Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:17

Amúgy az mi, hogy még itt sincs DM? :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 1., hétfő 19:12

Mivel szimpátia szavazás, én most már egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Messi nyer...simán benne van, sokkal szimpatikusabb az embereknek, mint CR...nagyot fogok csalódni, ha idén nem Cristiano kapja :-(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:11

Tudom, hogy itt senkit se érdekel a máshonnét hozott kommentár meg R24 is utálja, de ez hatalmas:
ha már ők hárman maradtak, akkor tényleg kapja Neuer, Messi a VB-ezüst ellenére sem futotta ott azt, amit tud, CR szóra sem érdemes, bár neki ott a BL-cím, az most lényegtelen, hogy eltűnt a döntőben, mint lófing az éjszakában, igaz, a végén bevert egy tizit és ez a kép marad meg sokakban, a pózer...
ha engem kérdeztek volna, én Diego Costának adnám, Falcao távozásával mindenki leírta az Atleticót, de ő a hátára vette a csapatot és megnyerték a világ legerősebb bajnokságát, ráadásul a BL-ben is döntőig meneteltek, ha kellett, a kapufát is szétrúgta, csak menjen be az a nyomorult gól, elképesztő a pali, még ha nagy bunkó is. VB nála is kuka, de ősszel egy új közegben is úgy játszott, ahogy csak a legnagyobbak tudnak, pedig a Chelseaben sokaknak megfeneklett a pályafutása, Shevától kezdve Torresig.
Costa :| :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 1., hétfő 18:46

de a többieket még így is verte statban, CR-n kívül.
stat szerint meg benzema a harmadik, közben meg tudjuk a valóságot
az év eddigi legnagyobb vicce, hogy messi bekerült a három közé

ha már felhozzák a vb-t, hogy döntőzött meg miegymás....dm sokkal többet tett hozzá ahhoz, hogy ott voltak a döntőben, ráadásul még bl-t és kupát nyert, és mégsincs ott
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 1., hétfő 18:41

Puskás-díjat remélem James kapja. A három gól közül ő érdemli meg leginkább szerintem. Egyébként én a Fulhames gyereknek adtam volna.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:35

Toti írta:még egy :mrgreen:
Ezt most csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi az a Goal 50 award? :hmmm: Hogy lőtt 50 gólt?

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 18:27

Tudni lehetett ezt

A szavazók nagy része nem az alapján szavaz, hogy ki volt az adott évben a legjobb, hanem kit tartanak a legjobbnak, ki a kedvenc

Simán benne van, hogy meg is nyeri

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:21

ateeemadrid írta:Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
Nálam nem lenne bent a top3-ban. Idén nagyon visszaesett a teljesítménye, és sokszor lélektelenül játszott, nálam ez nem top3-as szint volt - még ha ennek ellenére is több gólt lőtt, mint arról sokan csak álmodni mernek. Szóval nálam nem érdemelné meg, gondolom rájöttetek már.. :D

Egyedül azért örülnék, ha megnyerné, mert akkor kb értékét vesztené a díj, és végre mindenki hagyná a francba ezt az Aranylabda mizériát.. :lol:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. december 1., hétfő 18:18

Én nem értem hogy miért lepődnek meg az emberek, évek óta mondogatjátok+tudjátok hogy nem fair a szavazás, de amikor Messi bekerül a top3 ba akkor mindenki kvaanyázik és meg van lepődve.

Ez a korszak a CR vs Messi párbajról szól és ezt ki kell használni amíg el lehet adni, mielőtt visszavonulnak. A német VB győzelem miatt úgy döntöttek hogy betolnak egy németet harmadikra, Neuer népszerű, csinálja a showt kapus létére és rég nem volt már kapus top 3ban, kicsit felrázták a műsort vele.
De igazából tökmindegy ki van ott, mert úgysem fogja más kapni, mert nem akarják megszakítani a CR-Messi párbajt illetve ha egyik se kapná akkor a két szurkolótábort együtt úgyse tudná lenyugatni a FIFA.

CR fogja kapni, feljön 4-3ra hogy aztán a jövő évi szavazást el lehessen adni azzal hogy beéri-e CR Messit.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 1., hétfő 18:12

le is zárom :lol: :lol:

még egy :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 1., hétfő 18:10

Ha nincs ott Messi a 3ban, akkor Neuerhez mennek Messi szavazatai,mivel a sok CR gyűlölő inkább szavazott volna a németre,így viszont se messinek se Neuernek nincs esélye szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 1., hétfő 18:04

Lehet sorolni érveket mellette, de leginkább a neve miatt került be. Egy CR-Neuer-bárki párharcnak jóval kisebb a marketingértéke, mint így Messivel. Az újságok folytathatják a Messi vs. CR sztorit ...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 1., hétfő 18:00

Szerintem a szavahatokat mar keadtak, ez mar az elso harom helyezett, csak januarig varni kell a galara

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 1., hétfő 17:59

Realista24 írta:FckFifa
Szia. :)

:lol: :lol: :lol: adjak linket vagy feltalálod magad? :mrgreen:
Nem illik.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 1., hétfő 17:50

ateeemadrid írta:Engem annyira nem idegesít a dolog, ha normális lesz a szavazás, akkor CR egymaga több szavazatot kap, mint neuer meg messi összesen. Arról meg nem is érdemes beszélni, hogy mi van ha nem CR nyeri. Akkor hivatalossá válik, hogy tényleg lószart nem ér ez a díj.

Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
Szerintem jogos a top3, az első hely természetesen érdemtelen lenne.
Magához képest rossz évet hozott le(bár ősszel jó volt, vb-n nem rossz), de a többieket még így is verte statban, CR-n kívül.
Ősszel egyedül CR volt jobb nála, Neymar egy szint.
Szerintem egyedül DM jöhetett volna szóba helyette.
Egyébként szerintem 2. lesz, Neuerre nem hiszem, hogy többen szavaznának majd.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 1., hétfő 17:49

Találtam egy tetszetős hszt.
Végülis azt írja hogy CR megérdemli,de azért ezt is odabökte.

"De miért ne lenne "esélyes" Messi, elvégre idén is jobb az összesített statja, mint CR-nek, "

Mi van? :lol: :lol: :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 1., hétfő 17:46

Toti írta:sajnálom, h pont így november végére estek a rekodjai.
teljesen egyértelmű, h csak és kizárólag ezek miatt került be. aki tud több nyomós indokot az ne tartsa magába, de a vb-t azt hagyjuk. azt sztem a legelvakultabbja is tudja, h egy full átlagos teljesítményt hozott, azt is a csoportkörben.
NSO cikk a 3 dontosrol
Ronaldo szezonjat korrektul leirjak, majd jon Messi..

Messi négy gólt szerzett Brazíliában és négyszer lett a meccs legjobbja, döntőbe vezette együttesét, és kiérdemelte a világbajnokság legjobb játékosának járó elismerést.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 1., hétfő 17:45

:lol: :lol: :lol: kabaré. ha odaadják neki, remélem akkora parasztfelkelés lesz, amekkorát még a világ nem látott, és blattertől kezdve platini - ig fejek hullnak porba.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 1., hétfő 17:42

Engem annyira nem idegesít a dolog, ha normális lesz a szavazás, akkor CR egymaga több szavazatot kap, mint neuer meg messi összesen. Arról meg nem is érdemes beszélni, hogy mi van ha nem CR nyeri. Akkor hivatalossá válik, hogy tényleg lószart nem ér ez a díj.

Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. december 1., hétfő 17:36

Mióta van ott folymaatosan Messi az Aranylabda top3-ban? 7 éve? volt már ilyenre példa? ha nem, akkor egy újabb ok, hogy neki kell kapnia ! :lol: :lol: :lol:

Vissza: