Football Manager
- Munki_
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Siempre fieles
Re: Football Manager
http://imagerz.com/QE5ODktvAwMCUFkZFQVQ
egyelőre elég meredek a 4. év. hirtelen akartam beépíteni a fiatalokat, meg mintha erre az évre tartogatta volna a szopatásokat a gép.
egyelőre elég meredek a 4. év. hirtelen akartam beépíteni a fiatalokat, meg mintha erre az évre tartogatta volna a szopatásokat a gép.
- Munki_
nem, most nekem sem, de délután még simán működött. remélem csak vmi karbantartás. 
amúgy hihetetlen, h milyen gyerekek vannak. egyrészt 6 millióba került egy 16 éves játékos, aki ráadásul a másodosztályból jött, másrészt 2 hónap után sírt, h nem játszik..
mindegy, van olyan jó, h néha bekerüljön a kezdőbe, de röhej. sajnos a bl nem egy sikersztori, 2 fordulóval a vége előtt már biztos, h legfeljebb el-folytatás lehet, ehhez valenciában kell győzni. ugyanakkor a bajnokságban jól, pontosabban inkább eredményesen szereplünk. a másik fiatalt 9 millióért adták volna.
mondjuk ő a next platini, az pedig tényleg jelent(het) vmit.

amúgy hihetetlen, h milyen gyerekek vannak. egyrészt 6 millióba került egy 16 éves játékos, aki ráadásul a másodosztályból jött, másrészt 2 hónap után sírt, h nem játszik..

magyar válogatottal vitézkedőknek: a 13-ban már rosszabb a helyzet, a játék nem generál olyan jó magyarokat...a 'youth rating' alacsony, tehát ha fejre állsz se lesz tele klasszis játékossal a válogatottad, max. 1-2 jobb játékos, mint most, semmi több. (editorban ezt fel lehet tolni és akkor pár év múlva lesz két magyar Messid
)
Munki_: nekem nem tölti be az imagerz képeket, próbálj imgur.com-ot használni. (vagy csak nálam nem megy?)
Közben kijött a LFCMarshall-féle update, akit érdekel...
A romániában történtek után kíváncsiságból indítottam egy kis-adatbázissal MO-val, még a pr0 féle updateval, tehát CA/PA változás nélkül jóformán.
4 meccset toltam, abból kettő: Adtunk a Románoknak, Sneijderék ellen ...pl. a hollandok ellen kaptam 2 szögletgólt meg 1 tizi gólt (egy másik tizit meg kivédett Megyeri), szoval nem reménytelen ez...
Szerintem lehet VB-t vagy EB-t is nyerni akár, de kell hozzá egy jó adag szerencse is. Egyébként a meccsek között szabira mentem, a keretet se én választottam, Hajnal, Huszti hiányzott is azért + gondolom még van pár pléja aki legalább a padra befért volna, de a keretbe se volt. Mindenesetre nektek sok sikert ;)

Munki_: nekem nem tölti be az imagerz képeket, próbálj imgur.com-ot használni. (vagy csak nálam nem megy?)
Közben kijött a LFCMarshall-féle update, akit érdekel...
A romániában történtek után kíváncsiságból indítottam egy kis-adatbázissal MO-val, még a pr0 féle updateval, tehát CA/PA változás nélkül jóformán.
4 meccset toltam, abból kettő: Adtunk a Románoknak, Sneijderék ellen ...pl. a hollandok ellen kaptam 2 szögletgólt meg 1 tizi gólt (egy másik tizit meg kivédett Megyeri), szoval nem reménytelen ez...
Szerintem lehet VB-t vagy EB-t is nyerni akár, de kell hozzá egy jó adag szerencse is. Egyébként a meccsek között szabira mentem, a keretet se én választottam, Hajnal, Huszti hiányzott is azért + gondolom még van pár pléja aki legalább a padra befért volna, de a keretbe se volt. Mindenesetre nektek sok sikert ;)
- Munki_
na, közben megtaláltam a 09-es magyar válogatottat. 
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA4eRwVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PRQVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PFAVQ
ilyen szintű csapatot úgy csináltam, h csak a magyar játékosokat töltöttem be, a bajnokságot nem. a 14-es VB-n 4. lettem már ezekkel a srácokkal. nem tudom, h a 12-ben, vagy a 13-ban miket nyom, de az eddigi tapasztalataim alapján nem megoldható.

http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA4eRwVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PRQVQ
http://imagerz.com/QERPXEtvAwIAVA1PFAVQ
ilyen szintű csapatot úgy csináltam, h csak a magyar játékosokat töltöttem be, a bajnokságot nem. a 14-es VB-n 4. lettem már ezekkel a srácokkal. nem tudom, h a 12-ben, vagy a 13-ban miket nyom, de az eddigi tapasztalataim alapján nem megoldható.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Csak Komant és Korcsmárt. Gosztonyin gondolkoztam, de végül nem. A törökök ellen valami ilyesmi lesz a kezdőm:messideco írta:
Ftc: majd még tudósíts a fiatalokról. Az u19-es vb-bronzérmes csapatból valakiket válogattál be?
Bogdán, Szalai, Vadócz sérült.
---------------------------Király------------------------
Varga----------Otigba----------Korcsmár-----Vanczák
---------------------------Vass-------------------------
-----------Gera---------Tőzsér------Dzsudzsák---------
-------------------------Radó/Kovács-------------------
----------------------------Nikolic-------------------------
Aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én drasztikus változást nem fogok kieszközölni, meg kellene találnom a tökéletes csapatot. A védelem kellene, Bogdán adott, Koman lesz az én emberem (remélem az FM-ben penge), plusz Szalai is kellene teljesítsen.
Ftc: majd még tudósíts a fiatalokról. Az u19-es vb-bronzérmes csapatból valakiket válogattál be?
"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
én is a válogatottal kezdtem egyet. Kérdés: Kb. mennyi időt kapok az MLSZ-től? Mert én fiatalítanám a csapatot, de ez nem megy egyik meccsről a másikra. Az első barátságos meccsemen kikaptam 0-3ra Svájctól, soraimban Novothny, Otigba, Vass Patrik, Radó, Kovács Pistike stb. Viszont ha nagyon komolyan veszik, akkor inkább maradunk a régi szokásos sablonnál, azaz Dzsudzsák, Koman, Vanczák, Szabics...messideco írta:A magyar válogatotthoz keresek FIATAL, KÜLFÖLDI másodedzőt, illetve edzői stábot. Ötleteket szívesen fogadok
Ja, most hirdettem ki az első tétmeccsre a törökök ellen a keretet...Hát lesokkolta a népet, hogy az MB2ből behívtam Kleinheislert. ugyanis a Puskásnál is én vagyok a menedzser, mert a válogatottal akartam lenni, csak ott kevés meccs van, ezért lettem a PAFC-é is. Fiatal magyarok. És eddig Lacika 2 meccs 3 gól, 2 gólpassz.

- Munki_
nem tudom, csak ismételni tudom magamat, hogy a 12-vel játszom.
amúgy most néztem végig a régi dolgokat, és még a 08-cal játszottam 7 évet a nizzaiakkal, ott voltak durvulások. 
anyukádat
a kijevet idegenben megszórtam (1-6
), úgyhogy a visszavágó már csak formalitás volt.
egyébként botrány, hogy 15-16 éves fiatalokat 5-6 millióért se lehet leigazolni...

anyukádat

egyébként botrány, hogy 15-16 éves fiatalokat 5-6 millióért se lehet leigazolni...

-
A magyar válogatotthoz keresek FIATAL, KÜLFÖLDI másodedzőt, illetve edzői stábot. Ötleteket szívesen fogadok

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
hát munki, meghoztad a kedvem egy francia karrierhez.. talán még sosem sose irányítottam francia csapatot, de ez a nice nagyon bejön.
rákerestem gyorsan, és tele vannak nagyon jó fiatalokkal, az új stadion is nagyon jó, tetszik.
+ ja és EL indulási joga van/volt.

+ ja és EL indulási joga van/volt.
#happyshitting
- Munki_
az igazi kihívás.messideco írta:Jövő héten letöltöm a játékot, és csúcsra járatom a magyar válogatottat

-
Jövő héten letöltöm a játékot, és csúcsra járatom a magyar válogatottat

- Munki_
végeztem a második évvel is a Nizza padján, úgyhogy írok pár mondatot róla. 
a bajnokság jól alakult, csak a vége felé pukkadtunk ki, és a lyon-marseille kettőssel nem tudtuk tartani a tempót, úgyhogy sikerült elérni a bl-helyezést, viszont a 3. hely egyelőre csak selejtezőt ad (a dinamo kijevvel játszom a főtábláért). tabella ismét sikerült egy kupadöntőt megcsípni, de ismét csak az ezüstérem jutott osztályrészünkül: francia kupa-döntő.
ami az igazolásokat illeti: harmadik éve van pluszban a távozók oldala, és szerintem még 1-2 évig így is marad. úgy döntöttem, hogy a közepes játékosok többmilliós megvétele helyett inkább fiatalokba fektetek, és az edzésközpontot fejlesztem, szerencsére erre vevő a vezetőség is, és mivel nincs igazán nagy kiadás, így a pénz is rendelkezésre áll. nem sok, de az a pár millió nyár elején mindig megvan, ami kellhet. igazolások 2012-2013
az új évre se sikerült komoly vételeket tető alá hozni, úgyhogy maradt a fiatalok és/vagy generáltak körbeudvarlása. az értékeimet a közepes érdeklődés mellett nem tudták elvinni (komoly ajánlat eddig be se futott), és ospinán kívül nem is nagyon akartak távozni (mármint amiatt, h esetleg kiscsapat lennénk). éppen emiatt úgy gondolom, hogy ha nem sikerül a bl főtábla, még az is egy uefa csoportkört ér, de itt nagyjából ki is fog merülni. a három nagycsapat (psg, ol, om) módszeresen lerabolja a francia csapatokat, szóval sztem idén ők nagyon ellépnek, míg a többiek az el-helyekért fognak nyomulni. az új stadion megnyitásától várok egy kis bevételt, de a mostani stadionban se verdeste a plafont a nézőszám. megpróbálok az élmezőnyben végezni, és mivel a srácokkal javarészt hosszútávú szerződéseket kötöttem, beleférhet 1-2 év átmeneti időszak, amíg elkészül a bajnokesélyes nizzai csapat.
új adás-vételek
amire viszont különösen büszke vagyok, az a fiókcsapatom szereplése. 3. éve nyomatom oda a játékosokat, és a 3. osztály kiesőjelöltjéből a ligue 2-ig vitték, ráadásul új stadiont építenek, és folyamatosan fejlesztenek, illetve értelemszerűen a profi futballcsapat státuszt is kiváltották. nem tudom, engem ezek a dolgok is érdekelnek.
efc fréjus

a bajnokság jól alakult, csak a vége felé pukkadtunk ki, és a lyon-marseille kettőssel nem tudtuk tartani a tempót, úgyhogy sikerült elérni a bl-helyezést, viszont a 3. hely egyelőre csak selejtezőt ad (a dinamo kijevvel játszom a főtábláért). tabella ismét sikerült egy kupadöntőt megcsípni, de ismét csak az ezüstérem jutott osztályrészünkül: francia kupa-döntő.
ami az igazolásokat illeti: harmadik éve van pluszban a távozók oldala, és szerintem még 1-2 évig így is marad. úgy döntöttem, hogy a közepes játékosok többmilliós megvétele helyett inkább fiatalokba fektetek, és az edzésközpontot fejlesztem, szerencsére erre vevő a vezetőség is, és mivel nincs igazán nagy kiadás, így a pénz is rendelkezésre áll. nem sok, de az a pár millió nyár elején mindig megvan, ami kellhet. igazolások 2012-2013
az új évre se sikerült komoly vételeket tető alá hozni, úgyhogy maradt a fiatalok és/vagy generáltak körbeudvarlása. az értékeimet a közepes érdeklődés mellett nem tudták elvinni (komoly ajánlat eddig be se futott), és ospinán kívül nem is nagyon akartak távozni (mármint amiatt, h esetleg kiscsapat lennénk). éppen emiatt úgy gondolom, hogy ha nem sikerül a bl főtábla, még az is egy uefa csoportkört ér, de itt nagyjából ki is fog merülni. a három nagycsapat (psg, ol, om) módszeresen lerabolja a francia csapatokat, szóval sztem idén ők nagyon ellépnek, míg a többiek az el-helyekért fognak nyomulni. az új stadion megnyitásától várok egy kis bevételt, de a mostani stadionban se verdeste a plafont a nézőszám. megpróbálok az élmezőnyben végezni, és mivel a srácokkal javarészt hosszútávú szerződéseket kötöttem, beleférhet 1-2 év átmeneti időszak, amíg elkészül a bajnokesélyes nizzai csapat.

új adás-vételek
amire viszont különösen büszke vagyok, az a fiókcsapatom szereplése. 3. éve nyomatom oda a játékosokat, és a 3. osztály kiesőjelöltjéből a ligue 2-ig vitték, ráadásul új stadiont építenek, és folyamatosan fejlesztenek, illetve értelemszerűen a profi futballcsapat státuszt is kiváltották. nem tudom, engem ezek a dolgok is érdekelnek.

Na baze, velem is történt most valami ilyesmi, pedig nem nagyon vágtam hogy ilyen hogy történhet.Savant írta:Az milyen, hogy BL elődöntő: megy a Real 2-0-ra ellenem. Lövök egy gólt, megadják, minden fasa, örülök magamnak, erre kiírja ugyanúgy, hogy 2-0 az eredmény. Megy tovább a meccs, majd semmi nem történik, gondol egyet és kiírja: 3-0.
A meccs vége felé tosztam egy bombagólt James Rodriguez révén, azt már jegyezte és így lett 2-2 helyett a játék szerint 3-1 a végeredmény. Majd a meccs utáni összesítésben látom, hogy azt a gólt, amit Maupay révén ÉN!!!!!! szereztem, beírta Cének.
Juve ellen BL meccs, 2-1re megyek, bedobásból fejelnek egyet nekem, de azt írja ki hogy 3-1 és Falcao szerezte tőlem. Mondjuk aztán visszafújta 2-1re mert szabálytalankodott a srác szóval mindegy volt.
Na mondjuk befejezve a meccset Falcao tényleg vágott egy harmadikat, lehet hogy csak megjósolja a jövőt néha

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

látom, h beindult itt az fm-es élet. a napokban én is kezdtem egy karriert fm12, július végéig frissített adatbázissal. arra gondoltam, h az intert visszaviszem a csúcsra, ha már élőben ilyen gyalázatosak lettek.
mivel ugye frissített adatbázis, így nemzetközi kupakötelezettség nem volt.
nyáron érkezett abel hernandez a kiesett palermotól 10millióért kemény 2 góllal hálálta meg a szezont , távozott is a picsába most nyáron. macheda is érkezett kölcsönbe, tavasszal már ő kezdett milito mellett. bocchetti érkezett a védelembe ranocchia mellé, a szezon embere lett, sok szöglet gól (
), hibátlan védőmunka. (épp most ostromol a Real, már 22millánál járnak, de nem eladó, kapott is egy új szerződést 1 év után
) mivel 442-vel toltam és a keretben 2 szélső volt schelotto és alvarez(aki elég ratyi) így jött a balszélre chadli, szintén zseniális volt, illetve milner kölcsönbe a citytől, tulajdonképpen a 12. játékosom volt, ilyen pedig mindig kell. a többi lényegtelen.
handanovic; zanetti, ranocchia, bocchetti, nagatomo; schelotto, mudingayi, guarín, chadli; milito, macheda
volt a kezdőcsapatom legtöbbször, sokat szerepelt még cambiasso, samuel, pereira, kovacic (a 17éves horvát, nagy spíler), milner, palacio
zanetti 39 évesen is büntetett.
bajnokságot 96 ponttal 116 rugott góllal nagyon könnyedén behúztuk (ugye a mindig 1 hét pihenő nemzetközi meccsek nélkül..) kupában 8 között a juve állított meg büntikkel.
most kezdődik épp a következő szezon, nyári nagybevásárlás már meg is volt, révén indulunk a BL-ben és amúgy sem volt acélos a keret, a felesleg távozott, de érkezett: de silvestri, verratti, mcgeady, shaqiri (kölcsön), mario gomez ( a fiorentina kiesett
) + kölcsönből visszatértek : mei, juan és icardi
di maria leigazolása pedig perceken belül hivatalos lehet így a nyár végére slusszpoénnak.
szerk.: a cityhez igazolt a köcsög. :Đ
rágyúrok a bl-re, aztán ha sikerül le is mondok, keresek majd vmi csapatot, ahonnan kibasszák az edzőt.
mivel ugye frissített adatbázis, így nemzetközi kupakötelezettség nem volt.
nyáron érkezett abel hernandez a kiesett palermotól 10millióért kemény 2 góllal hálálta meg a szezont , távozott is a picsába most nyáron. macheda is érkezett kölcsönbe, tavasszal már ő kezdett milito mellett. bocchetti érkezett a védelembe ranocchia mellé, a szezon embere lett, sok szöglet gól (

handanovic; zanetti, ranocchia, bocchetti, nagatomo; schelotto, mudingayi, guarín, chadli; milito, macheda
volt a kezdőcsapatom legtöbbször, sokat szerepelt még cambiasso, samuel, pereira, kovacic (a 17éves horvát, nagy spíler), milner, palacio
zanetti 39 évesen is büntetett.

bajnokságot 96 ponttal 116 rugott góllal nagyon könnyedén behúztuk (ugye a mindig 1 hét pihenő nemzetközi meccsek nélkül..) kupában 8 között a juve állított meg büntikkel.
most kezdődik épp a következő szezon, nyári nagybevásárlás már meg is volt, révén indulunk a BL-ben és amúgy sem volt acélos a keret, a felesleg távozott, de érkezett: de silvestri, verratti, mcgeady, shaqiri (kölcsön), mario gomez ( a fiorentina kiesett

di maria leigazolása pedig perceken belül hivatalos lehet így a nyár végére slusszpoénnak.
szerk.: a cityhez igazolt a köcsög. :Đ
rágyúrok a bl-re, aztán ha sikerül le is mondok, keresek majd vmi csapatot, ahonnan kibasszák az edzőt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Az milyen, hogy BL elődöntő: megy a Real 2-0-ra ellenem. Lövök egy gólt, megadják, minden fasa, örülök magamnak, erre kiírja ugyanúgy, hogy 2-0 az eredmény. Megy tovább a meccs, majd semmi nem történik, gondol egyet és kiírja: 3-0.
A meccs vége felé tosztam egy bombagólt James Rodriguez révén, azt már jegyezte és így lett 2-2 helyett a játék szerint 3-1 a végeredmény. Majd a meccs utáni összesítésben látom, hogy azt a gólt, amit Maupay révén ÉN!!!!!! szereztem, beírta Cének.
Mi a fasz?
Mi a fasz?

CRISTIANORONALDO

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Frissítsd a DirectX-ed!Adamo írta:sracok, feltettem az alap FM13-at es ker valami d3dx9_43.dll fajlt ...
en vagyok nyomi, vagy massal is elofordult ez ?
mit kell csinalni ilyenkor ?

- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
sracok, feltettem az alap FM13-at es ker valami d3dx9_43.dll fajlt ...

12
nem túl kreatívMunki_ írta:nem tudom, h szánalmas vagy elismerésre méltó egyébként, de az ex-honvédos abraham kirobbanthatatlan.
http://imagerz.com/QE5OX0tvAwMCUw9PEwVQtavaly 3. lett a góllövőlistán, szóval nem újkeletű dolog ez. ritka falábú, de a moves into channels skillje bomba. azt hiszem ezzel meg kell várnom maupay beérését.

egyébként miért 12? nem tetszik a 13, vagy a géped nem szereti?
Nekem mára fajront, köcsög bayern münchen, 2gólos előnyt 5perc alatt fordít meg...takarodjál

egyébként megfigyeltem, hogy szinte minden kaput talált lövése az ellenfélnek gól...lehet kapust kéne váltanom

bl-ben nagyon bekezdtem, otthon fener 2:2, idegenben psv 1:1, most meg a bayern..jólállunk, bajnokságba is megvolt az idei egyik nagyverés, MU idegenben 0:3, viszont a murinnyó chelseajét ütöttem idegenben 2:1re, terry akkora öngólt lőtt, egy beadást vett le kb. 20méterre a kaputól, de hosszan, így lett öngól