Sorozatok, TV műsorok
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Sorozatok, TV műsorok
Narcost mar latta vki?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az első könyv van a legjobban megírva, olyan mint egy forgatókönyv, az első évada a sorozatnak szinte szóról szóra a könyv. A 4-5 könyvvel viszont Martin is elszállt, belebolondult a saját világába, tele van mellékszálakkal, messze nem olyan pörgős, mint az 1-3.ziro4vr írta:Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne,
A sorozat a 2 évad után szépen lassan kezd elválni a könyvektől, a kényszerű egyszerűsítések mellett saját ötleteket is bevet, és a 7 évadtól kezdve szinte saját magára van utalva, mert Martin baszik se megírni az utolsó 2 könyvet, nyilvánvalóan az hbo megvette kilóra, bár azért súgott nekik, de már nem tudtak kész anyagból dolgozni, és ez a két probléma meg is látszik rendesen (+ a látvány miatt feláldozták a storyt is valamilyen szinten).
Még annyi, hogy sokan jönnek azzal, hogy kiszámítható lett a sorozat, de mivel közeledünk a finishez már nyilván nehezebb olyasmit kitalálni, amire ne lehessen azt mondani, hogy ja, én tudtam előre! Illetve lehetne most is nyírni a szereplőket ész nélkül, és a végén a Lannisterek nyernek, vagy az Éjkirály, de akkor meg az lenne a baj.
Remélem november körül mostmár azért piacra dobják a 6. könyvet, mert kb. abban utol tudná érni a sorozat történéseit, és nem zavarna be vele.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na, csak van még benned egy kis jó.
Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor Tyrion Királyvárban tesz-vesz mint segítő.
Amúgy nekem is addig jön be inkább mint neked, máig az egyik kedvenc periódusom benne, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor Tyrion Királyvárban tesz-vesz mint segítő.
Nem illik.
GOT
3 hete kezdtem, mára be is fejeztem. Számomra 5. évadnál megtört valami, aztán ebben a legutóbbiban meg csúcsosodott az egész.
Általánosságban a sorozatról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyilván akarva akaratlanul belefutottam spoilerekbe, amikről sosem vettem tudomást, de elkerülhetetlen volt mint pl Joffrey, Ned, Oberyn halála. Viszont kicsit számomra túl lett hypeolva a sorozat. Nem arról van szó, tetszik, tényleg egy top alkotás a maga műfajában, de engem ami meglepett az a Red wedding volt(amiről ugyan hallottam, de nem tudtam, hogy mi az), Snow eredete, Walder Frey megölése, illetve Baelish kiiktatása. És ennyi. Mindenhol azt hallottam, hogy ez a legjobb sorozat, tele fordulatokkal és csavarokkal, ilyen szempontból számomra kicsit csalódás. Olyan ez nekem, mintha mondjuk egy kitűnő tanuló általánosban csillagos ötös helyett egy néhány hibás ötöst kap a dolgozatára. A lényeg az ötös, de ha erre készültél hosszú időn keresztül, akkor azért csalódsz, ha nem hibátlan az a teszt.
Másik meg Martin illetve a többi alkotó, akik a sorozaton dolgoznak. Egyértelműen el lehet választani most már ezen két csoport által íródott/alkotott évadokat, epizódokat, ugyanakkor egyiket se helyezném a másik fölé.
Martin számomra kicsit túltolta a történetben a megbotránkoztatást, az erőszakot, és amint ezekhez hozzászokik az ember, kicsit talán elveszik a varázsa az egésznek. Ez lehet másoknál nem így van, nekem tetszettek benne a politikai intrikák és társai, érdekesek voltak, és ugyanannyira, ha nem jobban vitték előre a sorozatot, mint a vérontás. Persze ez nem a Rabszolga-öbölös sztorikra értendő, inkább az első pár évadbeli történésekre.
Összességében tényleg nagyon jó, lehet, hogy elő fogom majd még venni pár év múlva és újra ledarálom, mert a kritikáim ellenére, azért az egyik kedvencem lett. Mondjuk lehet azért, mert már egyáltalán nem sorozatozok.
3 hete kezdtem, mára be is fejeztem. Számomra 5. évadnál megtört valami, aztán ebben a legutóbbiban meg csúcsosodott az egész.
Általánosságban a sorozatról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nyilván akarva akaratlanul belefutottam spoilerekbe, amikről sosem vettem tudomást, de elkerülhetetlen volt mint pl Joffrey, Ned, Oberyn halála. Viszont kicsit számomra túl lett hypeolva a sorozat. Nem arról van szó, tetszik, tényleg egy top alkotás a maga műfajában, de engem ami meglepett az a Red wedding volt(amiről ugyan hallottam, de nem tudtam, hogy mi az), Snow eredete, Walder Frey megölése, illetve Baelish kiiktatása. És ennyi. Mindenhol azt hallottam, hogy ez a legjobb sorozat, tele fordulatokkal és csavarokkal, ilyen szempontból számomra kicsit csalódás. Olyan ez nekem, mintha mondjuk egy kitűnő tanuló általánosban csillagos ötös helyett egy néhány hibás ötöst kap a dolgozatára. A lényeg az ötös, de ha erre készültél hosszú időn keresztül, akkor azért csalódsz, ha nem hibátlan az a teszt.
Másik meg Martin illetve a többi alkotó, akik a sorozaton dolgoznak. Egyértelműen el lehet választani most már ezen két csoport által íródott/alkotott évadokat, epizódokat, ugyanakkor egyiket se helyezném a másik fölé.
Martin számomra kicsit túltolta a történetben a megbotránkoztatást, az erőszakot, és amint ezekhez hozzászokik az ember, kicsit talán elveszik a varázsa az egésznek. Ez lehet másoknál nem így van, nekem tetszettek benne a politikai intrikák és társai, érdekesek voltak, és ugyanannyira, ha nem jobban vitték előre a sorozatot, mint a vérontás. Persze ez nem a Rabszolga-öbölös sztorikra értendő, inkább az első pár évadbeli történésekre.
Összességében tényleg nagyon jó, lehet, hogy elő fogom majd még venni pár év múlva és újra ledarálom, mert a kritikáim ellenére, azért az egyik kedvencem lett. Mondjuk lehet azért, mert már egyáltalán nem sorozatozok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudata vagy mi motiválná így... Mondjuk alapból mi motiválja mióta elszabadult? Látomásban mutathattak volna belőle többet. Ami biztos, hogy van közöttük kötelék és sanszos, hogy tényleg Stark volt egykoron. Viszont az baromság, hogyha meghalna, akkor az összes Stark is meghalna. Hát őket nem varázs ereje teremtette.Drake írta:GOT teória.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek.
Jó lenne, ha tudnánk miért fordult az erdő gyermekei ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
GOT teória.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek.
- Mester77
sebydani írta:Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
https://www.youtube.com/watch?v=Big3lnKoLk4
Köszönet
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ma láttam én is a YouTube trailert. Facebookon már fent van 2 10 perces rész. Itt a link.V. Mester 77 írta:Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mester77
Azt se tudom, h jó helyre küldöm egyáltalán.. De erről tud vki vmit??
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
A 3. gyenge, nem csak a gyerekes témája miatt, hanem az egész egy vicc, gagyi kategória. Szerintem azt az évadot arra szánták, hogy nyerjenek maguknak új tini nézőket, leginkább azokat akiknek bejött/bejön ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!boszorkányszarság és annak társai (vámpírok,vérfarkasok stb) és még nem ismerték az AHS-t.nzooli93 írta:Jo amugy az osszes evad? Elso kettot lattam. 2.az nagyon bejott, de a 3.at anno a temaja miatt nem kezdtem el. Megeri? Mert az evad posztereket latom mindig,es azok nagyon betegek![]()
A 4-5-6-os évadokban meg vannak gyengébb részek, mint a legtöbb sorozatban, de szerintem összeségében azok jók.
De nem veszítesz sokat ha kihagyod a 3.-at. Asszem talán az 5. évadban jelenik meg egyszer belőle egy karakter, de nem lesz szükség arra, hogy tudjuk hogy ki is ez és mit is csinált a harmadik évadban.
- nzooli93
Jo amugy az osszes evad? Elso kettot lattam. 2.az nagyon bejott, de a 3.at anno a temaja miatt nem kezdtem el. Megeri? Mert az evad posztereket latom mindig,es azok nagyon betegek
Én már nem is emlékszem az 5. évad sztorijára. Egy az hogy már régen volt, kettő hogy már várom a hetediket.lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno.![]()
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno.
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig.
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- h3x0r
Ereztem en, hogy valami hianyzik.ziro4vr írta:Tudom nagyon vártátok már az évadzáró GOT kritikámat.
Na de hogy ne legyen off, hetvegen X-Faktor.. akarom mondani.. Narcos S3.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudom nagyon vártátok már az évadzáró GOT kritikámat.
Csalódott vagyok, elég gyenge rész volt.
Köszönöm a figyelmet.
Csalódott vagyok, elég gyenge rész volt.
Köszönöm a figyelmet.
Nem illik.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Kerlon írta:ez egy Khal Drogo teória, spoileres lehet
Rohadt nagy bullshitnek vélem.
az is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak túl csavarják ezt a profecia dolgot.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
ez egy Khal Drogo teória, spoileres lehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bronn három dolgot szeret, arany, nők, meg hogy él. Mutatták őt azután, hogy Tyrionék elmentek?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Bronnra gondoltam, hogy ő nem fog onnan kijutni
Nem lepődnék meg, ha ő már Jamei előtt tiplizett volna
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ő Jaime embere volt, de szerintem nem tudják levadászni. Okosabb ő annál, illetve Jaime lóg neki egy kastéllyal. Illetve kíváncsi vagyok, hogy Podrickkal mikor elvonultak ott történhetett-e valami érdekes.wZoLee7 írta:Kerlon: (csak lusta voltam idézni)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igazad van azzal, hogy nem tudom mi mikor történt, erre nem gondoltam.
Bronnra gondoltam, hogy ő nem fog onnan kijutni
K
K