Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hol néztétek angol felirattal? PÜ-ben is jöhet a link, hátha itt nem túl felvállalható.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
volt írta:Több spoilerbe is belefutottam az interneten. Kénytelen leszek megnézni angolul, valahol fent van angol felirattal?
Én is azt próbálom keresni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Több spoilerbe is belefutottam az interneten. Kénytelen leszek megnézni angolul, valahol fent van angol felirattal?
Got x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na baaaaaaszdmeg. Ez a rész mekkora volt már.
Sansa te hülye picsa. Arya a deresi Anthony Hopkins. beteg
Ahogy írtam az előző résznél, nekem a Jonos hozokegyzombit szál furán volt felépítve és utána az internet is ugyan emiatt vette elő (Avengers, Suicide Squad,stb). DE azon vettem észre magam mikor kezdődött a csata, hogy izgulok értük. Nagyon pöpecül volt megcsinálva.
Jon-Dany bejött
Éjsárkány elmélet bejött
Littlefinger terve bejött
Rengeteg dolog történt a részben és mégis mindnek volt ideje levegőzni. Kingslanding szerintem már sok lett volna bele.
Talán az eddigi legjobb GOT rész. 10/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na baaaaaaszdmeg. Ez a rész mekkora volt már.

Sansa te hülye picsa. Arya a deresi Anthony Hopkins. beteg

Ahogy írtam az előző résznél, nekem a Jonos hozokegyzombit szál furán volt felépítve és utána az internet is ugyan emiatt vette elő (Avengers, Suicide Squad,stb). DE azon vettem észre magam mikor kezdődött a csata, hogy izgulok értük. Nagyon pöpecül volt megcsinálva.
Jon-Dany bejött
Éjsárkány elmélet bejött
Littlefinger terve bejött
Rengeteg dolog történt a részben és mégis mindnek volt ideje levegőzni. Kingslanding szerintem már sok lett volna bele.
Talán az eddigi legjobb GOT rész. 10/10
- ikarus93
GOT
7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez nagyon epic volt a Mások szerintem a következő részbe ledöntik a falat aztán 8.évad Mások vs Emberek. Amire várhatunk 2 évet.
7x06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez nagyon epic volt a Mások szerintem a következő részbe ledöntik a falat aztán 8.évad Mások vs Emberek. Amire várhatunk 2 évet.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De jó, lesz amivel a haverokat szívassam pár napig

"And my heart will leave you never."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, Jon lenne az aki jogosan uralkodhatna, de szerintem meg nem fog. Nem akar majd, őt nem érdekli a vastrón, a 7 királyság, szarik az egészbe, Dany amúgy se hagyná, neki már a mániája lett, hogy uralkodhasson.
Kíváncsi lennék egyébként, ha választaniuk kellene, a sárkányok ki mellé állnának...ez még egy érdekes csvar lehetne.
Sansás dolgokat nem tudom hová tenni, ha képes lesz Jon ellen fordulni valaki igazán eltehetné láb alól
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oké, Jon lenne az aki jogosan uralkodhatna, de szerintem meg nem fog. Nem akar majd, őt nem érdekli a vastrón, a 7 királyság, szarik az egészbe, Dany amúgy se hagyná, neki már a mániája lett, hogy uralkodhasson.
Kíváncsi lennék egyébként, ha választaniuk kellene, a sárkányok ki mellé állnának...ez még egy érdekes csvar lehetne.
Sansás dolgokat nem tudom hová tenni, ha képes lesz Jon ellen fordulni valaki igazán eltehetné láb alól

Angol felirattal láttam a honlapon ahol néztem. De gondolom a nap folyamán még érkezik majd külön is felirat.Kerlon írta:Felirat van hozzá vagy ennyire prok vagytok vagy csak szimplán nem zavar titeket, hogy a felét nem értitek?
Jah van torrentfájlom, ha esetleg kell valakinek jöhet a privát.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem vagyok pro, de érthető volt többnyire. Eleget láttam belőle. Mindenesetre hétfőn azért újrázom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Felirat van hozzá vagy ennyire prok vagytok vagy csak szimplán nem zavar titeket, hogy a felét nem értitek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
GoT 7*6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi rész?!?!?!?!?!?!?! Jézusom
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi rész?!?!?!?!?!?!?! Jézusom

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Biztos fejek fognak hullani ezért a spanyol HBO-nál.

K
K
Megnéztem a kiszivárgott részt.
Nem írok róla semmit hétfőig. De ha valaki megnézte még vagy majd megnézi az dobjon egy privátot.
Jah és elég patent verzióban volt fenn ahol néztem, de sajnos már leszedték.
Nem írok róla semmit hétfőig. De ha valaki megnézte még vagy majd megnézi az dobjon egy privátot.
Jah és elég patent verzióban volt fenn ahol néztem, de sajnos már leszedték.
Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kisujj nagyobb szarkeverő annal hogy csak úgy parkolópályára tegyék. Szerintem valakit magával fog rántani még ha meg is hal. Sansára tippelnék.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elvileg az a levél volt az, amit Sansa írt Cersei utasítására Robbnak azt hiszem az első évadban,Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
hogy menjen és hajtson fejet Joffrey-nak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ez mondjuk nem masszív spoiler annak, aki figyelte is az 5. részt és nem látta.Anthony írta:GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).
És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
Kis teóriám ezzel kapcsolatban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel Jon Targaryen és Stark ivadék (Tűz és Jég én még mindig erre asszociálok), jogos trón örökös (mondjuk ő soha nem akart uralkodni, hanem választották!!), ezért ő lesz a hét királyság ura, akit észak is elfogad, mert már egyszer megtette és nem fogja őket érdekelni a hovatartozása. Sansat meg majd megteszi Deres/Észak úrnőjévé.
Kisujjat szerintem vagy lefejezik vagy felkerül Arya listájára, amiket tett azokután kétlem, hogy életben tartanák. Jonnak is a bögyében van alapból.
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
GOT MEGA SPOILER
csak saját felelősségre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár benne volt a részben is ugye: Gilly amit felolvas Sam-nak abból arra lehet következtetni, hogy Rhegar érvénytelenítette a korábbi házasságát (annulment), és össze is házasodtak Lyannával, ergo Jon a törvényes örököse, és ezek alapján a Vastrónra ő a jogosult. Ja és a Jon+Dany sem nagyon jöhet össze, mert Dany a nagynénje (bár ha követik a régi Targaryen szokást, vagy Cersei-éket, akkor semm probléma).
És ezzel az északi helyezkedések is mindjárt érdekesebbek lesznek, mert amint kiderül, hogy a King in the North egy Targaryen, akkor szerintem annyira nem lesznek elragadtatva, és Sansa törekvései, hogy uralkodjon egyből komolyra fordulnak majd. Talán Kisujj már ezen mesterkedik, annak nem néztem utána mit derítettek ki a levélről, amit Aryának ott hagyott elolvasásra
csak saját felelősségre
Font van a nagy TK-ban is már.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Magyarul nem fizettek a hackereknekKerlon írta:Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.

Merci Zizou!
Elvileg a spanyol HBO véletlenül hozzáférést adott a felhasználóinak a trónok 6. részéhez.
K
K