amúgy ha berobbantana egy ilyen ajánlattal a MU, Perezből kinézném, hogy egész nyáron űzné Neymart és kifizetne érte bármennyitÉs megvennénk belőle Neymart balra![]()

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 30., csütörtök 22:26
amúgy ha berobbantana egy ilyen ajánlattal a MU, Perezből kinézném, hogy egész nyáron űzné Neymart és kifizetne érte bármennyitÉs megvennénk belőle Neymart balra![]()
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 30., csütörtök 22:21
Ha az elmúlt meccsek a viszonyítási alapok akkor nem lenne rossz üzlet még 60-ért sem...Szerinted rossz üzlet lenne eladni 120 millióért mondjuk, hogyha nem fejlődik?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 22:12
+1, de kétlem, hogy ebbe gondolkozna Carlo.nmate írta:4-4-2-ben simán betenném a középpálya bal szélére. Oké, büdösebb a meló ott, de ha megemberelné magát, az jobban feküdne neki és több helye is lenne, mint a támadóbb pozíciókban a kapu előtt. Ott már hova indul meg? 2 lépés és jön az alapvonal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 30., csütörtök 22:04
Pedig elől CR-Bale 4-4-2-be se lenne rossz szerintem, de az se rossz alapjába véve amit Te irtál.nmate írta:4-4-2-ben simán betenném a középpálya bal szélére. Oké, büdösebb a meló ott, de ha megemberelné magát, az jobban feküdne neki és több helye is lenne, mint a támadóbb pozíciókban a kapu előtt. Ott már hova indul meg? 2 lépés és jön az alapvonal.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 30., csütörtök 22:03
50re tippelném ilyen esetben az eladásátRealista24 írta:Ha ez így lenne, akkor Özilért meg Higuért nem fizettek volna nevetségesen sokat.wxyz írta:Csak, ha nem fog jól játszani és marad a rossz forma, nem fognak érte 120at adni, de még lehet 50et sem
Ha pedig fejlődik úgysem lesz eladva
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 30., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 30., csütörtök 22:02
Mondjuk a mostani formájánál már csak jobbat viríthatKerlon írta:Előbb várjuk ki, hogy mi lesz tavasszal. Tavaly is jobb volt tavasszal lehet, hogy ilyen beállítottságú. Spursben is így volt. Ha nem változik, akkor még 70 körül is simán elpasszolnám.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 30., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 30., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 21:53
Ha ez így lenne, akkor Özilért meg Higuért nem fizettek volna nevetségesen sokat.wxyz írta:Csak, ha nem fog jól játszani és marad a rossz forma, nem fognak érte 120at adni, de még lehet 50et sem
Ha pedig fejlődik úgysem lesz eladva
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 30., csütörtök 21:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 21:47
Ne fárasszál már kérlek...de komolyan. elismerték, hogy bejelentkeztek érte, még a Tottenham is, ha jól rémlik. Késő van már töriórát tartani.Pont mi tudjuk hogy miket tudnak írni,papíron leigazoltunk mi is 60 embert nyáron,meg még harminccal tárgyaltunk.![]()
Nem akarlak megbántani, de ez volt az egész felvetésem alapja...Majd jövő nyáron,ha az egész szezonban katasztrófa,akkor aktuálisabb lehet ez
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 30., csütörtök 21:43
Pont mi tudjuk hogy miket tudnak írni,papíron leigazoltunk mi is 60 embert nyáron,meg még harminccal tárgyaltunk.Realista24 írta:Nem szó szerint, de ezt sugallta, és ezzel magyarázza Isco padra rakását majd, ha visszatér.
Már nyáron is voltak ilyen hírek, és akkor is akarták, amikor mi megvettük, többet is ajánlottak érte, de még rakjál egy hat röhögő fejet tájékozódás helyett.Szerinted ennek mennyi valóság alapja van így október végén?
Május végéig még azt hiszem van egy pár meccs vissza..
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 30., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 21:38
Nézzenek oda, valaki tudta értelmezni a kérdést és még válaszolni is... Látod miro, így kell ezt.R.M.C.F írta:120 ért? annyiért el. Persze.
egyébként meg én biztosan nem hoztam volna annyiért. ....vele ez a fő probléma , amiről nem tehet.
amúgy remek focista. ...nagyon jól lehetne alkalmazni. ...óriás fegyver.
nem minderre jó. .persze , de a tribligyurkák sem jók mindenre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 30., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 21:30
Már nyáron is voltak ilyen hírek, és akkor is akarták, amikor mi megvettük, többet is ajánlottak érte, de még rakjál egy hat röhögő fejet tájékozódás helyett.Szerinted ennek mennyi valóság alapja van így október végén?
Május végéig még azt hiszem van egy pár meccs vissza..
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 30., csütörtök 21:26
Carlo???Realista24 írta:Csak beálltam a sorba, megtértem. A többség ezen a véleményen van, Carlo is. Ennyi ember nem tévedhet.
Szerinted ennek mennyi valóság alapja van így október végén?Szerinted rossz üzlet lenne eladni 120 millióért mondjuk, hogyha nem fejlődik? Anglia az ő világa, nem a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 21:18
Csak beálltam a sorba, megtértem. A többség ezen a véleményen van, Carlo is. Ennyi ember nem tévedhet.revolver írta:szerintem te vagy a provokáció egyik legnagyobb ellenzője itt a fórumon, akkor miért kell ez?BALE=LA DÉCIMA
Befenem aláírásba, mert mindig elfelejtitek, ti kis butusok.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem