HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. december 3., szombat 18:44
Nincsennek szavak Ramosra már lassan,de Benzemára se.Évekig kellett nézni a bénázását,a rengeteg kihagyott ziccerét,a Real Madrid 9esétől,milliószor kívántam a pokolba.Majd beletanult egy játékba és tényleg fontos láncszeme lett a támadásainknak.A kapura való veszélyességét pótolta egy jó kombinatív játékkal,és mellette azért hozogatott pontokat is.De minden évben voltak hónapok amikor gyenge volt,illetve eltűnt,volt hogy hosszú idő alatt tért vissza egy sérülés után,volt hogy csak hullámvölgybe került.De mostanában már tényleg alulról übereli önmagát,az az első félidős tötymörgés ziccerben jól jellemezte az egész teljesítményét.Persze mindenki lehet rossz formában,Ronaldonak is volt nemrég egy gyengébb időszaka amikor sokan kikövetelték a csapatból,de mégis valahogy úgy érzem Benzemánál ez más,illetve más a probléma oka.Nem tudom,hogy most csak ennyire gyenge fejben és megretten a puszta ténytől hogy vannak riválisai vagy mi lehet a gond.Ugye régebben ez ki is mondta,hogy neki nem tesz jót a versenyhelyzet,ezért adták el Higuaint,pedig szerintem az utolsó szezonban mikor együtt játszottak jo statokat hoztak mindketten.Mindenesetre engem aggaszt a támogatottsága én értem,hogy francia mint Zidane meg Perez is csipázza,de ma le kellett volna hozni max a 60.perc körül,óriási fék volt.Nem akarok belemagyarázni túl sokat,találjon magára mindenkinek az lenne a legjobb,mert szerintem Zidane nyomni fogja sajnos még nagyon sokáig.