VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

ferni

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 18., vasárnap 8:25

Azért nem gondoltam képes lehetek feldolgozni, hogy az argentinok VBt nyernek, köszi dösamp, lehet már jobban is örülnék neki :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 18., vasárnap 8:19

https://telex.hu/sport/2022/12/18/futba ... s-elozetes
Sajnos egész jó edző ez a Scaloni, félek hogy meg fogja csinálni Deschampot is. Eddig szinte minden meccsen alkalmazkodott az ellenfélhez, változtatott a kezdőben és a felállásban. Ma is jó eséllyel lesz varialva meccs közben az 5 védős és a 4 védős felállás.

Szerintem a franciák egy magas intenzitású, erős pressingre épülő játékkal ki tudnák végezni őket, de mindent fognak csinálni csak pont ezt nem..

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 18., vasárnap 8:05

hehetheoriginal írta:
nmate írta: Xanax bekészítve ma délutánra pupákok? :mrgreen:
Benzemaval kapcsolatban meg vmi ilyesmire vartam, nyilvan csak poenbol irtam le, hogy direkt ki fognak baszni vele, mert behívták, hogy utana ki se vigyek, vagy vmi modon kikurjanak vele direkt, de beigazolodott... a serules kapora jott, szepen felhasznaltak.
Azt hiszem itt akkor vege is a valogatott palyafutasanak, nagyon szeretnem, hogy nyiltan minden pc szar nelkul kiboritana a vödör szart a vilagra es friss vb gyozelem ide vagy oda kiteregesse a lapokat, mint ceronaldo.
Remélem így tesz, bár sajnos nem ilyen típus, inkább elüzenget az instan 1-2 képpel, de ennyi. Mindenesetre ha nyernek a franciak, nem hiszem hogy sok beleszólása lesz majd. Sajnos ilyet se láttam még sehol, hogy egy aranylabdas focista ennyire ne kelljen sehova...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 18., vasárnap 8:01

nmate írta: Xanax bekészítve ma délutánra pupákok? :mrgreen:
Egy pár üveg búzasör lesz, remelem lezsibbadok addigra tőle es nem erzekelem majd a meccstol jovo agyfaszt (birok, argentinok, franciak, akárhová nézek ömlik a fos.

Benzemaval kapcsolatban meg vmi ilyesmire vartam, nyilvan csak poenbol irtam le, hogy direkt ki fognak baszni vele, mert behívták, hogy utana ki se vigyek, vagy vmi modon kikurjanak vele direkt, de beigazolodott... a serules kapora jott, szepen felhasznaltak.
Azt hiszem itt akkor vege is a valogatott palyafutasanak, nagyon szeretnem, hogy nyiltan minden pc szar nelkul kiboritana a vödör szart a vilagra es friss vb gyozelem ide vagy oda kiteregesse a lapokat, mint ceronaldo.
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 18., vasárnap 7:52

🎖| Benzema is very upset by the treatment he has received from the French Federation since he got injured on November 19. @Santos_Relevo

Na hát erősen úgy tűnik a franciák megint jól elbantak a kapitánnyal, szerintem próbálom is elfelejteni azonnal ezt a döntőt, mert pusztulat lesz, barmelyik csapat is nyerjen a részemről. :lol:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 18., vasárnap 6:47

Xanax bekészítve ma délutánra pupákok? :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 18., vasárnap 6:31

https://www.goal.com/en/news/hakimi-fum ... b494da7bb2

My buddy :sziv: :D
thereisonly1ronaldo

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. december 18., vasárnap 4:45

'shutterisland írta: kozhelyes, de lehet, hogy, 5x aranylabdas, 3x vb gyoztes, 2x vb gyoztes
Azért ez az 5 vb győzelem nekem elég szürreálisan hangzik. :smile:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 18., vasárnap 0:26

'shutterisland írta: kozhelyes, de lehet, hogy, 5x aranylabdas, 3x vb gyoztes, 2x vb gyoztes, 5x bl gyozteskent mindenkit elsopor bappe, meg az is, hogy lesz 1-2 serulese, megkopik az induloja, 29 evesen meg mar a fenerben jampizik kiszokitett hajjal.
az elobbi realisabb, de azert a mult ido es a felteteles jelen kozott van kulonbseg, amit ez a ket fazon letett, az mar tortenelem, ami a teknoc elott all, az meg keplekeny.
CR 818 golnal jar, Mbappe 221-nel. Ha szezononkent a kovetkezo 12 evben hozza az 50 golos atlagot, akkor 36 eves korara erheti utol CR-t. Azert ezek eleg durva szamok. Nyilvan most meg fiatalon birja a bokaja, a terde, stb. de 30+ evesen tomerdek rugas utan, siman johetnek gyakrabban a serulesek.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 18., vasárnap 0:18

kozhelyes, de lehet, hogy, 5x aranylabdas, 3x vb gyoztes, 2x vb gyoztes, 5x bl gyozteskent mindenkit elsopor bappe, meg az is, hogy lesz 1-2 serulese, megkopik az induloja, 29 evesen meg mar a fenerben jampizik kiszokitett hajjal.
az elobbi realisabb, de azert a mult ido es a felteteles jelen kozott van kulonbseg, amit ez a ket fazon letett, az mar tortenelem, ami a teknoc elott all, az meg keplekeny.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 17., szombat 23:06

Hehe gondolatánál a pont.
Megy ez a nagy, sztem felesleges, goat vita, közben Mbappé 2 vb címmel 24 évesen bőven lehet majd 10 év múlva goat. Még 10 évig fixen a BLben játszik. Sok gólt szerezhet 2x 3x akár még megnyerheti a BLt. Miért ne?? Mindig nagy sztárok lesznek körülötte, jó csapat, ő meg soktucatnyi gólt fog verni minden szezonban. Akkor bőven lesz sansza aranylabdákat nyerni, meg gólkirályi címeket.
Beelőzheti az örök góllövő listán CRt Messit, bárkit és még min. 2 vb cím is a zsebben lesz. Vagy akár EB címek vagy bármi.
Bőven ő lehet majd a goat.
Hát akkor én azt mondom inkább Messi.

Én legalábbis így vagyok ezzel.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 17., szombat 23:03

illgner írta:
cart írta: Gondolom ugy ertette, hogy a karrierjeben benne van meg akar 3 VB szereples is, es azokon osszejohet a hianyzo 2 gyozelem.
Ja, bocs, én meg már Messire gondoltam kisköcsög alatt :smile: Akkor sorry.
:lol: :agree:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. december 17., szombat 22:43

cart írta: Gondolom ugy ertette, hogy a karrierjeben benne van meg akar 3 VB szereples is, es azokon osszejohet a hianyzo 2 gyozelem.
Ja, bocs, én meg már Messire gondoltam kisköcsög alatt :smile: Akkor sorry.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 17., szombat 22:38

Gondolom ugy ertette, hogy a karrierjeben benne van meg akar 3 VB szereples is, es azokon osszejohet a hianyzo 2 gyozelem.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. december 17., szombat 22:37

hehetheoriginal írta: Azer kisköcsög ha holnap megnyeri, az elso játékos lehet, aki elindul a 4 vb gyozelemert, meg ha par beellt behuzna vhogy, akkor kifujna az orrat mindenkinek, aki valaha fotball nevu sportágat muvelt.
Milyen 4 vb győzelemért indul el? Bocs, de itt totálisan elveszítettem a fonalat. Miért, eddig hány van neki?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 17., szombat 22:16

Szaud arabiat bizonyitsd kerlek :mrgreen:
akkor meg mo-n voltam, ahol nem megy a bet365-om, de aztan az osszes meccsen, nyertes allasnal, magas oddsert boktem a fogadasokat ellenuk. :mrgreen:
ha jol szamolom, forintban olyan 35 ezerbe kerult eddig a dontobe jutasuk es mellekszalon a portugalok kiejtese, ha kikapnak, akkor kb nullan vagyok es inteztem egy szepen csillogo ezustot, ha megnyerik, 65k-ert emeltem fel messit a csucsra. :mrgreen:

azert se banom, mert tobbszaz ezret nyertem a bl gyozelmeitekkel aprodonkent az evek alatt. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 17., szombat 21:11

Ha nem Messiek lennenek ott a dontoben, meg esku adnam is, ha kikapnanak Deschampek… iszonyat irrital ez a Karim leszopatas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. december 17., szombat 20:52

Elvileg ma mindenki a csapattal edzett a franciáknál, mondjuk itt a vége előtt már egy zsiru is nagy érvágás(haha) lenne, mondjuk kolo-muanii lehozza. :D

Nem tudom mi folyik ezeknél, de tökéletesen megágyazott mindenki egy Messi vb címnek, hogy rohadjanak meg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 17., szombat 20:45

dzsi91 írta: Olivier Giroud is a serious doubt for Sunday’s World Cup final between France and Argentina.

:lol: kise fogbak tudni állni a franciák.
Nem baj, ne hívjuk be Karimot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. december 17., szombat 20:15

'shutterisland írta:
Mindenesetre ezt a holnapi napot be kell vedeni egy argentin winnel
en vegig toltam a szekeruket a beten jinx fogadassal, ugyhogy megfizetem az arat, ha megnyerik. :lol:
Szaud arabiat bizonyitsd kerlek :mrgreen:

Csak kell Karim ha nem lesz Giroud :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: