Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Vinicius akármilyen nevetséges és (még?) nem szint, legalább időről időre fejlődik, javulást mutat a játékát illetően, nem mellesleg a belét is kihajtja és mostmár meccset is képes eldönteni. (el clasico?)
A baj nem ebben a topikban keresendő...
De tény hogy vicces
A baj nem ebben a topikban keresendő...
De tény hogy vicces
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez itt a lényeg.ziro4vr írta: Továbbra sem az ember nevetséges, hanem a helyzet, hogy egy ennyire kapu előtt suta ember tud témát szolgáltatni egy Real Madridban.![]()
Viniről lehet beszélni ez igaz, egy Asensiotol meg Iscotol mit várunk? Meg Hazardtól? Semmit. Csak vicces, hogy egy ilyen mém fazontól várnánk a segítséget, korábban az ilyenek fociztak a Getafeben.
Ase-t meg Iscot ne keverjük ide.
Többségünk már arra sem méltatja őket, hogy bele legyen kötve.
Egy normális világban, már évekkel ezelőtt kukázva lettek volna.
Isco pláne...
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Továbbra sem az ember nevetséges, hanem a helyzet, hogy egy ennyire kapu előtt suta ember tud témát szolgáltatni egy Real Madridban.
Viniről lehet beszélni ez igaz, egy Asensiotol meg Iscotol mit várunk? Meg Hazardtól? Semmit. Csak vicces, hogy egy ilyen mém fazontól várnánk a segítséget, korábban az ilyenek fociztak a Getafeben.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pontosan, rajta legalább még lehet nevetni. A másik háromnál már elment mindenki kedve ettől, róluk már beszélni sem érdemes, az a legalja szint.p.csabi1 írta: Őt már divat lett szidni kinevetni csinálhat akármit mindig csak ez lesz.
Arról nem is beszélve hogy tegnap szerintem annál a helyzetnél a szufla is kiment belőle azért is sikerült úgy ahogy az a lövésecske.
Nem baj lehet rajta nevetni a lényeg az hogy Hazard Asensio Isco mind tökéletes teljesítményt nyújtanak.![]()
De attól még sajnos továbbra is elmondható róla hogy fut-kapar-lelkes de valószínű ezen a szinten megragad. Ne legyen igazam.
Egyébként én csípem(Amióta Piquet megfektette) és ahogyan a legtöbben úgy én is sokkal inkább nézem őt, mint Iscot vagy Asensiot.
Őt már divat lett szidni kinevetni csinálhat akármit mindig csak ez lesz.
Arról nem is beszélve hogy tegnap szerintem annál a helyzetnél a szufla is kiment belőle azért is sikerült úgy ahogy az a lövésecske.
Nem baj lehet rajta nevetni a lényeg az hogy Hazard Asensio Isco mind tökéletes teljesítményt nyújtanak.
Nem baj lehet rajta nevetni a lényeg az hogy Hazard Asensio Isco mind tökéletes teljesítményt nyújtanak.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert vicces, hogy gyoztes gol utan is tobbet van basztatva, mint egy Benzema, Asensio, Isco. Az igaz, hogy o viccesen balfaszkodik el dolgokat minden meccsen, mig Isco meg Asensio csak szimplan szar. Nekem Vini tobbet er.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én sem kedvelem, de ez a folyamatos ekézés, ráadásul azok után, hogy győztes gólt rúgott, kb legalja szint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Meg 3 pontot érő góljaKerlon írta: Borzalmas, tenyleg csak dinamikaja es sebessege van.

Egyébként szerintem az volt az utolsó mozzanatnál a nagy probléma, hogy nem tudta eldönteni, hogy emeljen vagy lőjön. Mint mondtam, láttunk már ilyet nagyobb játékosoktól is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Borzalmas, tenyleg csak dinamikaja es sebessege van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Engem már az is meglepett, hogy a labdával ilyen szintű sprintre volt képes.
Maga a labdavezetése egészen a lövés előkészítésig baromi jó volt, tényleg egy jó játékost idézett.
pedig nem az
Maga a labdavezetése egészen a lövés előkészítésig baromi jó volt, tényleg egy jó játékost idézett.
pedig nem az

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk ez nem azon múlt szerintem, hogy bal vagy jobb. Ez a kisebbik gond.füst írta:https://youtu.be/uBcJx9IXkS0?t=128ikelemen5 írta: Ha valaki megtalalja az esetet, kérem linkelje!
Koszi![]()
Az mondjuk derék, hogy volt bátorsága ballal ellőni amikor jobbal is nevetség tárgya.
A nagyobbik, hogy olyan szinten rosszul lépett a labda mellé (mellé...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Hogy a fenébe lehet Real Madrid játékos valaki, aki nem tud megtanulni 20 éves korára kapuralőni? Egyáltalán brazil válogatott? Kezdem egy párhuzamos világban érezni magamat

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://youtu.be/uBcJx9IXkS0?t=128ikelemen5 írta: Ha valaki megtalalja az esetet, kérem linkelje!
Koszi![]()
Az mondjuk derék, hogy volt bátorsága ballal ellőni amikor jobbal is nevetség tárgya.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ha valaki megtalalja az esetet, kérem linkelje!
Koszi
Koszi

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mondjátok azt, hogy túl fiatal és nem túl okos még.
Mondjátok azt, hogy minden évben fejlődni fog és jó lesz.
Mert amúgy akarna, szaladgál. Csetlik-botlik amivel saját magát is beleértve összezavar mindenkit és néha előrébb jut.
Sajnálatos ez, mert amúgy akár jó is lehetne, pláne a jelenlegi realnak..de én nem tudom mit lehetne tenni.
Mondjuk hasznosabb és több gólt szerez, mint a burger király, aki most otthon sérülten tolja uezt csak play station-ön.
Mondjátok azt, hogy minden évben fejlődni fog és jó lesz.
Mert amúgy akarna, szaladgál. Csetlik-botlik amivel saját magát is beleértve összezavar mindenkit és néha előrébb jut.
Sajnálatos ez, mert amúgy akár jó is lehetne, pláne a jelenlegi realnak..de én nem tudom mit lehetne tenni.
Mondjuk hasznosabb és több gólt szerez, mint a burger király, aki most otthon sérülten tolja uezt csak play station-ön.

Esélytelen. Ha lenne benne annyi, gyakorolna edzés előtt, után, mint Cé.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nagyon igéretes játékos, és kezdetném amikor csak lehet, de nem tudom hogy lehet segíteni a defektjén, pedig nagyon kéne.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Pedig ott a végén azthittem,hogy az öreg Vinidzsínek meglesz az első tudatos gólja a pályafutása során

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem látjátok a fejlődést. Felismerte, hogy nem tud lőni, főleg ballal, így megpróbálta átemelni a kapuson. A fejlődésének a következő lépcsője, hogy felismeri, hogy azt sem tud
Viccet félretéve láttunk azért hasonlót már mástól is, de eszméletlen, hogy nem tudják megtanítani lőni.

Viccet félretéve láttunk azért hasonlót már mástól is, de eszméletlen, hogy nem tudják megtanítani lőni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Galacticos
Hiaba komikusak a befejezesei de benzemat leszamitva messze a legkreativabb tamadonk. Egyedul benne van meg a varatlan, csak az a baj h magat is meglepi.
a hosszabbitasba is.. Elindil eloszor a vedovel hogy megfutja ea a sarkara pattan a labda
aztan ra 2 percre megveri a vedoket es hazaadja
Ettol fuggetlenul en nagyon megkedveltem.

Ettol fuggetlenul en nagyon megkedveltem.