Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. május 31., kedd 20:04

Veidt írta:
Kerlon írta:
Viszont, ha Alaba mozdítható, akkor mozdítani kell szerintem, konkrétan nem is tudnék mást mondani, aki szerintem stimmelhetne oda, jobb, mint Case és megérné rá annyit is áldozni. Jöhettek itt Pogbával, de ő nem az a poszt, esetleg majd Modric utódja lehet a francia, ha Kovacic nem válik be.
Pogbat nem is Casemiro helyere kellene hozni, hanem a Modric-Kroos-Casemiro harmas melle negyediknek, hogy anelkul tudjuk rotalni a keretet hogy a minoseg apadna. A brazil posztjat amugy is meg tudja oldali Kovacic es Kroos is szukseg eseten.
Kovacic és Kroos nem vkp, ahogyan Pogba sem. A meg tudja oldani meg azon a poszton sokba kerülhet. Sógi egyérteműen a legjobb az eddig előkerült nevek közül.

Más: ez a Hamesz-Alaba csere és meg is vagyunk komoly? Mi lesz Danival, a lóval? :mrgreen: Nálam első lenne az eladási listán, értéke egy zacskó labda meg egy marék szotyi...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. május 31., kedd 19:53

En igazan megvarnam a Copa Americat es utana dontenek Jamesrol, megnezni mit produkal ott - akar meg az arat is fellokheti a kolok... en nem bannam ha elmenne mert arra a posztra tul draga
Akar kicserelhetnenk Martial-ra a MU-val B-)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 31., kedd 19:44

Kerlon írta:
Viszont, ha Alaba mozdítható, akkor mozdítani kell szerintem, konkrétan nem is tudnék mást mondani, aki szerintem stimmelhetne oda, jobb, mint Case és megérné rá annyit is áldozni. Jöhettek itt Pogbával, de ő nem az a poszt, esetleg majd Modric utódja lehet a francia, ha Kovacic nem válik be.
Pogbat nem is Casemiro helyere kellene hozni, hanem a Modric-Kroos-Casemiro harmas melle negyediknek, hogy anelkul tudjuk rotalni a keretet hogy a minoseg apadna. A brazil posztjat amugy is meg tudja oldali Kovacic es Kroos is szukseg eseten.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 31., kedd 19:39

ziro4vr írta:Dugiban én ezért rántanék be egy Gündit akciósan, és persze az orvosi csapatot lecserélném előtte. Müller-Wohlfahrtot és embereit el is hoznám fű alatt.
Ez a Gündi hajó már elment egy pár éve. Kár érte, de szerintem jobb lesz ha te is elenged. :/
Anno kellett volna őt hozni, nem pedig Illarrat, csak ugye akkor spanyolosítás volt, pedig kb a felébe került volna mint Illarra. :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 19:22

Én James, Jesét fixen elküldeném. Előbbinek ebben a rendszerben nincs megélhetése, rá fektetni a hangsúlyt meg nem éri meg nekünk. Utóbbi már itt van 3 éve és mindig az van, mint az Újpest bajnoki címével: majd jövőre. Na jövőre mehet valami másod vonalas csapathoz szórakozni.

Isco mint harmadik nagy kérdés, Cs0kival vagyok, én bírom, szerintem tehetsége is megvan ahhoz, hogy kamatoztassa nálunk, nem hibátlan, de bőven fejlődhet. Nem rest melózni se, szerintem ő bőven felépíthető még itt és csak rajta és Zidane-on múlik. Kicsit célratörőbb legyen és királyság.

A gaboni megint jöhetne, de nem tudom, hogy mennyire lenne jól leosztva ez a 4-es.

Morata meg jó lehetne 30 millióért a számunkra bőven, de amennyit adnak érte... azért el kell adni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 18:59

azaaaaaaaaaz semmi nem lesz belőle.

ggbb. :lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 18:51

hehe írta:btw vannak hírek, hogy kibasszuk a sanitast?

vagy továbbra sem lesz semmi változás?

sztem utóbbi.
Volt hír, hogy a nyár legfontosabb feladatai között van Péreznek, hogy lecseréli őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 18:34

btw vannak hírek, hogy kibasszuk a sanitast?

vagy továbbra sem lesz semmi változás?

sztem utóbbi.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 31., kedd 18:33

ziro4vr írta:Végre lenne egy jó távoli lövőnk is. Szabadoknál se rossz, bár oda nem férhetne azért. 50ért kibaszott ajándék lenne, pláne hogy Hamesz elmenne mondjuk 60ért.
Pont egy jó(legjobb?) lövőnket küldenéd el :mrgreen: Sztem amúgy nekünk nem Alaba kell meg nem is igazán tudnánk elhozni a Bayerntől. De nem fakadnék sírva, ha jönne.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 18:32

Amúgy Moratán én is gondolkodtam. A juvéban sem volt alapember, többet játszott de rendre padról szállt be. Lendületes és voltak fontos góljai. Technikailag nem egy zseni, de akkor már 100-at érne? Ami ellene szól, hogy nagyon komoly lóvét ér, és hogy már eddig is sírt a padon. Nem az a Lucas típus.

A másik meg hogy Modric kapcsán kicsit én is aggódok, öregszik és már nem annyira egyenletesen klasszis. Márpedig ha úgy állunk fel, hogy Case-Modric-Kroos és BBC akkor Modric ott a kulcs, ha szürke akkor nincs csapatjáték csak erőlködés. Erre lehetne a válasz Kovacic, akiben én nem hiszek továbbra sem, mások itt a fórumon igen, ZZ meg ki tudja. Nem úgy tűnik, de a nyilatkozatai meg mindig mások.

Dugiban én ezért rántanék be egy Gündit akciósan, és persze az orvosi csapatot lecserélném előtte. Müller-Wohlfahrtot és embereit el is hoznám fű alatt.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 18:26

Én nagy csodát nem várok. Igazából azért kell lépni, mert még egy szezonra is gondolni kell a várható eltiltás miatt. De még így sem csodálkoznék, ha nem lennének nagy változások. Arbeloa lép, de igazából más biztosabb távozót én nem tudok. James-ben sem vagyok biztos, ilyen szempontból ZZ szentimentális, a meglévő játékosokhoz kötődik, nehezen válik meg tőlük szerintem. Mondjuk én őt tényleg eladnám, remélem ő is menni akar majd. Jó kopát neki, és akkor komoly összeget szakíthatunk.
Isco szerintem marad szerencsére, én örülök neki, továbbra is bírom a játékát, persze többet kell nyújtania ennél.
Vannak feljutó, illetve kölcsönbe lévő játékosok, így akár új arcok is lehetnek még.
Talán egy mindenes komolyabb támadó elférne, mondjuk Abu, aki gyors, szélen is jó, gólerős is, kár hogy esze nincs sok. Sajnos CR azért mégis 32, Bale-Benzema hajlamos a sérülésre...
Bár Morata tud nagyon szerencsétlen lenni, és jó eséllyel tovább adjuk, de még ő sem lenne feltétlen olyan rossz megoldás. Bár én sem értem, de azért teljesen véletlen nem lehet, hogy ilyen összegek röpködnek vele kapcsolatban.
Kovacic-et nem adnám el, kölcsönbe sem, Modricon kicsit érezni a kort, következő szezonban még többet kéne pihentetni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 18:21

Végre lenne egy jó távoli lövőnk is. Szabadoknál se rossz, bár oda nem férhetne azért. 50ért kibaszott ajándék lenne, pláne hogy Hamesz elmenne mondjuk 60ért.

Lucast ne küldjétek már el, nem is értem. Madridista, bírja a padot, sok hasznot hoz a csapatnak. Pont akkor van a gond amikor az ilyen embereket elküldenék.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 31., kedd 18:14

gólvonal írta:Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?
Is-is. Az erkezesevel meglenne Marcelo csereje es a plusz ember a kp-ra is, igy peldaul Pogbara nem is kellene penzt kiadnunk.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. május 31., kedd 18:13

gólvonal írta:Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?
Tök mind1 hova jön, mindenhogy kumma jól járunk vele. 3 problémás posztot megoldana egymaga. Ennél több nem kell. :salute:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 31., kedd 18:12

Alaba hova jönne? Kp-ra vagy hátvédnek?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 18:09

El Maestro írta:
ziro4vr írta:Konkrétan, hamesz el Alaba in és megvagyunk. Légyszi.
+ Jese out, Auba in és valóban megvagyunk.

És be ne merje írni valaki, hogy Jesének csak egy kölcsön kéne Dortmundba, Leverkusenbe vagy Liverpoolba, meg a kilincsorrú zsidó grizes gyerek Bale helyett, mert kivágom. :mrgreen:
+1 tőlem is. Alabát már úgy is bevonzottuk félig meddig. :mrgreen:

Amúgy nekem elég ő is. Meg Jesé helyett egy értelmes fiatal is. Akár Asensio csak ő meg inkább jobbról indul oda meg jó Lucas, bár őt szerintem most jó pénzért lehetne elpasszolni. Kicsit sajnálnám, de szerintem benne ennyi van itt, Angliában királykodhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 16:23

jó, perez most nyilatkozta, hogy bár van 6 kiváló játékosunk (khm) a kp-ra, azért ha lehetőség nyilik rá, elindulunk pogbáért :lol:

ebből pogba-alaba-aubameyang lesz, aztán ki is szinezte perez az öltözőt 5-6 évre. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 15:59

El Maestro írta:
ziro4vr írta:Konkrétan, hamesz el Alaba in és megvagyunk. Légyszi.
+ Jese out, Auba in és valóban megvagyunk.

És be ne merje írni valaki, hogy Jesének csak egy kölcsön kéne Dortmundba, Leverkusenbe vagy Liverpoolba, meg a kilincsorrú zsidó grizes gyerek Bale helyett, mert kivágom. :mrgreen:
Nagy plusz egy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 31., kedd 15:59

ziro4vr írta:Az már túl szép. Jesé helyett Asensio akkor. Mayoral és Mariano közül az egyik csak elér egy alap szintet. :mrgreen:
Így sem lenne rossz, de nekem kellene oda előre egy Auba féle jollyjoker aki tudja helyettesíteni a két B-t amikor épp sérült valamelyik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 31., kedd 15:57

Az már túl szép. Jesé helyett Asensio akkor. Mayoral és Mariano közül az egyik csak elér egy alap szintet. :mrgreen:
Nem illik.

Vissza: