Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Conte szerintem sehol nem jo valasztas, egy idegbeteg clusterfuck a csavo.
Egyebkent ahogy oregszem, egyre inkabb hehevel ertek egyet sokmindenben, ez minden bizonnyal valami idoskori elbutulas. Teljesen mindegy, ki ott az edzo, ilyen ocska, fizetesukhoz kepest kozepszeru es meg annal is fosabb jatekosokkal maga az atyauristen is lehet az edzo, semmit nem fognak elerni. Gyakorlatilag egy teljes, 2009 fele tisztitotuz es restart kellene naluk, es ezutan kb 2 ev turelem. Mas kerdes, hogy azt, amit ott Perez meghuzott, europai csapat mar nem fogja tudni megcsinalni soha, masreszt amig nem huzzak ki a fejuket a seggukbol, es engedik el a PL marketing altal felszopott es vegtelenul tularazott ketballabas nyomorekok leigazolasat es a toluk valo csodavarast (mig hagyjak, hogy a futballtortenelem egyik legjobb jatekosat elkergessek toluk), addig eselytelen barmi elorelepes.
Egyebkent ahogy oregszem, egyre inkabb hehevel ertek egyet sokmindenben, ez minden bizonnyal valami idoskori elbutulas. Teljesen mindegy, ki ott az edzo, ilyen ocska, fizetesukhoz kepest kozepszeru es meg annal is fosabb jatekosokkal maga az atyauristen is lehet az edzo, semmit nem fognak elerni. Gyakorlatilag egy teljes, 2009 fele tisztitotuz es restart kellene naluk, es ezutan kb 2 ev turelem. Mas kerdes, hogy azt, amit ott Perez meghuzott, europai csapat mar nem fogja tudni megcsinalni soha, masreszt amig nem huzzak ki a fejuket a seggukbol, es engedik el a PL marketing altal felszopott es vegtelenul tularazott ketballabas nyomorekok leigazolasat es a toluk valo csodavarast (mig hagyjak, hogy a futballtortenelem egyik legjobb jatekosat elkergessek toluk), addig eselytelen barmi elorelepes.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem Conte jo valasztas lenne. Csak kerdes az hogy ehhez a kerethez mennyire tudna alkalmazkodni. Zidane nalam nem az a tipus aki egy kepes lenne egy ilyen szinten levo csapatot ujra felepiteni. Flick szerintem teljes bukas lenne. De Zerbi-t meg sztem megenne az oltozo. Meg persze az is kerdeses hogy egyaltalan ki vállalná el. Azert ha vegignezzuk az utobbi idobe hogy kik voltak a padon azok mind ugy mentek el hogy a karrierjukbe inkbb lefele csusztak mint felfele.Caraway írta:Nem. Amugy en is kirugnam, nem lehet igy szezont kezdeni, hogy 10 meccsbol 6 vereseg. Viszont azon gondolkoztam, hogy jelenleg kit lehetne hozni a helyere, aki elerheto?Csabi írta: kirúgták már a kopasz kóklert?![]()
Contet nem akarom, Zidane nem jonne, Flicket pedig nem mernem beprobalni a valogatott besulese utan. kb mindenki masnak pedig allasa van jelenleg. De Zerbit talan ki lehetne vasarolni, de azert ott is lennenek ketsegek. Nehez helyzet sajnos.![]()
SAF-ot sosem tartottam a legnagyobb edzonek de igy utolag azert hihetetlen munkat rakhatott le hogy igy egyben tartotta ezt a MU-t evegig, ugy hogy top szinten voltak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azt mondtátok Mourinho hamarosan szabad lesz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyenkor plane mokas azokra gondolni, akik folyamat csak fikazzak Carlot. Docog a szekerunk, de nem is vertunk el egy kisebb orszag eves koltsegveteset.Caraway írta:Nem. Amugy en is kirugnam, nem lehet igy szezont kezdeni, hogy 10 meccsbol 6 vereseg. Viszont azon gondolkoztam, hogy jelenleg kit lehetne hozni a helyere, aki elerheto?Csabi írta: kirúgták már a kopasz kóklert?![]()
Contet nem akarom, Zidane nem jonne, Flicket pedig nem mernem beprobalni a valogatott besulese utan. kb mindenki masnak pedig allasa van jelenleg. De Zerbit talan ki lehetne vasarolni, de azert ott is lennenek ketsegek. Nehez helyzet sajnos.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sakkmatt. Tenhag nem megoldás cserébe senkit nem lehet hozni aki előrelépés lenne hosszútávon. Annyi, hogy bárki jön a szokásos negyedéves feljavulás meglesz mint minden Mu edzőváltásnál.Caraway írta:Nem. Amugy en is kirugnam, nem lehet igy szezont kezdeni, hogy 10 meccsbol 6 vereseg. Viszont azon gondolkoztam, hogy jelenleg kit lehetne hozni a helyere, aki elerheto?Csabi írta: kirúgták már a kopasz kóklert?![]()
Én valami olaszt vinnék, nem szépfocira meg hangzatos filozófiákra van ott szükség évek óta hanem eredményekre azonnal és minél előbb jönnek az eredmények annál több idő van valami értelmeset összerakni.
Amúgy brutál, hogy kb hasonló magasságokban verték el a pénzt mint az olajosok az elmúlt évtizedben és konkrétan mourinho első szezonja amiben trófeákat nyertek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Löw (a fikás, nem Lőw Zsolti) kíváncsi vagyok mit tudna egy klubcsapattal kezdeni.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Mourinho lassan szabad leszCaraway írta:Nem. Amugy en is kirugnam, nem lehet igy szezont kezdeni, hogy 10 meccsbol 6 vereseg. Viszont azon gondolkoztam, hogy jelenleg kit lehetne hozni a helyere, aki elerheto?Csabi írta: kirúgták már a kopasz kóklert?![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nem. Amugy en is kirugnam, nem lehet igy szezont kezdeni, hogy 10 meccsbol 6 vereseg. Viszont azon gondolkoztam, hogy jelenleg kit lehetne hozni a helyere, aki elerheto?Csabi írta: kirúgták már a kopasz kóklert?![]()
Contet nem akarom, Zidane nem jonne, Flicket pedig nem mernem beprobalni a valogatott besulese utan. kb mindenki masnak pedig allasa van jelenleg. De Zerbit talan ki lehetne vasarolni, de azert ott is lennenek ketsegek. Nehez helyzet sajnos.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egyedul ezt a Hojlund kolykot sajnalom, tegnap nagyon jol tolta, van benne kakao.
https://x.com/fuadyabz23/status/1709336 ... -Mj-IJRtjA
https://x.com/fuadyabz23/status/1709336 ... -Mj-IJRtjA
Osztalykulonbseg volt sajnos. Bar egy tizi minimum elmaradt,ha nem ketto. Viszont abszolut megerdemelte a Sociedad.Realista24 írta:Meglattukmiro. írta:
Elso bl meccs,otthon,eros csapat ellen.
Gondolom,vagy remelem nem fogjak ezt a szintet hozni vegig.
Plusz salzburgba jo a statt nagyon. Meglatjuk.![]()
De bl meccsen lenni meg mindig isteni. Elkepeszto milyen hangulata van.
https://ibb.co/cx02FVV
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Főleg a brit csapatok szempontjábólp.csabi1 írta: Tegnap nagyon jó kis forduló volt.![]()
Voltak nagy meccsek.
Így 2 forduló után elég gyenge ez a BL mezőny, a City aki megint tronymagasan esélyes, a többi angol csapat gyenge, a Bayern is halovány, PSG hagyjuk is, idén a spanyol csapatok megint messze eljuthatnak, persze sok van még addig, számít a sorsolás, formaingadozás, stb.
innen mar lattam parszor de koszKercsó írta:https://twitter.com/mshamimh/status/170 ... 7OuUg&s=19gutihaz14 írta:van tobb kameraallasos vidinyo a 3. golunkrol?
a lényeg itt van![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Tegnap nagyon jó kis forduló volt.
Voltak nagy meccsek.
Voltak nagy meccsek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Ebbű baj lesz more
remélem a viccelődő úriember nem fog sokat időzni a kövi meccsünkön a Bernabeu parkolóban
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://twitter.com/mshamimh/status/170 ... 7OuUg&s=19gutihaz14 írta:van tobb kameraallasos vidinyo a 3. golunkrol?
a lényeg itt van
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
van tobb kameraallasos vidinyo a 3. golunkrol?
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meglattukmiro. írta:Elso bl meccs,otthon,eros csapat ellen.ferni írta:
Sociedad körbefocizta kb az Intert 80 percen át, ránézel a statokra el se hiszed hogy lett ez XHa tartják ezt a szintet sima csoportelsők lehetnek.
Csoda hogy megvertük őket.
Gondolom,vagy remelem nem fogjak ezt a szintet hozni vegig.
Plusz salzburgba jo a statt nagyon. Meglatjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Conte?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Majdnem minden meccsen volt egy óriási hibája, 3-4 gólnak közvetlen oka is. Nyilván nem a bőrszíne miatt, de fail igazolás eddig.