EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

wxyz

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 31., kedd 15:07

keretünk
https://mobile.twitter.com/MLSZhivatalo ... 04/photo/1

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 31., kedd 14:28

Csabi, nem találom Postigát a portugál keretben. Most mi lesz? :mrgreen:
Realista24 írta:Isco ne az árát verje fel, hanem saját magát korbácsolja fel a következő szezonra, és hozza azt, ami benne van.
Draxlert várjuk szeretettel.
IscoJamesout :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 31., kedd 14:25

haszi írta:Lucas, Isco, Saul hármas amúgy szvsz mind kint kellene legyen az EB-n... Bruno Soriano... Ilyen emberekkel tölti fel a keretet Del Bosque... :agree: :(
Iscot én se vinném most, nem tudnám ki helyett betenni. Cesc is ahogy hallottam nagyon odatette a tavaszi szezont, Silva is úgy hallottam nagyon jó volt, a többiek meg szimplán hasznosabbak. Soriano nem tudom amúgy miért gáz, baromi okos játékos, ráadásul vkp, amiből rajta kívül 1 db van a keretben. Ha ég a ház, Kokét is be lehet dobni, de logikusabb ez szerintem is.

Szerintem Saúl lesz a befutó még a Koke-Ramos-Juanfran 3-ason kívül, szimplán mert több poszton bevethető, mint Lucas. Akit amúgy Pedro helyett vittem volna, de az már ugye ugrott..
ateeemadrid írta:Tényleg elég gáz ez a spanyol keret, sehol nem lesznek szerintem most. Egyébként Isco habár nálunk gyengén szokott játszani, azért a válogatottban voltak komoly kis meccsei, Thiagoval oktattak rendesen.
Szerintem Isco nagyon rég játszott igazán jól a válogatottban - meg úgy amúgy is -, legutóbb amikor együtt játszottak Thiagoval, akkor is youtube meccset hoztak, szép dolgokat csináltak, csak folyton elrontották a végén, sok haszna nem volt egyiküknek se - ukránok ellenire gondolok.
Marci77 írta:Otthon hagyja Jorginhot :lol:
Így már hivatalosan is kőkemény 0 játékos érdekel az olasz válogatottból.. :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 31., kedd 14:02

Realista24 írta:Isco ne az árát verje fel, hanem saját magát korbácsolja fel a következő szezonra, és hozza azt, ami benne van.
Sajnos arra, hogy ez itt valósuljon meg én már sok esélyt nem látok egy ideje. Carloval még hasznos tudott lenni, főleg a BL címnél, meg még utána a veretlenségi sorozatnál is. (Barca ellen véleményem szerint a legjobb volt a pályán.) De aztán onnantól megtört valami és azóta teljesen megváltozott a srác. :/ Sajnálom, mert bírom nagyon, de a csapat ezerszer fontosabb.

Az a baj Reussal, hogy (ma) már 27, fiatalabb már nem lesz, eddig is totál sérülékeny volt, egyre inkább az lesz. 3 éve mikor lefocizott minket a Dortmunddal (meg utána évben is), akkor kellett volna váltania. Leginkább idejönni hozzánk, de mindenképpen ott hagyni a Dortmundot. Kinőtte ő azt már akkor. Azóta meg csak visszaesett a Dortmund szintjére. Auba is ha nem lép most, vagy még max jövőre, ő belőle se lesz már nagyobb focista. Lehet szidni Lewandowskit, de ő felismerte ezt és lépett is. Hummels meg csak hazaigazolt, csodálom, hogy nem korábban tette. Götze is szintén kinőtte a Dortmundot akkor, az már megint más dolog, hogy Guardiola elszarta a srácot, meg idővel Götze is magát, de azért vele még lehet mit kezdeni, Reussal már sajnos nem igazán. :-(

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 31., kedd 13:55

Nagyon visszaesett Reus az elmúlt egy évben. Szerintem kiégett. Dortmundiak helyében elpasszolnám valamelyik angol klubnak.

Olasz játékosanyag gyenge, ez oké........ de, hogy Sturaro mit keres ott az rejtély. Olyan gyenge focista, hogy amikor a Bayern ellen, hiányzott a pályáról a lecserélt Khedira :lol:

Háromkor nálunk is kererhirdetés.
Storck tegnap már pedzegette, hogy nem fog mindenkinek tetszeni. Kiváncsi leszek, hogy ezt csak Szalai tagságára érti, vagy kifogja hagyni a használhatatlan Böde-Nikolics páros egyikét.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 13:34

ziro4vr írta:Sokat ittál. dehogy menjen az olaszokhoz, elmegy mindenki aztán szépen lépjen elő. Vagy maradjon ő is egy örök tehetség. Tény hogy fejben is kell előrelépni, de az nem fog menni olaszban.
Nem fog előlépni ő már sehol, ott legalább a látszatot keltheti, hogy még focista. Vagy örök hűség Dortmundban, de igazából még 1-2 ilyen szezon és csak fék lesz.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 31., kedd 13:33

Tényleg elég gáz ez a spanyol keret, sehol nem lesznek szerintem most. Egyébként Isco habár nálunk gyengén szokott játszani, azért a válogatottban voltak komoly kis meccsei, Thiagoval oktattak rendesen. Saulnak meg Lucasnak is simán ottkéne lenni. Ilyen Fabregas félék mit keresnek ott vajon, rejtély.

VDB nyomatja a spanokat inkább úgy látszik, a teljesítmény másodlagos. A támadókat meg hagyjuk is. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 13:32

Isco ne az árát verje fel, hanem saját magát korbácsolja fel a következő szezonra, és hozza azt, ami benne van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 31., kedd 13:29

Szerintem Lucas fog végül kimaradni, nem pedig Isco. Nem mintha valamelyik is jó döntés lenne. Talán Isco menjen inkább,(ha játszik is) feljebb veri az árát meg a kérők számát.

Németeknél meg amit Sané tolt a szlovákok ellen, az sajnos édeskevés volt ahhoz, hogy szerintem akár egy percet is kapjon az EB-n. De legalább a keret tagja lesz, aztán elmondhatja hogy EB győztes. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 13:26

nmate írta:Reus helyében én is kacsintgatnék az olaszok felé. Juve mondjuk nem pálya, oda nem fér be, Dybala hasznosabb. De egy Napoli vagy Roma lecsaphat.

Spanyol keret meg vicc.
Sokat ittál. :D dehogy menjen az olaszokhoz, elmegy mindenki aztán szépen lépjen elő. Vagy maradjon ő is egy örök tehetség. Tény hogy fejben is kell előrelépni, de az nem fog menni olaszban.

Löw most jókat húzott, kivéve podolski de kabalának odafér ő is.

Ha kész a keret a spanyoloknál tolok egy duplaelemzést.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 13:16

Reus helyében én is kacsintgatnék az olaszok felé. Juve mondjuk nem pálya, oda nem fér be, Dybala hasznosabb. De egy Napoli vagy Roma lecsaphat.

Spanyol keret meg vicc.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 31., kedd 13:14

http://m.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/e ... ta-2504411
Ez jo durva... Foleg a kp.

Meg most nezem... Aduriz.. Bruno soriano.. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 31., kedd 13:09

gyakorlatilag ez is a sérülése miatt van. ha 100% os lenne akkor schürrle maradt volna otthon és nem reus. sajnálatos.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 31., kedd 13:08

Neki egy váltásra lenne szüksége. Egyszerűen elfáradnak fejben ha éveken keresztül azt kell nézni ahogy a Bayern nyeri a kupákat, nekik itt-ott leesik valami. A játékosaikból szinte minden évben átmegy valaki a Bayernhez. Most épp a kapitány. Ilyenkor kell valami új, környezet, motiváció stb. MU, Juve...mehetne kupákért.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 31., kedd 13:07

Spanyol valogatottbol meg mindig tok fasza csapatot lehetne osszerakni.
Degea, juanfran-ramos-pique-alba, busquets-koke-isco-thiago-iniesta, paco
Es ott lenne meg mata, lucas, en pedrot is vinnem mert hajtos ja meg morata.
De amilyen begyoposodott vdb... Csoda h torrest nem viszi.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 13:04

Nem fog annyira hiányozni. Nagyon jó keret így is, Gündi azért elférne. Draxler kiugrása lesz a torna.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 31., kedd 13:04

Marco Reus has been left out of Germany's #Euro2016 squad due to health issues.

Ez takarhatja azt is, hogy nem volt megfelelő fizikai állapotban. Néztem a Dortmund - Bayernt, leglassabb játékos volt ott is. Semmi megerőltető sprint. Gondolkodásban is le volt maradva a többiektől.
Sajnos szerintem mentális problémái is vannak a srácnak az egészségügyiek mellett, pedig képességek alapján egy jó 3 éve én is potenciális aranylabdásnak predesztináltam.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 31., kedd 13:04

wZoLee7 írta:Még jó hogy előbb írtam, milyen komoly kis fiatal kp-t tudna összerakni VDB...erre a keretszűkítésnél Saúl és Isco nevét írják. Mehet majd Fabregas meg Silva és nézhetik az unott képüket :lol:

Iscot meg megtudom erteni...na de saul??

Fabregas is evek ota vicc a valogatottban :lol:

VdB meg is erdemli ha koran kizugnak...mert pocsek ez a keret...sokkal jobbat is ki lehetett volna ebbol hozni.

Akkor mind1....lehet serules de megy a szovegertes es ott az volt h nem fert be...de mind1 Scweini meg mindig egy vezer a valogatottban gondolom kellenek az ilyen arcok hogy Lahm lemondta.
Sané Kimmich meg Wiglre leszek kivancsi mennyit jatszanak majd.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2016. május 31., kedd 13:01

Joachim Löw szövetségi kapitány kedden ismertette döntését, szomorúan indokolva, hogy Marco Reus sérülése miatt nem utazhat. Reus egyébként ma ünnepli a 27. születésnapját.
nso mondjuk :mrgreen:
sajnálom reust, klasszis szélső lehetne.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 13:01

Olvassatok már kicsit néha. Medical staff javaslatára hagyta ki. Brandt meg nem megy. Schweini igen, az mondjuk érdekes.
Nem illik.

Vissza: