Guzmóval nagyot fordult a világ. Dzsudzsák meg csak egy primadonna, aki képtelen a kritikákat elviselni és sír a szája, qrva nagy szerencséje, hogy 25-ről beverte bukarestben, mert már rég kikezdték volna. Most meg bratyizik a trollfocival...ziro4vr írta:Szalai nem volt vészes, nem lett volna jobb a többi sem. De hogy Priskin miért kerül mindig pályára? Nikolicot addig nem is érdemes elővenni, amíg nincs egy stabil támadójátékunk, ő nem fog a semmiből gólokat lőni, nem az a típus. Böde meg ezen a szinten nem ért volna többet.
Elek nem tudom miért kezdett, semmi funkciója nem volt, inkább Nagyot raktam volna be, a két fiatal had szaladgáljon ott. De a legfelháborítóbb Dzsudzsák, nagyon visszaesett. Padra mehet nyugodtan, mert a 0 teljesítménye mellett az arcától nem férnek el a többiek. Ja meg Németh, nekem ő tetszett tegnap, éretten játszott. Guzmics volt a legjobb amúgy.
Szalai meg lehet szar formában van, de még így is szintekkel tehetségesebb, mint bármelyik támadónk. Arról nem is beszélve, hogy neki van komoly osztályban szerzett rutinja.
ezzel meg tessék hangolódni mindenkinek