Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész évadban hagyni kellett volna a másokat a francba. Ebben az évadban befelyezni a vastrónért vívott háborút, pár fontosabb mellékszereplő megmurder, majd a nyolcadikban foglalkozni a halottak seregével.wZoLee7 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolássalKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??

Sorozatok, TV műsorok
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolássalKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
h3x0r írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 7x1 introjaban latszott, hogy a fal keleti oldalanal a tenger befagyott, mig a korabbi reszekben ott viz volt. Szoval egyszeruen megkerulik a falat es atsetalnak.ikarus93 írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek hogy fognak a Màsok átjönni a falon?https://i.redd.it/oegno29hhzaz.jpg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastam ezt az okfejtést valahol, és azt is hogy az csak a kép alapján tűnik befagyottnak, amúgymeg köd. És az intro alapján valóban csak köd. Szerintem le lesz rombolva az a fal, és feltételezem hogy medzsikkel.
Sajnos egész egyszerűen nem lehet ennyi mindent összezsúfolni 7 részben, elveszti a jelentőségét 1-1 jelenet,
pláne ha futószalagon jönnek egymás után. Kicsivel több párbeszéd, kicsivel több üresjáratot se bánnék,
ennyi esemény simán fel tudott volna tölteni 10 részt. Gondolom sok már a szinészek gázsija...

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Respekt? A Tyrell haznak fogadtak huseget, de elarulta oket es atallt a Lannisterekhez azert, hogy megkapja Sikvideket. Mintha csak a Boltonokat sajnalnank.kelemen.istvan írta:GoT S07E05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Öreg Tarlynak respekt

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 7x1 introjaban latszott, hogy a fal keleti oldalanal a tenger befagyott, mig a korabbi reszekben ott viz volt. Szoval egyszeruen megkerulik a falat es atsetalnak.ikarus93 írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek hogy fognak a Màsok átjönni a falon?

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Davos átcsempészi őket.ikarus93 írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek hogy fognak a Màsok átjönni a falon?

- P. Krisz
Magyar Ign dobott rá egy 9 pontot.szar epizód volt, többet vártam volna

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mint a szélvész, ha engem kérdezelikarus93 írta:GOT
- ikarus93
GOT
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Anthonynak köszönjük a második bekezdéses spoilert.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy mit akartok? 2 évad utazást?
Nem olvastam könyvet, ezért abszolút nem zavaró.
Dany már szemmel szopja Jont, egyértelmű jeleket adott. Drogont se simogatta még meg más.
Fal főbejáratnál többen is kijottek.
Kisujj fejét fogja veszíteni. Béna volt, hogy kijatszotta Aryat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy mit akartok? 2 évad utazást?

Dany már szemmel szopja Jont, egyértelmű jeleket adott. Drogont se simogatta még meg más.
Fal főbejáratnál többen is kijottek.
Kisujj fejét fogja veszíteni. Béna volt, hogy kijatszotta Aryat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
GOT
szar epizód volt, többet vártam volna
szar epizód volt, többet vártam volna
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GOT
Az a baj, hogy mivel ennyire kapkodósra és teleportálósra kell venni a figurát, semmi súlyuk az olyan egyébként lényeges jeleneteknek, mint Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaimie és Tyrion találkozása, Jon sárkány simizése, a kajak-kenu bajnok visszatérése, kisujj sokadik szarakodása... A végén meg, ahogy összehoznak 7 különféle karaktert, semmi érzés mellé, menjünk ki a hidegbe csá..
Nekem ez az új got évad olyan mint egy nolan film, baromi jól mutat, minden takkra működik, de semmi érzelmi töltet.
Az a baj, hogy mivel ennyire kapkodósra és teleportálósra kell venni a figurát, semmi súlyuk az olyan egyébként lényeges jeleneteknek, mint Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaimie és Tyrion találkozása, Jon sárkány simizése, a kajak-kenu bajnok visszatérése, kisujj sokadik szarakodása... A végén meg, ahogy összehoznak 7 különféle karaktert, semmi érzés mellé, menjünk ki a hidegbe csá..
Nekem ez az új got évad olyan mint egy nolan film, baromi jól mutat, minden takkra működik, de semmi érzelmi töltet.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Jon származására már fény derült korábban, ma azért ezt aláhúzták még azzal, hogy Gilly megtalálta az egyik könyvben.. Csak Sam épp idegállapotban volt.
De mindegy, majd Bran közli vele úgyis. Gendry-Davos kontaktról már totál megfeledkeztem. Mikor és hogy mentette meg Davos 2 alkalommal is?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Jon származására már fény derült korábban, ma azért ezt aláhúzták még azzal, hogy Gilly megtalálta az egyik könyvben.. Csak Sam épp idegállapotban volt.

#happyshitting
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mit vártatok? 7 részbe kell valahogy beleférni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem csak heten mennek a falon túlra, mentek mögöttük többen is szerintem. Amugy meg, hogy kellene meggyőzniük a délieket, hogy hiába hódítsa meg bárki is a vastrónt, ha észak elesik vége mindenkinek? Mind1 mit csinálnak, ha elbuknak legalább hamarabb vége
Kisujjnak már kijárna és kibelezés, azt viszont nagyon remélem, a Stark lányokból nem csinálnak megint valami buta naív tyúkot, mert azt erre az évadra már kinőtték.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem csak heten mennek a falon túlra, mentek mögöttük többen is szerintem. Amugy meg, hogy kellene meggyőzniük a délieket, hogy hiába hódítsa meg bárki is a vastrónt, ha észak elesik vége mindenkinek? Mind1 mit csinálnak, ha elbuknak legalább hamarabb vége

Kisujjnak már kijárna és kibelezés, azt viszont nagyon remélem, a Stark lányokból nem csinálnak megint valami buta naív tyúkot, mert azt erre az évadra már kinőtték.
- P. Krisz
Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tormund for president, milyen fejet vágott már amikor azt hitte, hogy jött Brienne is.
Amúgy egy full átlagos epizód volt. Iszonyú nagy a kapkodás, egyszerre 4-5 szálon fut a cselekmény,
de mindbe csak belecsipkedve.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tormund for president, milyen fejet vágott már amikor azt hitte, hogy jött Brienne is.

Amúgy egy full átlagos epizód volt. Iszonyú nagy a kapkodás, egyszerre 4-5 szálon fut a cselekmény,
de mindbe csak belecsipkedve.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ikarus93
TheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt én se értem, hogy 7-en mi a francot akarnak több mint 100 ezer wight és ki tudja mennyi White Walker ellen? Ez így eléggé öngyilkos küldetésnek tűnik. Nagyon nagy hülyeség amit csinálnak, még ha azt mondom Észak seregét összeszedné és úgy indulna el, azt mondom oké, de úgy is bezúznák őket a Mások,
de így?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogyan meg kell murdelni még pár karaktert.TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.![]()
![]()
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen.Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.

GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem irtó gyenge volt. Semmi lényeges nem történt benne. Többet vártam kisujjtol, mint hogy ilyen gagyiul összeugrasztja a két lányt. Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.