Karimra cserélném.

Mennek a belsős balhék, nincs eredmény egyből előjönnek a problémák.
Szerintem ez az év vízválasztó lesz a BM számára.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 11., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 11., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 11., hétfő 14:59
Szóval az elmúlt 15 évből felsoroltál elit játékosokat..értem.rashidm írta:
Messi, Cr, Modric, Ini, Ronaldinho, Ronaldo, Zizu, Mbappé is az lehet (tavaly húzta a Monaco-t). Nem lenézett, csak ezek a tények. Attól, hogy őt igazolja attól még botlábú, lásd Gomez. Khedira is bl, vb, eb győztes, közben meg...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 11., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 11., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 14:48
Messi, Cr, Modric, Ini, Ronaldinho, Ronaldo, Zizu, Mbappé is az lehet (tavaly húzta a Monaco-t). Nem lenézett, csak ezek a tények. Attól, hogy őt igazolja attól még botlábú, lásd Gomez. Khedira is bl, vb, eb győztes, közben meg...bercik írta:Elég kevés olyan játékos van aki húzóember tud lenni konstants egy csapatban. Muller elég régóta minden fronton hozza azt amit hozni kell. Egy nagyon lenézett játékosról van szó de minden más öt igazolja nem pedig azokat akik nem birjak szemelyiseget ezaltal lenezik mint jatekost.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 11., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 11., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. szeptember 11., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 11., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 11., hétfő 10:45
Értem. Akkor viszont tényleg szerencséje van.rashidm írta:Gondolom nincs nála jobb. Elég alacsonyan van a léc a csatárposzton.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 10:22
Gondolom nincs nála jobb. Elég alacsonyan van a léc a csatárposzton.peto.isti írta:rashidm írta: Ha nem lenne ilyen kimagasló minőségű a német keret, fele ennyi gólt nem lőtt volna.![]()
És vajon mi lehet az oka, hogy ebben a minőségi keretben ez a gyerek 7 éve betonbiztos kezdő?
rashidm írta: Harcias, megvan a megfelelő akarata, de ennyi.
Ez szerintem még kis hazánkban is kevés lenne a nemzeti válogatottba, nem hogy a németbe.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 11., hétfő 9:43
Sanches? Szédszedte az angol twitter olyan gyenge volt az első meccséna Swanseaban.peto.isti írta:Coman, Kimmich, Sanches akikkel nem tudott mit kezdeni. Bár utóbbi talán nem az ő hibája. Kimmich tavaly lehetőséghez sem jutott, holott Pep alatt a csapat egyik legjobbja volt, majd Löw válogatottjában is alapembernek számított. Ha Lahm nem vonul vissza lehet még mindig a padot koptatná ... ?Kerlon írta:Kik azok a fiatlok, akiket nem tud beépíteni? Látok egy Comant meg egy Kimmichet, akik kezdtek. A francia eddig sem mindig tündökölt csak felvillanásai voltak, Kimmich meg hozza, amit tud. Ancelotti ugyanúgy, mint anno a Chelseavel kapott egy kiöregedett magot, amit le kellett volna már váltani, de nem igazán tették meg. Müller féle emberektől meg nem kell csodát várni, ha döcög a szekér.
Nem érzem öregnek a Bayernben a húzóembereket. Ha végignézed a kezdőt akkor konkrétan a legjobb korban vannak a kulcsjátékosok (Neuer 31, Boateng 29, Hummels 28, Martinez 29,Alaba 25, Thiago 26, Vidal 30, Müller 27, Lewandowski 29) egyedül két játékos lóg ki: Robben (33) és Ribéry (34).
Müller játékát meg kicsit eltúlozzák itt a madridisták. Úgy van beállítva, mint valami kutyaütő, pedig igazából a számok őt igazolják. 400 meccs a Bayernben 161 góllal és 133 gólpasszal. Van Gaalnal, Heynckessnél, Löwnél és Pepnél is stabil kezdő volt jó teljesítménnyel. BL ben is termelt közel 40 gólt. A világ egyik legerősebb válogatottjából kirobbanthatatlan, ott is közel a 40 gólhoz. Nem tudom a Real keretében hány olyan játékos van aki egy világbajnokságon 20 évesen gólkirály tudott lenni. 0-ra tippelek, de javíts ki ha tévedek. Szóval az, hogy ő ennyire formán kívül van, s korábban 4 klasszis edző alatt is kiváló teljesítményt hozott, nekem azt sugallja hogy nem a játékos hibája.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 11., hétfő 9:42
rashidm írta: Ha nem lenne ilyen kimagasló minőségű a német keret, fele ennyi gólt nem lőtt volna.
rashidm írta: Harcias, megvan a megfelelő akarata, de ennyi.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 11., hétfő 9:37
Ki állította be annak??? Hol olvastad ezt tőlem?rashidm írta: Akkor ne is állítsd be úgy, mintha valami istencsászár lenne. CR és Messinek kevesebb gólja van vb-ken, aztán hol van Müller hozzájuk képest? Tipikusan jókor van jó helyen. Ha nem lenne ilyen kimagasló minőségű a német keret, fele ennyi gólt nem lőtt volna.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. szeptember 11., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 9:24
Akkor ne is állítsd be úgy, mintha valami istencsászár lenne. CR és Messinek kevesebb gólja van vb-ken, aztán hol van Müller hozzájuk képest? Tipikusan jókor van jó helyen. Ha nem lenne ilyen kimagasló minőségű a német keret, fele ennyi gólt nem lőtt volna.peto.isti írta:Nem feltétlenül kell mindenkinek Ronaldonak lennie.rashidm írta: Jajj, hagyjuk már ezt. Klose is megelőzte Ronaldo a Vb gólok tekintetében, aztán a két játékos ég és föld kategória ( és nem Klose-t akarom lenézni, ez tény). Müller Gomez 2.0. Harcias, megvan a megfelelő akarata, de ennyi. Én inkább elnézegetnék egy Ronaldo-t.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 11., hétfő 9:11
Nem feltétlenül kell mindenkinek Ronaldonak lennie.rashidm írta: Jajj, hagyjuk már ezt. Klose is megelőzte Ronaldo a Vb gólok tekintetében, aztán a két játékos ég és föld kategória ( és nem Klose-t akarom lenézni, ez tény). Müller Gomez 2.0. Harcias, megvan a megfelelő akarata, de ennyi. Én inkább elnézegetnék egy Ronaldo-t.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. szeptember 11., hétfő 9:09
Szerintem hozható kategória. A válogatott társai a Bayernben fociznak. Stuttgarti gyerek, tehát mondhatni a környékről származik. Folyamatosan akarja a vezetőség, láthatja hogy nem fellángolásról van szó. A következő 10 évben megoldaná a csatárproblémát München. Az ára borsos lenne, de szerintem ha egy James Rodriguezre képesek áldozni 55 millió eurót amennyiben beválik, akkor szerintem elfognak menni Wernernél is a határig ami olyan 60-70 körül lehet.BBeno írta:es a mondandom masodik fele? mennyiert hozhato szerinted? bm feladja az elveit werner miatt?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 11., hétfő 8:50
Jajj, hagyjuk már ezt. Klose is megelőzte Ronaldo a Vb gólok tekintetében, aztán a két játékos ég és föld kategória ( és nem Klose-t akarom lenézni, ez tény). Müller Gomez 2.0. Harcias, megvan a megfelelő akarata, de ennyi. Én inkább elnézegetnék egy Ronaldo-t.peto.isti írta:Müller játékát meg kicsit eltúlozzák itt a madridisták. Úgy van beállítva, mint valami kutyaütő, pedig igazából a számok őt igazolják. 400 meccs a Bayernben 161 góllal és 133 gólpasszal. Van Gaalnal, Heynckessnél, Löwnél és Pepnél is stabil kezdő volt jó teljesítménnyel. BL ben is termelt közel 40 gólt. A világ egyik legerősebb válogatottjából kirobbanthatatlan, ott is közel a 40 gólhoz. Nem tudom a Real keretében hány olyan játékos van aki egy világbajnokságon 20 évesen gólkirály tudott lenni. 0-ra tippelek, de javíts ki ha tévedek. Szóval az, hogy ő ennyire formán kívül van, s korábban 4 klasszis edző alatt is kiváló teljesítményt hozott, nekem azt sugallja hogy nem a játékos hibája.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem