HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 8., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 8., szerda 9:10
Emlékeim szerint ráadásul igen sok volt a párhuzamos sérülésük Marceloval, úgyhogy még pechesnek is mondható. Amikor játszott, akkor viszont mindig stabilnak, megbízhatónak éreztem.rashidm írta:Nah Coentrao... eggyel több lesz a Sanitasnál... nincs vele különösebb bajom de miért kell olyan ember aki szinte állandóan sérült?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 8., szerda 1:01
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 7., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. június 7., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 7., kedd 22:29
a mi részünkről egyszerű, Bale sokat sérült, Karim szintén zenész, meg unja isA ti részetekről se értem az egészet, hova és minek akarjátok a gabonit?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 22:19
Egy Auba miatt nem néznék city meccseket, azt letojom. Csak ha Gündi ott van. Akkor alap.eReMA írta:Ha Auba is végül ott köt ki, akkor Ziro lassan új csapatot választ magának. A City fórum is ennyire pörgős? (Lehet, hogy az az áhított admin jog is előbb összejönne...)
This is a beginning of a bjútiful friendship.![]()
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. június 7., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 21:50
Igen, ezt már én is hallottam. Ennek ellenére jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ide igazoljon. Semmi ész érv nincs emellett. Most jöjjön ide padozni Benzema mögé?! Neki pont játéklehetőségre lenne szüksége, hogy tovább fejlődjön. A ti részetekről se értem az egészet, hova és minek akarjátok a gabonit? A padra vagy Benz helyére? Sztem egyikben sincs ráció, csak feszültség lenne szerintem az egészből, a francia szintjétől pedig még nagyon távol áll a fiú. Persze, kumma gyors meg minden, de ezt a spanyol bajnokságban nem tudja olyan szinten kamatoztatni, mint az németben vagy az angolban. Egyszerűen nincs területe. A kombinációs készsége pedig meg sem közelíti Karimét, amire itt a leginkább szükség van.torjack írta: Auba állítólag megígérte nagypapinak, hogy egy nap a Real Madrid játékosa lesz. Az ígéret szép szó...![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. június 7., kedd 21:36
Hiaba ment el.német foldrol...szegeny Dortmundiak nem szabadulnak tole.El Maestro írta:Pepi újfent a Dortmundból akar építkezni. Szinte meglepő.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. június 7., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 7., kedd 21:26
Auba állítólag megígérte nagypapinak, hogy egy nap a Real Madrid játékosa lesz. Az ígéret szép szó...Hungarokatalán írta:A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. június 7., kedd 21:10
A BVB elvileg már tárgyal a Cityvel.Remy írta: Auba-ról azért jöhetnének hírek...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 7., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:56
jobban értékeli a szép és látványos focit, na.Te mocsok![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 20:40
Jogos, akkor menjenek a Retiro parkbahehe írta: de sztem ezeknek a hülyéknek vmi buzibár kell, mert azt hallották, ott jobban lehet csajozni
Te mocsokhát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot is![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 20:39
hát miután már a barcáét ismeri, ideje a madridot isSteve írta:Már megint itt buziztok ahelyett, hogy R24 gyerekével magolnátok a Real szimbolikus játékosainak a nevét..
Ezért tart itt ez a társadalom.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem