Innentől még arra is van esély, hogy olcsón jót igazoljunk Portugáliából, ami azért világszenzáció lenne akárhogy is nézem

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 27., péntek 9:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 27., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 27., péntek 9:17
pl. dimaria. david luiz. félévvel ezelőttig ramires. és vannak még azért. lehet ott jókat is találni azért.BlancoMark írta:Soha többet nem akarom, hogy Portugáliából igazoljunk.. Pepet leszámítva volt eddig bárki akiért hatalmas összeget kértek el onnan és komolyan ott van az élfociban azóta? De nem csak nálunk, hanem úgy en bloc Európában?Portugál lapok szerint megvan Marcelo helyettese. Az O Jogo szerint Miguel Layún érkezhet a Porto csapatától.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 27., péntek 9:14
Igazából ő még a Watford játékosa, aki kölcsönben van a Portónál, de elvileg élesítik az opciót és onnan már csak rajtuk múlik. ha Maestro nem téved, akkor 6 milláért vehetik meg. Nekünk majd eladják 30 körülBlancoMark írta:Soha többet nem akarom, hogy Portugáliából igazoljunk.. Pepet leszámítva volt eddig bárki akiért hatalmas összeget kértek el onnan és komolyan ott van az élfociban azóta? De nem csak nálunk, hanem úgy en bloc Európában?Portugál lapok szerint megvan Marcelo helyettese. Az O Jogo szerint Miguel Layún érkezhet a Porto csapatától.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2016. május 27., péntek 9:13
Soha többet nem akarom, hogy Portugáliából igazoljunk.. Pepet leszámítva volt eddig bárki akiért hatalmas összeget kértek el onnan és komolyan ott van az élfociban azóta? De nem csak nálunk, hanem úgy en bloc Európában?Portugál lapok szerint megvan Marcelo helyettese. Az O Jogo szerint Miguel Layún érkezhet a Porto csapatától.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 26., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 26., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 15:07
Így sem vészes még a helyzetük, a középpályán eleget takarítanak ott a négerek, nem ront az esélyeiken egy klasszis tudású középhátvéd kihullása, aki ráadásul kicsit a tudása alatt is játszott tavasszal. Bár én ezt a rossz előszezonnak tudnám be.wZoLee7 írta:belső védők
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 26., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 26., csütörtök 14:59
Akartam, de mondom ezt most elengedem. Pedig pont az pofázott, akinek a helyére jöhetne a francia.ziro4vr írta: Azt hittem Griezmannt valaki beírja azért, ha más nem Remy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 26., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 26., csütörtök 12:34
Navast és Oblakot szerintem nehéz összehasonlítani, keveset mozogtak még ilyen szinten. De sztem hasonló kvalitásúak, csak a szlovén fiatalabb. Az biztos, hogy fejben mindketten nagyon erősek, ami fontos a posztjukon.Jó én elsősorban a kezdőbe jelentettem ki hogy senki, padra már persze odaférnének többen is. De ha valaki szerint Oblak jobb mint Navas, vagy Juafran mint Carvajal, esetleg Koke akármelyik kezdő kp-sunknál, akkor nyomok egy-t
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 26., csütörtök 10:27
Na Roncero helyretette a palit, ment az AS-hez interjút adni, és az emberünk egy pólóban fogadta, amelyik mit ábrázol? Hát Ramos fejesétAnthony írta:Ezzel én is így vavgyok, ha kapunk egy ingyen 11-est a 90-ik percben és azzal nyerünk nekem az is jobb, mintha kikapnánkCerezo, az Atleti elnöke: "Meg kell nyerünk tisztességes módon vagy szabálytalanul. Csak nyerjünk."
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 26., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 26., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 26., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 26., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. május 26., csütörtök 9:10
Hát ha szerinted Koke csak a szögletet beadni jó akkor most nekem kéne nevetnem...nmate írta:KokeVan olyan aki tud szögletet beadni itt is.
Egyénileg senki nem férne be, max Oblak. De a foci csapatsport, szóval kitörölhetjük az egyénjeinkkel ha éppen arra jut sor.
Következő téma.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. május 26., csütörtök 8:51
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem