Realista24 írta:
1. Nem utazunk szervező által.
2. Nem utazunk barmokkal.
Jól összehoztad
Igen, sajnos ebben teljesen igazad van.
2011 óta renteget európai országban, azok stadionjaiba eljutottam általuk. Nyilván egy idő után magam is megszervezhettem volna őket - az elején nem hiszem, hogy akartam / tudtam volna. Bennem volt már, hogy Róma meccsel nyitottam velük, akkor 2018-ban egy Róma-Real meccs pont jó is lenne lezárásnak. A meccsre elmentünk, nyert a Real 2-0-ra, nagyjából oké volt a helyzet, csak sajnos utána még elcsábultam két másik útra tavaly. Illetve 2009-ban voltam Madridban, és most ez egy (majdnem) 10 éves jubileumként pont jó lett volna, csakhát... nem úgy alakult. Már az előre beharangozott árat is sokalltam, de az csak nőtt.
De ha lecseng ez a sz*r, már nem megyek többet velük, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Illetve ahogy láttam a FB oldalukon, eléggé pénzorielttá váltak, mivel alapítottak egy "egyéni szervező csapatot" is, hatalmas haszonkulccsal.
Csak egy példa: "Dortmund All Star - Weidenfeller friends" meccsen is voltunk. Odának átugrottunk Hollandiába, Rotterdamba (Feyenoord stadion szurkolói bolt), felmentünk valami krva magas kilátó tetejére, szétnéztünk, a kikötőben ott állt egy hadihajó (fentről láttuk), mondtuk páran, milyen jó lenne odamenni. Állt a sor, szóval voltak többen is ott. Nem feltétlen bemenni, de legalább egy fotó erejéig. Háát nem lehet, mert sietni kell vissza Dortmundba, átvenni a meccsjegyeket. Ez van... Siettünk vissza, irány a stadion, jegyek zsebben, kb 15 perc kezdésig, de nem hogy bementünk volna elfoglalni a helyünket, zabálni kellett még a stadion előtt egy bódénál. Kintről hallottam a csapatok kivonulását, bemutatásokat, kb sípszóra értünk be, de hely más semmi. Lépcsőn álltunk végig, egymás mögött...
Remy meg mindent eljinxel, amit csak lehet..