Edző és vezetőség
-
Fenoo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Csak trollkodik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Te érted, Laci?Realista24 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Poénkodik, vagy bujtatott szarkazmus vagy irónia vagy akármi?
szrk
Pedig már többször átolvastam...nehogy úgy járjak, mint a másik topicban, Éder és Hazrd történetével.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nem ezt írtam, de nem fontosRealista24 írta: Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.
Mindenki úgy gondol a legendákra ahogy akar természetesen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Elvesztettem a fonalat....
Lucas, Raul Bravo, Ronaldo...aranylabda?
most ezt nem értem, de tényleg
szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
Lucas, Raul Bravo, Ronaldo...aranylabda?
most ezt nem értem, de tényleg
szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. július 13., kedd 17:07-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
aleksz
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
Miert, szerinted ez normalis dolog? Masok hogy bucsuznak el a jatekosaiktol? Xavi, Iniesta, Puyol, Pep? Megkapjak a kello tiszteletet. Lucas szivet lelket kiteszi a palyan, remelem a klub kolcsonosen fogja ertekelni, amit a klubert tesz. Ahogy Perezt ismerjuk, eltudna intezni neki az aranylasztit, csak kell egy kozepesen jo ideny. Anno Ronaldoval is megnyerettette parszor, pedig o sem egy hu de nagy jatekos. Azota nem is nyert semmit, en siman levennem Hazardrol a 7 est mezt es honoralnam ezzel a gesztussal a teljesitmenyet a spanyolnak.Swineherd írta:Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.![]()
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
aleksz
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.Jim írta:Nem, én is szidtam őket néhaBerti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság![]()
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
Nem, én is szidtam őket néhaBerti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
*nem csipázta a konkurenciát.Berti írta:Raul nem tudom mit tett a háttérben, elvileg ő is régi vágású és Hierro módra nem csipázta Perez stratégiáját.Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
Iker, a csapat kapitánya eladta az öltözőt egy szelet pináért, ez nyílt titok, ezért lett kicseszve. Örüljön, hogy miután lapátra tette Sara, a klub szemet hunyt és munkát ajánlott neki.
Raul nem tudom mit tett a háttérben, elvileg ő is régi vágású és Hierro módra nem csipázta Perez stratégiáját.
- Jim
Realista24 írta: Te miért szapulod Bale-t állandóan?![]()
Tény, ő és Isco is legenda lett, csak az utóbbi pár év után más előjellel mint a többiek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te miért szapulod Bale-t állandóan?Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Hát mi ez a maunika show ?
Valaki buktatni akarja Perezt.
Ceferin
Valaki buktatni akarja Perezt.
Ceferin
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Jim
Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenesetre 2006-ban óriási szövege volt nekiziro4vr írta: Még jó hogy ilyen leakek jönnek az öregről, nem valami képes content a fappenningre.![]()
![]()
Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan.De a csajáról nagyon igaz amit mond, meg amúgy a többiben is van igazság. De persze az öreg sem hibátlan.
Ő tipikusan az az ember, akinek nem lennék az ellensége
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Még jó hogy ilyen leakek jönnek az öregről, nem valami képes content a fappenningre.
Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan.
De a csajáról nagyon igaz amit mond, meg amúgy a többiben is van igazság. De persze az öreg sem hibátlan.
Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan.
Nem illik.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ha Ikerék nézőpontjából ítélkezünk, akkor indulhat a lincselés, ha megvizsgáljuk a tényeket is, akkor meg nem meglepő, hogy Madridban nem népszokás a legendák össznépi elbúcsúztatása.
Mindennek ellenére itt vannak, szóval...
Mindennek ellenére itt vannak, szóval...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Elképzelem ezt az egészet Wéber nagyúrral:
"nb2-es feleségek, a **szomat már"

Hihetetlen, nincs 48 órája vége az EB-nek, de újra a Real a címlapon
(am. én továbbra sem érzek semmi gázt az egészben.. jó ez..)
"nb2-es feleségek, a **szomat már"
Hihetetlen, nincs 48 órája vége az EB-nek, de újra a Real a címlapon
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid