:45

http://imagerz.com/QE5ODktvAwMCUFkZFQVQ
egyelőre elég meredek a 4. év. hirtelen akartam beépíteni a fiatalokat, meg mintha erre az évre tartogatta volna a szopatásokat a gép.

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 8., vasárnap 23:17

nem, most nekem sem, de délután még simán működött. remélem csak vmi karbantartás. :)

amúgy hihetetlen, h milyen gyerekek vannak. egyrészt 6 millióba került egy 16 éves játékos, aki ráadásul a másodosztályból jött, másrészt 2 hónap után sírt, h nem játszik.. :kivagyhe: mindegy, van olyan jó, h néha bekerüljön a kezdőbe, de röhej. sajnos a bl nem egy sikersztori, 2 fordulóval a vége előtt már biztos, h legfeljebb el-folytatás lehet, ehhez valenciában kell győzni. ugyanakkor a bajnokságban jól, pontosabban inkább eredményesen szereplünk. a másik fiatalt 9 millióért adták volna. :lol: mondjuk ő a next platini, az pedig tényleg jelent(het) vmit. :)

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:54

magyar válogatottal vitézkedőknek: a 13-ban már rosszabb a helyzet, a játék nem generál olyan jó magyarokat...a 'youth rating' alacsony, tehát ha fejre állsz se lesz tele klasszis játékossal a válogatottad, max. 1-2 jobb játékos, mint most, semmi több. (editorban ezt fel lehet tolni és akkor pár év múlva lesz két magyar Messid :mrgreen: )

Munki_: nekem nem tölti be az imagerz képeket, próbálj imgur.com-ot használni. (vagy csak nálam nem megy?)

Közben kijött a LFCMarshall-féle update, akit érdekel...

A romániában történtek után kíváncsiságból indítottam egy kis-adatbázissal MO-val, még a pr0 féle updateval, tehát CA/PA változás nélkül jóformán.
4 meccset toltam, abból kettő: Adtunk a Románoknak, Sneijderék ellen ...pl. a hollandok ellen kaptam 2 szögletgólt meg 1 tizi gólt (egy másik tizit meg kivédett Megyeri), szoval nem reménytelen ez...

Szerintem lehet VB-t vagy EB-t is nyerni akár, de kell hozzá egy jó adag szerencse is. Egyébként a meccsek között szabira mentem, a keretet se én választottam, Hajnal, Huszti hiányzott is azért + gondolom még van pár pléja aki legalább a padra befért volna, de a keretbe se volt. Mindenesetre nektek sok sikert ;)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:13

na, közben megtaláltam a 09-es magyar válogatottat. :)

http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA4eRwVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PRQVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PFAVQ

ilyen szintű csapatot úgy csináltam, h csak a magyar játékosokat töltöttem be, a bajnokságot nem. a 14-es VB-n 4. lettem már ezekkel a srácokkal. nem tudom, h a 12-ben, vagy a 13-ban miket nyom, de az eddigi tapasztalataim alapján nem megoldható. :(

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:27

messideco írta:
Ftc: majd még tudósíts a fiatalokról. Az u19-es vb-bronzérmes csapatból valakiket válogattál be?
Csak Komant és Korcsmárt. Gosztonyin gondolkoztam, de végül nem. A törökök ellen valami ilyesmi lesz a kezdőm:
Bogdán, Szalai, Vadócz sérült.
---------------------------Király------------------------
Varga----------Otigba----------Korcsmár-----Vanczák

---------------------------Vass-------------------------

-----------Gera---------Tőzsér------Dzsudzsák---------

-------------------------Radó/Kovács-------------------

----------------------------Nikolic-------------------------

Aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:23

Én drasztikus változást nem fogok kieszközölni, meg kellene találnom a tökéletes csapatot. A védelem kellene, Bogdán adott, Koman lesz az én emberem (remélem az FM-ben penge), plusz Szalai is kellene teljesítsen.

Ftc: majd még tudósíts a fiatalokról. Az u19-es vb-bronzérmes csapatból valakiket válogattál be?
"And my heart will leave you never."

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:17

messideco írta:A magyar válogatotthoz keresek FIATAL, KÜLFÖLDI másodedzőt, illetve edzői stábot. Ötleteket szívesen fogadok :)
én is a válogatottal kezdtem egyet. Kérdés: Kb. mennyi időt kapok az MLSZ-től? Mert én fiatalítanám a csapatot, de ez nem megy egyik meccsről a másikra. Az első barátságos meccsemen kikaptam 0-3ra Svájctól, soraimban Novothny, Otigba, Vass Patrik, Radó, Kovács Pistike stb. Viszont ha nagyon komolyan veszik, akkor inkább maradunk a régi szokásos sablonnál, azaz Dzsudzsák, Koman, Vanczák, Szabics...

Ja, most hirdettem ki az első tétmeccsre a törökök ellen a keretet...Hát lesokkolta a népet, hogy az MB2ből behívtam Kleinheislert. ugyanis a Puskásnál is én vagyok a menedzser, mert a válogatottal akartam lenni, csak ott kevés meccs van, ezért lettem a PAFC-é is. Fiatal magyarok. És eddig Lacika 2 meccs 3 gól, 2 gólpassz. :D

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:12

nem tudom, csak ismételni tudom magamat, hogy a 12-vel játszom. :) amúgy most néztem végig a régi dolgokat, és még a 08-cal játszottam 7 évet a nizzaiakkal, ott voltak durvulások. :D

anyukádat :D a kijevet idegenben megszórtam (1-6 :ozil:), úgyhogy a visszavágó már csak formalitás volt.

egyébként botrány, hogy 15-16 éves fiatalokat 5-6 millióért se lehet leigazolni... :lol:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 8., vasárnap 11:55

A magyar válogatotthoz keresek FIATAL, KÜLFÖLDI másodedzőt, illetve edzői stábot. Ötleteket szívesen fogadok :)

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 8., vasárnap 11:22

hát munki, meghoztad a kedvem egy francia karrierhez.. talán még sosem sose irányítottam francia csapatot, de ez a nice nagyon bejön. :mrgreen: rákerestem gyorsan, és tele vannak nagyon jó fiatalokkal, az új stadion is nagyon jó, tetszik.

+ ja és EL indulási joga van/volt.
#happyshitting

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 8., vasárnap 10:54

messideco írta:Jövő héten letöltöm a játékot, és csúcsra járatom a magyar válogatottat B-)
az igazi kihívás. :mrgreen: még a 09-ben volt úgy, hogy ha nem töltötted be a magyar bajnokságot, de az összes magyar játékost, akkor a generáltak éveken belül meghatározó játékosok lettek. miközben kerestem a régi oldalon ezekről képeket, beleszaladtam a régi nizzás mentésembe. micsoda emlékek! :') és mennyivel színvonalasabb beszámolókat írtam. :D na ha találok képeket, akkor megmutatom, hogy milyen magyar spílerek voltak akkoriban (az a sant andreus mentésem).

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 8., vasárnap 10:07

Jövő héten letöltöm a játékot, és csúcsra járatom a magyar válogatottat B-)

Munki_

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 8., vasárnap 9:33

végeztem a második évvel is a Nizza padján, úgyhogy írok pár mondatot róla. :)

a bajnokság jól alakult, csak a vége felé pukkadtunk ki, és a lyon-marseille kettőssel nem tudtuk tartani a tempót, úgyhogy sikerült elérni a bl-helyezést, viszont a 3. hely egyelőre csak selejtezőt ad (a dinamo kijevvel játszom a főtábláért). tabella ismét sikerült egy kupadöntőt megcsípni, de ismét csak az ezüstérem jutott osztályrészünkül: francia kupa-döntő.
ami az igazolásokat illeti: harmadik éve van pluszban a távozók oldala, és szerintem még 1-2 évig így is marad. úgy döntöttem, hogy a közepes játékosok többmilliós megvétele helyett inkább fiatalokba fektetek, és az edzésközpontot fejlesztem, szerencsére erre vevő a vezetőség is, és mivel nincs igazán nagy kiadás, így a pénz is rendelkezésre áll. nem sok, de az a pár millió nyár elején mindig megvan, ami kellhet. igazolások 2012-2013
az új évre se sikerült komoly vételeket tető alá hozni, úgyhogy maradt a fiatalok és/vagy generáltak körbeudvarlása. az értékeimet a közepes érdeklődés mellett nem tudták elvinni (komoly ajánlat eddig be se futott), és ospinán kívül nem is nagyon akartak távozni (mármint amiatt, h esetleg kiscsapat lennénk). éppen emiatt úgy gondolom, hogy ha nem sikerül a bl főtábla, még az is egy uefa csoportkört ér, de itt nagyjából ki is fog merülni. a három nagycsapat (psg, ol, om) módszeresen lerabolja a francia csapatokat, szóval sztem idén ők nagyon ellépnek, míg a többiek az el-helyekért fognak nyomulni. az új stadion megnyitásától várok egy kis bevételt, de a mostani stadionban se verdeste a plafont a nézőszám. megpróbálok az élmezőnyben végezni, és mivel a srácokkal javarészt hosszútávú szerződéseket kötöttem, beleférhet 1-2 év átmeneti időszak, amíg elkészül a bajnokesélyes nizzai csapat. B-)
új adás-vételek

amire viszont különösen büszke vagyok, az a fiókcsapatom szereplése. 3. éve nyomatom oda a játékosokat, és a 3. osztály kiesőjelöltjéből a ligue 2-ig vitték, ráadásul új stadiont építenek, és folyamatosan fejlesztenek, illetve értelemszerűen a profi futballcsapat státuszt is kiváltották. nem tudom, engem ezek a dolgok is érdekelnek. :) efc fréjus

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 6., péntek 22:16

Savant írta:Az milyen, hogy BL elődöntő: megy a Real 2-0-ra ellenem. Lövök egy gólt, megadják, minden fasa, örülök magamnak, erre kiírja ugyanúgy, hogy 2-0 az eredmény. Megy tovább a meccs, majd semmi nem történik, gondol egyet és kiírja: 3-0.
A meccs vége felé tosztam egy bombagólt James Rodriguez révén, azt már jegyezte és így lett 2-2 helyett a játék szerint 3-1 a végeredmény. Majd a meccs utáni összesítésben látom, hogy azt a gólt, amit Maupay révén ÉN!!!!!! szereztem, beírta Cének.
Na baze, velem is történt most valami ilyesmi, pedig nem nagyon vágtam hogy ilyen hogy történhet.

Juve ellen BL meccs, 2-1re megyek, bedobásból fejelnek egyet nekem, de azt írja ki hogy 3-1 és Falcao szerezte tőlem. Mondjuk aztán visszafújta 2-1re mert szabálytalankodott a srác szóval mindegy volt.
Na mondjuk befejezve a meccset Falcao tényleg vágott egy harmadikat, lehet hogy csak megjósolja a jövőt néha :D

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. szeptember 6., péntek 18:45

...utólag meg 2-2-t írtak be. :argue:
Ja. Visszavágó 3-0. Maupay 2 gól.
És a meccs gólja

gyön a döntő.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 6., péntek 18:21

látom, h beindult itt az fm-es élet. a napokban én is kezdtem egy karriert fm12, július végéig frissített adatbázissal. arra gondoltam, h az intert visszaviszem a csúcsra, ha már élőben ilyen gyalázatosak lettek.

mivel ugye frissített adatbázis, így nemzetközi kupakötelezettség nem volt.

nyáron érkezett abel hernandez a kiesett palermotól 10millióért kemény 2 góllal hálálta meg a szezont , távozott is a picsába most nyáron. macheda is érkezett kölcsönbe, tavasszal már ő kezdett milito mellett. bocchetti érkezett a védelembe ranocchia mellé, a szezon embere lett, sok szöglet gól ( :mrgreen: ), hibátlan védőmunka. (épp most ostromol a Real, már 22millánál járnak, de nem eladó, kapott is egy új szerződést 1 év után :) ) mivel 442-vel toltam és a keretben 2 szélső volt schelotto és alvarez(aki elég ratyi) így jött a balszélre chadli, szintén zseniális volt, illetve milner kölcsönbe a citytől, tulajdonképpen a 12. játékosom volt, ilyen pedig mindig kell. a többi lényegtelen.

handanovic; zanetti, ranocchia, bocchetti, nagatomo; schelotto, mudingayi, guarín, chadli; milito, macheda

volt a kezdőcsapatom legtöbbször, sokat szerepelt még cambiasso, samuel, pereira, kovacic (a 17éves horvát, nagy spíler), milner, palacio
zanetti 39 évesen is büntetett. :mrgreen:

bajnokságot 96 ponttal 116 rugott góllal nagyon könnyedén behúztuk (ugye a mindig 1 hét pihenő nemzetközi meccsek nélkül..) kupában 8 között a juve állított meg büntikkel.

most kezdődik épp a következő szezon, nyári nagybevásárlás már meg is volt, révén indulunk a BL-ben és amúgy sem volt acélos a keret, a felesleg távozott, de érkezett: de silvestri, verratti, mcgeady, shaqiri (kölcsön), mario gomez ( a fiorentina kiesett :lol: ) + kölcsönből visszatértek : mei, juan és icardi
di maria leigazolása pedig perceken belül hivatalos lehet így a nyár végére slusszpoénnak.

szerk.: a cityhez igazolt a köcsög. :Đ

rágyúrok a bl-re, aztán ha sikerül le is mondok, keresek majd vmi csapatot, ahonnan kibasszák az edzőt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. szeptember 6., péntek 16:49

Az milyen, hogy BL elődöntő: megy a Real 2-0-ra ellenem. Lövök egy gólt, megadják, minden fasa, örülök magamnak, erre kiírja ugyanúgy, hogy 2-0 az eredmény. Megy tovább a meccs, majd semmi nem történik, gondol egyet és kiírja: 3-0.
A meccs vége felé tosztam egy bombagólt James Rodriguez révén, azt már jegyezte és így lett 2-2 helyett a játék szerint 3-1 a végeredmény. Majd a meccs utáni összesítésben látom, hogy azt a gólt, amit Maupay révén ÉN!!!!!! szereztem, beírta Cének.

Mi a fasz? :/ :shutup:
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 6., péntek 7:10

Adamo írta:sracok, feltettem az alap FM13-at es ker valami d3dx9_43.dll fajlt ...

en vagyok nyomi, vagy massal is elofordult ez ?

mit kell csinalni ilyenkor ? :mrgreen:
Frissítsd a DirectX-ed! :)

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 6., péntek 0:09

sracok, feltettem az alap FM13-at es ker valami d3dx9_43.dll fajlt ...

en vagyok nyomi, vagy massal is elofordult ez ?

mit kell csinalni ilyenkor ? :mrgreen:
12

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 5., csütörtök 23:11

Munki_ írta:nem tudom, h szánalmas vagy elismerésre méltó egyébként, de az ex-honvédos abraham kirobbanthatatlan.

http://imagerz.com/QE5OX0tvAwMCUw9PEwVQ :lol: tavaly 3. lett a góllövőlistán, szóval nem újkeletű dolog ez. ritka falábú, de a moves into channels skillje bomba. azt hiszem ezzel meg kell várnom maupay beérését.
nem túl kreatív :lol: amíg lövi a gólokat, nincs gond :mrgreen:
egyébként miért 12? nem tetszik a 13, vagy a géped nem szereti?

Nekem mára fajront, köcsög bayern münchen, 2gólos előnyt 5perc alatt fordít meg...takarodjál :D persze jött a szabi-szöglet kapott gól kombó, amit megszokhattam erősebb ellenfelek ellen, rafinha pedig élete gólját lőtte, szóló a félpályától befelé húzva 5 emberen keresztül, 20méterről a pipába. szeruusz :D

egyébként megfigyeltem, hogy szinte minden kaput talált lövése az ellenfélnek gól...lehet kapust kéne váltanom :|

bl-ben nagyon bekezdtem, otthon fener 2:2, idegenben psv 1:1, most meg a bayern..jólállunk, bajnokságba is megvolt az idei egyik nagyverés, MU idegenben 0:3, viszont a murinnyó chelseajét ütöttem idegenben 2:1re, terry akkora öngólt lőtt, egy beadást vett le kb. 20méterre a kaputól, de hosszan, így lett öngól :lol: ha ezt nálam csinálja, 1 hónap pihi :lol:

Vissza: