Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 15., kedd 10:06

wZoLee7 írta:
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolással
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész évadban hagyni kellett volna a másokat a francba. Ebben az évadban befelyezni a vastrónért vívott háborút, pár fontosabb mellékszereplő megmurder, majd a nyolcadikban foglalkozni a halottak seregével.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 15., kedd 9:56

Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor oda érnek mások, simán eltudom képzelni h befagyasszák...mondjuk önmagában az a harc megérne egy egész rész, jól elbaszarintották ezzel az össze zsúfolással

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 15., kedd 5:55

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogyan lenne befagyva, amikor Jonek most ott szálltak partra??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2017. augusztus 14., hétfő 23:43

h3x0r írta:
ikarus93 írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek hogy fognak a Màsok átjönni a falon?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 7x1 introjaban latszott, hogy a fal keleti oldalanal a tenger befagyott, mig a korabbi reszekben ott viz volt. Szoval egyszeruen megkerulik a falat es atsetalnak. :mrgreen: https://i.redd.it/oegno29hhzaz.jpg

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastam ezt az okfejtést valahol, és azt is hogy az csak a kép alapján tűnik befagyottnak, amúgymeg köd. És az intro alapján valóban csak köd. Szerintem le lesz rombolva az a fal, és feltételezem hogy medzsikkel.

Sajnos egész egyszerűen nem lehet ennyi mindent összezsúfolni 7 részben, elveszti a jelentőségét 1-1 jelenet,
pláne ha futószalagon jönnek egymás után. Kicsivel több párbeszéd, kicsivel több üresjáratot se bánnék,
ennyi esemény simán fel tudott volna tölteni 10 részt. Gondolom sok már a szinészek gázsija... :/

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 14., hétfő 21:49

kelemen.istvan írta:GoT S07E05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az Öreg Tarlynak respekt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Respekt? A Tyrell haznak fogadtak huseget, de elarulta oket es atallt a Lannisterekhez azert, hogy megkapja Sikvideket. Mintha csak a Boltonokat sajnalnank. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 14., hétfő 21:17

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek hogy fognak a Màsok átjönni a falon?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 7x1 introjaban latszott, hogy a fal keleti oldalanal a tenger befagyott, mig a korabbi reszekben ott viz volt. Szoval egyszeruen megkerulik a falat es atsetalnak. :mrgreen: https://i.redd.it/oegno29hhzaz.jpg

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 14., hétfő 20:49

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Davos átcsempészi őket. :lol: :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 14., hétfő 20:34

szar epizód volt, többet vártam volna
Magyar Ign dobott rá egy 9 pontot. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 14., hétfő 20:28

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mint a szélvész, ha engem kérdezel

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 14., hétfő 20:21

GOT

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 14., hétfő 20:11

Anthonynak köszönjük a második bekezdéses spoilert.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy mit akartok? 2 évad utazást? :roll: Nem olvastam könyvet, ezért abszolút nem zavaró.

Dany már szemmel szopja Jont, egyértelmű jeleket adott. Drogont se simogatta még meg más.

Fal főbejáratnál többen is kijottek.

Kisujj fejét fogja veszíteni. Béna volt, hogy kijatszotta Aryat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. augusztus 14., hétfő 19:36

GOT

szar epizód volt, többet vártam volna

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 14., hétfő 18:55

GOT

Az a baj, hogy mivel ennyire kapkodósra és teleportálósra kell venni a figurát, semmi súlyuk az olyan egyébként lényeges jeleneteknek, mint Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaimie és Tyrion találkozása, Jon sárkány simizése, a kajak-kenu bajnok visszatérése, kisujj sokadik szarakodása... A végén meg, ahogy összehoznak 7 különféle karaktert, semmi érzés mellé, menjünk ki a hidegbe csá..

Nekem ez az új got évad olyan mint egy nolan film, baromi jól mutat, minden takkra működik, de semmi érzelmi töltet.
Nem illik.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2017. augusztus 14., hétfő 17:29

GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár Jon származására már fény derült korábban, ma azért ezt aláhúzták még azzal, hogy Gilly megtalálta az egyik könyvben.. Csak Sam épp idegállapotban volt. :mrgreen: De mindegy, majd Bran közli vele úgyis. Gendry-Davos kontaktról már totál megfeledkeztem. Mikor és hogy mentette meg Davos 2 alkalommal is?
#happyshitting

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 14., hétfő 13:02

Mit vártatok? 7 részbe kell valahogy beleférni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem csak heten mennek a falon túlra, mentek mögöttük többen is szerintem. Amugy meg, hogy kellene meggyőzniük a délieket, hogy hiába hódítsa meg bárki is a vastrónt, ha észak elesik vége mindenkinek? Mind1 mit csinálnak, ha elbuknak legalább hamarabb vége :D
Kisujjnak már kijárna és kibelezés, azt viszont nagyon remélem, a Stark lányokból nem csinálnak megint valami buta naív tyúkot, mert azt erre az évadra már kinőtték.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. augusztus 14., hétfő 11:51

Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tormund for president, milyen fejet vágott már amikor azt hitte, hogy jött Brienne is. :lol:
Amúgy egy full átlagos epizód volt. Iszonyú nagy a kapkodás, egyszerre 4-5 szálon fut a cselekmény,
de mindbe csak belecsipkedve.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:49

TheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt én se értem, hogy 7-en mi a francot akarnak több mint 100 ezer wight és ki tudja mennyi White Walker ellen? Ez így eléggé öngyilkos küldetésnek tűnik. Nagyon nagy hülyeség amit csinálnak, még ha azt mondom Észak seregét összeszedné és úgy indulna el, azt mondom oké, de úgy is bezúznák őket a Mások,
de így?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 14., hétfő 11:45

TheBull6 írta:
Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:
Komolyan nem is értem miben reménykednek. Elkapnak egyet, aztán gyorsan elfutnak vele vagy mi? :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahogyan meg kell murdelni még pár karaktert.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. augusztus 14., hétfő 11:40

Berti írta:GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Heten a világ ellen. :lol: :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 14., hétfő 11:14

GotSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem irtó gyenge volt. Semmi lényeges nem történt benne. Többet vártam kisujjtol, mint hogy ilyen gagyiul összeugrasztja a két lányt. Az utolsó jelenet olyan volt mint egy idétlen bosszúállók skit.

Vissza: