Kezdőbe jó lenne helyette a Gündogan srác, mellé Verratti..
előttük meg Özil/Modric..
amúgy ma elég jól ment Mesut a széleken..pedig eddig nem volt erőssége.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 8., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 8., szerda 23:50
Azért, mert felüdülés volt nélküle látni a csapatot. Nem volt körülményeskedés, folyt a játék. Essien meg sem közelíti a fénykorát, de így is sokkal jobb, mint Sami.DavieS írta:Amúgy ez a legnagyobb, hagyd, jól szorakozok....Kerlon írta:Nem értem minek kell egy olyan meccs utána csóri Mr. Tunéziáit bsztatni, amikor még padon se volt.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 23:49
Alonso helyén én eltudnám képzelni. Annyi dolga lenne, hogy megszerezné és lepasszolná, de mondjuk a gyors labdakihozataloknál lehet lefagyna a rendszer... Jó lesz ő tehermentesítőnek, ha arra lesz szükség.Sierra írta:Alapvetően tényleg kevés ide, de idén (meg már tavaly is volt rá példa) olyan szerepkörben játszik, ami egyszerűen túlnyúl a képességein, nem tudja hozni ezt a posztot. Azért az első évében messze nem volt ilyen szerencsétlen. Ha jó közegbe kerülne a középpályán, akár még hasznos is lehet. De padon elfér azt mondom (egyelőre).
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 8., szerda 23:49
Amúgy ez a legnagyobb, hagyd, jól szorakozok....Kerlon írta:Nem értem minek kell egy olyan meccs utána csóri Mr. Tunéziáit bsztatni, amikor még padon se volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 8., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 8., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 8., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 8., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 8., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 6., hétfő 22:16
Szerintem elég sanszos,hogy a nyakunkon marad,amivel nincs is gond abban az esetben,ha a következő edzőnk elsősorban a padon számol vele,oda talán még elég lehet. Egyébként a mérkőzéseken egész jókat lehet derülni rajta,bár a mi esetünkben ez inkább tragikomédia,mert jelen formában nem sok hasznára van a csapatnak.DavieS írta:Abban reménykedek, hogy Mouval komolyan nagyon összenöttek, és akkor talán magával vinné a Chelseabe, mi meg elhozzuk Ramirest a kékektől.L.Miki írta: Nyáron mehet Isten hírével akárhova...
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 5., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 5., vasárnap 12:40
Abban reménykedek, hogy Mouval komolyan nagyon összenöttek, és akkor talán magával vinné a Chelseabe, mi meg elhozzuk Ramirest a kékektől.L.Miki írta: Nyáron mehet Isten hírével akárhova...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 5., vasárnap 12:25
Összefoglalva amit írtál, az így hangzana: NEM REAL MADRIDBA VALÓ!peti_madrid írta:Tegnap is Alonso beállítása után nekem nagyon úgy tűnt, hogy A Herceg játszott előrébb, nem pedig Modric. Volt egy helyzet, amikor vihette a labdát tisztán, kontráztunk épp és be akarta indítani Higuaínt. Csak mire végiggondolta, hogy hova is kéne passzolni meg hogy rúgja meg a labdát, addigra odaértek a védők. Valami eszméletlenül lassú felfogású és bugyuta emberről beszélünk :S
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 5., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 5., vasárnap 10:51
Ebben sok minden benne van.realistahuni írta:Olvasom ezt az érintetlenek listáját, és nem benne van baszki...![]()
Én nem tudom, de Madridban nagyon erős rózsaszín szemüvegeket osztogathatnak, én akivel beszélek róla és kicsit is ismeri a focit, simán röhög rajta. Ennyire középszerű(en gyenge) játékos nem tudom mikor fészkelte be magát a csapatba ilyen hosszú időn keresztül.
És az a baj, hogy ez már tényleg nem vicces, mert jött a semmiből egy Casemiro, akiről azt se tudtuk ki, meg amúgy se nagy eresztés, és mégis felüdülés volt azon az egy meccsen őt nézni Khedira helyett.
Kezd szánalmas lenni ez a helyzet...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 3., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 30., kedd 23:14
bDavieS írta:bejött és rúgtunk 2 gólt és majdnem továbbmentünk...
if you know what i mean
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. április 30., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. április 24., szerda 23:21
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem