besteve7 írta:Realista24 írta:Mondjuk a hoterkep azt mutatja hogy hol ért labdába. Ez us csak azt támasztja alá hogy a kapu elott nem kapott semmit.
Amúgy meg nem néztetek a meccset?

Mert azon a területen megjátszani egy olyan játékost, aki erre nem törekszik azt nehéz. Aki nem mozog üresbe, nem keresi a réseket, nem előzi meg a védőjét, hanem lötyög két védő között.
Nem értem, hogy mi olyan bonyolult abban amit írok?
De leírom nagybetűvel, hátha úgy jobban meg lehet érteni, igaz már meccs előtt, közben és utána is leírtam.
A TAKTIKAI UTASÍTÁS AZ VOLT, HOGY LEGYEN FENT, A VÉDŐK VONALÁBAN, AMI AZ Ő ESETÉBEN ÉLETKÉPTELEN, DE OTT ERŐLTETTE ZIDANE. OLDALIRÁNYÚ MOZGÁS ESETÉN IS UGYANÚGY VÉDŐKBE BOTLIK, EZÉRT KI KELLETT MOZOGNIA A SZÉLRE. AMINT LÁTOD A HŐTÉRKÉPEN, OTT ÉRT IS LABDÁBA SZÉP SZÁMMAL, NEM ÚGY MINT KÖZÉPEN. MAJD AMIKOR VISSZALÉPETT, A TERMÉSZETES KÖZEGÉBE, OTT SZINTÉN.
Tovább nem tudom elmagyarázni, hogy az alább belinkelt cikk is az én igazamat támasztja alá, hogy a taktika, a rossz felállás áldozata lett. Kivetted volna Asensiót a képletből, beteszed Moratát vagy Marianót, Karimot hátrébb húzod és továbbjutottunk volna. De nem, forgassuk fel az egészet, játsszon négy játékos posztidegen helyen, mert majd az úgy jó lesz. GJ WD
Az alsó kép meg tökéletesen megmutatja, hogy mekkora foshalmaz volt a taktikánk, egy gyönyörő, 3-6-1-es felállást tükröz, ahol a leghátsó ember a villámléptű Casemiro