Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 19., szerda 13:40

zsuninnyo írta:
Realista24 írta: Nem hiszem hogy at kene helyezni mások poziba, ha megszüntetik amiben dolgozik.
Legalábbis azok alapján amiket láttam az elmúlt x évben, ez volt mindig a legegyszerűbb módja valakit kirúgni “humanusan”.
Azt csak akkor lehet, ha nem vesznek fel utana uj embert. Ami letszamstoppnal kapora johet, de nem mindig kivitelezheto. A "leghumanusabb" mod amit alkalmaznak, amit lentebb valaszoltak is, az a kozos megegyezessel valo felmondas, ahol mindenki megkapja azt a kompenzaciot, amit a kirugasert megkapna.
Vehetnek fel uj embert, csak mas neven futo poziba. Nem kell ehhez letszamstop.

De ahogy olvasgatok a temaban, kivetelesen kiserikkel ertek egyet :mrgreen: , az eddig felmerult "tenyek" alapjan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 19., szerda 13:38

Realista24 írta: Nem hiszem hogy at kene helyezni mások poziba, ha megszüntetik amiben dolgozik.
Legalábbis azok alapján amiket láttam az elmúlt x évben, ez volt mindig a legegyszerűbb módja valakit kirúgni “humanusan”.
Azt csak akkor lehet, ha nem vesznek fel utana uj embert. Ami letszamstoppnal kapora johet, de nem mindig kivitelezheto. A "leghumanusabb" mod amit alkalmaznak, amit lentebb valaszoltak is, az a kozos megegyezessel valo felmondas, ahol mindenki megkapja azt a kompenzaciot, amit a kirugasert megkapna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 19., szerda 12:19

Nem hiszem hogy at kene helyezni mások poziba, ha megszüntetik amiben dolgozik.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 19., szerda 11:59

Realista24 írta:
zsuninnyo írta:

Ha gyakornok volt, akkor eleg egyszeru a helyzet. Viszont egy munkavallalotol nem konnyu megszabadulni csak ugy, ezert altalaban ellehetetlenitik oket. Kapnak szar feladatot, atrakjak oket mashova, tobb munkat kapnak amit ha nem vegeznek el akkor repulhet a figyelmeztetes, hogy haho, te szar vagy, es akkor utana mar szabad az ut kirugni. Vannak akiket egeszegugyi okokra hivatkozva kuldenek balra-jobbra, es akkor arra hivatkozva rangatjak oket amig meg nem unjak. Es vannak aki ele odatolnak egy kozosmegegyezest azzal a jelszoval, hogy ezzel jarsz a legjobban kulonben jonnek az elobb leirtak.
Szukebb / tagabb koromben lattam mar mindegyikre peldat, es nem feltetlenul a rendszerellenesseg miatt - tehat meg a Tisza elott pl. - hanem mert az aktualis szakmailag top kepzett es elismert veletlenul sem fideszes vezetonek eppen ez allt erdekeben.
Szoval amit irsz, hogy kirugnak holnapra, az nem letezik, viszont ezekkel a modszerekkel intezik el.
Az egyik legegyszerubb modja a pozicio megszuntetese. De majd expert Halfi megmondja :D
Akkor at kell helyezniuk es masik pozicioba, amivel kicsinaljak. Erre is ertettem amikor azt irtam atrakjak mashova, ez lehet pozicio, csapat, de akar varos is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 19., szerda 11:19

zsuninnyo írta:
hehetheoriginal írta: mindig kivancsi voltam, hogy megis hogy a picsaba rughatnak ki vkit, egyoldaluan csak ugy.
mert ugye indokolni kell, azt meg csak nem irhatjak bele, hogy mert tisza szimpatizans.
szoval en ezeket nem ertem, szenne perelnem a kirugott munkavallalo helyeben az adott ceget, munkahelyet, easy win.
Ha gyakornok volt, akkor eleg egyszeru a helyzet. Viszont egy munkavallalotol nem konnyu megszabadulni csak ugy, ezert altalaban ellehetetlenitik oket. Kapnak szar feladatot, atrakjak oket mashova, tobb munkat kapnak amit ha nem vegeznek el akkor repulhet a figyelmeztetes, hogy haho, te szar vagy, es akkor utana mar szabad az ut kirugni. Vannak akiket egeszegugyi okokra hivatkozva kuldenek balra-jobbra, es akkor arra hivatkozva rangatjak oket amig meg nem unjak. Es vannak aki ele odatolnak egy kozosmegegyezest azzal a jelszoval, hogy ezzel jarsz a legjobban kulonben jonnek az elobb leirtak.
Szukebb / tagabb koromben lattam mar mindegyikre peldat, es nem feltetlenul a rendszerellenesseg miatt - tehat meg a Tisza elott pl. - hanem mert az aktualis szakmailag top kepzett es elismert veletlenul sem fideszes vezetonek eppen ez allt erdekeben.
Szoval amit irsz, hogy kirugnak holnapra, az nem letezik, viszont ezekkel a modszerekkel intezik el.
Az egyik legegyszerubb modja a pozicio megszuntetese. De majd expert Halfi megmondja :D
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. november 19., szerda 10:58

zsuninnyo írta:
hehetheoriginal írta: mindig kivancsi voltam, hogy megis hogy a picsaba rughatnak ki vkit, egyoldaluan csak ugy.
mert ugye indokolni kell, azt meg csak nem irhatjak bele, hogy mert tisza szimpatizans.
szoval en ezeket nem ertem, szenne perelnem a kirugott munkavallalo helyeben az adott ceget, munkahelyet, easy win.
Nagyjából én is ezt láttam eddig. Leginkább hallottam.
Nálunk ez szintén közös megegyezés, de korrekten intézve, senki nem ment el úgy, hogy nagyon megszívja, azok sem, akik alapvetően "megérdemelték volna".

Egyébként figyelmeztetések sora, vagy valami nagyon komoly hiba/károkozás nélkül elég nehéz elküldeni valakit.

A srácnál viszont próbaidő vége előtt volt, ha jól láttam, ott indoklás sem kell. Jogilag nem támadható a dolog, erkölcsileg nyilván az, ha valóban kizárólag a "Tisza-lista" miatt volt.

Amúgy MP fel is vette maga mellé az EU parlamenti munkához. Majd a végén kiderül, hogy a Fidesz mesterterve és kém a fiú. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 19., szerda 10:49

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 19., szerda 9:51

Tudom, hogy nem kellene beleugatni, de a kis srác története elég fura. Ha jól tudom 200.000 emberből nem olyan sokat rugdaltak ki, főleg nem november előtt. Senki ne értsen félre, a kormányunkból simán kinézem, hogy megtesz ilyeneket, de ez azért fura. Fura, mert a srác azt mondja kirúgták, mert kikerültek az adatai, közben meg ha jól értem, csak lejárt a próbaideje. Egy gyakornokról van szó, nem egy nem tudom milyen befolyásos munkatársról, akiről elmondása szerint bőven tudták, hogy Tisza szimpatizáns (szavazatszámláló is volt).

Ez inkább tűnik egy felfújt kummantásnak, mint egy politikai leszámolásnak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 19., szerda 9:42

akkor viszont mad max.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 19., szerda 9:40

Szenne pereled abban az orszagban, ahol ki tudnak rugni a politikai nezeteid miatt indok nelkul? :mrgreen:
Olyan ez mint a szerinted megvalosithato elszamoltatas, alomvilag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. november 19., szerda 9:24

Hat az egy dolog, hogy kirugjak, de a masik vetulete az, hogy az adofizetok altal fenntartott miniszterium illegalisan megszerzett szemelyes adatokat bongesz es felhasznal. Magyarorszag 2025. :coffee:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 19., szerda 9:23

mindig kivancsi voltam, hogy megis hogy a picsaba rughatnak ki vkit, egyoldaluan csak ugy.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 19., szerda 9:17

ferni írta: https://444.hu/2025/11/19/arrol-levelez ... alnak-majd

Kiszivárgott az államtitkár és helyettese levelezése

Arról levelezett az államtitkár és a helyettes államtitkár, hogy egy be nem válogatott tiszás jelöltjelöltről a főispáni értekezleten tárgyalnak majd

Demokrácia van na az a lényeg.
Nem a hatalom színeiben politizálsz már egyből komoly értekezletek kellenek.

Mint a 22 éves tag, akit előre eltervezve kirúgtak a francba, mert rajta volt az adatlopásos listán... :lol:

Mert bűn mást támogatni ugye. :shutup:
kivancsi vagyok azert a bégetőknek mi a velemenye hogy sorozatosan derulnek ki ilyen ugyek, hogy kirugnak embereket mert nem fideszesek

micsoda nyomorult gittegylet ez az orbanmaffia
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 19., szerda 8:46

https://444.hu/2025/11/19/arrol-levelez ... alnak-majd

Kiszivárgott az államtitkár és helyettese levelezése

Arról levelezett az államtitkár és a helyettes államtitkár, hogy egy be nem válogatott tiszás jelöltjelöltről a főispáni értekezleten tárgyalnak majd

Demokrácia van na az a lényeg.
Nem a hatalom színeiben politizálsz már egyből komoly értekezletek kellenek.

Mint a 22 éves tag, akit előre eltervezve kirúgtak a francba, mert rajta volt az adatlopásos listán... :lol:

Mert bűn mást támogatni ugye. :shutup:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. november 19., szerda 7:08

Pad'em írta:
swfan írta: A szoboszlói felhozatal is lehetne erősebb (Romulusz is mit keres ott, semmi köze a kerülethez), bár kb. mindegy nekem, ki győzi le Bodót :lol:
RSZR: "Itt lakunk, Ebesen. Azt hiszem, 17-szer költöztem, úgyhogy nagyon sok helyen laktam az országban. Főleg Debrecen és Hajdúszoboszló között mozgok, néha Hortobágyig is elszabadulok, a Kilenclyukú hídig. Ők befogadtak. Ha látják, hogy teszünk értük, hitelesek vagyunk, igazat mondunk, értéket képviselünk, akkor a cívis emberek is nagyon könnyen befogadják a „gyüttmenteket”. Akárhonnan is jöttem – mert azt elég nehéz megmondani, hogy honnan jöttem. Egyébként Borsodban születtem, Miskolcon. Nincs túl messze az a vármegye. Amikor nézzük a Loki és a DVTK meccseit, ott más hangulat van, mint mondjuk egy Loki–Fradin. Ez is mutatja, hogy az értékek közel vannak. Úgyhogy én nagyon megszerettem ezt a környéket, nem is nagyon tervezzük, hogy elköltözünk. Otthonomnak érzem Ebest és a Hajdúságot, itt van egy olyan miliő, ami nekem nagyon megtetszett"
Ma is tanultam akkor valamit, tényleg nem tudtam, hogy ott lakik :)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. november 19., szerda 6:36

https://x.com/janos_hary/status/1990727 ... DDfcg&s=19

:lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 19., szerda 0:47

swfan írta: A szoboszlói felhozatal is lehetne erősebb (Romulusz is mit keres ott, semmi köze a kerülethez), bár kb. mindegy nekem, ki győzi le Bodót :lol:
RSZR: "Itt lakunk, Ebesen. Azt hiszem, 17-szer költöztem, úgyhogy nagyon sok helyen laktam az országban. Főleg Debrecen és Hajdúszoboszló között mozgok, néha Hortobágyig is elszabadulok, a Kilenclyukú hídig. Ők befogadtak. Ha látják, hogy teszünk értük, hitelesek vagyunk, igazat mondunk, értéket képviselünk, akkor a cívis emberek is nagyon könnyen befogadják a „gyüttmenteket”. Akárhonnan is jöttem – mert azt elég nehéz megmondani, hogy honnan jöttem. Egyébként Borsodban születtem, Miskolcon. Nincs túl messze az a vármegye. Amikor nézzük a Loki és a DVTK meccseit, ott más hangulat van, mint mondjuk egy Loki–Fradin. Ez is mutatja, hogy az értékek közel vannak. Úgyhogy én nagyon megszerettem ezt a környéket, nem is nagyon tervezzük, hogy elköltözünk. Otthonomnak érzem Ebest és a Hajdúságot, itt van egy olyan miliő, ami nekem nagyon megtetszett"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 18., kedd 18:25

Faust írta: A legnagyobb kulonbseg ezek a mocskok, es a regi szocik kozott, hogy mindent by the book csinalnak, minden jogszeru, kiskapuk, miegymas. Ha megsem, megirtak hozza a jogszabalyt. Megfoghatatlanok, minden naluk fog maradni. Maradjon is, csak adjak vissza az orszagot, es takarodjanak valahova levezetni minnel messzebb. Gyanitom, nem a prosperalo keletre mennenek, hanem nyugatra. :)
Párbol kinezem Thaiföldet és Indiát…hogy ki tudjak élni perverziokat és aberrációkat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 18., kedd 18:22

A legnagyobb kulonbseg ezek a mocskok, es a regi szocik kozott, hogy mindent by the book csinalnak, minden jogszeru, kiskapuk, miegymas. Ha megsem, megirtak hozza a jogszabalyt. Megfoghatatlanok, minden naluk fog maradni. Maradjon is, csak adjak vissza az orszagot, es takarodjanak valahova levezetni minnel messzebb. Gyanitom, nem a prosperalo keletre mennenek, hanem nyugatra. :)

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 18., kedd 18:05

hehetheoriginal írta: Belepek a tiszaba es fogd meg a söröm :mrgreen:
Majd olyan NER-esen intézd, hehe: De szép kastélyod, szállodád, vállalkozásod, stb. van. De kár lenne ha különböző hivatalok naponta egymásnak adogatnák a kilincset, amíg annyi mondvacsinált okot nem találnak, hogy sajnos be kéne zárni az egészet 5 évre. Szerintem mindenki jobban jár, ha tolsz egy Simicskát, win-win.

Vissza: