VB - 2018
Re: VB - 2018
Eddig minden meccsuket néztem és nyíltan kimondom, hogy Bellerin,Deulofeu és Sandro még ezt a szintet sem ütik meg. Tudom hogy mind barsza neveldéből jön és legalább kettőt szoba hoztak velük a nyáron, én örülnék ha hazatérnének.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Látszik, hogy ki az olasz válogatott szöv kapitánya.
Ő is ugyanezt játszotta fénykorában, mint a csapata...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- h3x0r
Ceballos: “I have three years left of my contract but it would be nice to play in Europe. I am aware there are a number of teams interested in me and I know that the current market exists, but I have a contract at Betis and I’m solely focused on the European Championships. I have people around who make sure that I keep my feet on the ground, it is fundamental to have humility and focus on work."
Pont tegnap olvastam
szerk.: 12 millio a kivasarlasi ara, meg az Atleti is erdeklodik iranta
Pont tegnap olvastam

szerk.: 12 millio a kivasarlasi ara, meg az Atleti is erdeklodik iranta
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
erősen Asensio, Saúl meg Ceballos húzza a szekeret az egész tornán
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyre jobban tetszik Ceballos
meg kellene venni, és 2 évre kölcsönbe visszaadni a Betisbe
10 milla körül odaadnák, az nekünk nem pénz

meg kellene venni, és 2 évre kölcsönbe visszaadni a Betisbe
10 milla körül odaadnák, az nekünk nem pénz

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Saul mellett Ceballos is elkepesztoen jol jatszik. Most latom eloszor jatszani, de nagyon jol fog jarni aki elviszi a Betisbol.
- M1Ö
Ebben egyet értünk.Steve írta:Abszolút. Nekem sem kellene ide. Annyit akartam csak írni, hogy hasznos ember a maga sutaságával együtt.
Innen nem hiányzik viszont.

Jöhetne egy Sandro-Inaki csere, azt le lenne zárva a meccs. Ez a Ceballos meg varázsol. A jók közt volt eddig is, de amit ma csinál az valami brutál.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ceballos is igencsak igéretes ha jól emlékszem a Reallal is bedobták a nevét jó lenne még olcsón megszerezni és eldobni kölcsibe
Ez a Saúl ha nagy focista akar lenni, akkor legkésőbb jövőre otthagyja az Atleticot, mert ott aztán biztos nem lesz sikeres soha az életében. 22-23 éves játékosok között szerintem nincs jobb játékos a posztján a jelenleg.
- RaúlCF
Saúl nem szarozik. Deu meg ifi szinten is a válogatott közelébe nincs helye
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Közben Saul átvette a vezetést a gólkirályi versenyben. Kéne egy Asensio gól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Abszolút. Nekem sem kellene ide. Annyit akartam csak írni, hogy hasznos ember a maga sutaságával együtt.M1Ö írta:Jajj már. Arra ott van akkor egy Modric, aki a tökéletes példa. minden meccsen melózik mint az állat, ha szarul is megy neki, megszakad és látszik rajta, hogy akar. Vagy ott egy Kovacic, egy Marcelo, egy Carvajal, akár egy Asensio, Lucas. Mind "munkás" emberek, de mellette fineszesek is. Hülyét kapnék ha egy Müllert kéne nézzek a csapatunkban csak azért mert ő hajt. Van bőven olyan játékos, nem csak nálunk, sőt még focizni is tudnak.Steve írta:Müller irritál engem, viszont pont az ilyen játékosok miatt sikeresek a csapatok.
Azzal, hogy ő hajt nem csak a bekotort góljai miatt hasznos, hanem mert a többi faszvakaró túlfizetett játékosnak is futnia kell...
Az ilyen ember aranyat ér. Hogy élmény-e nézni a fociját? Nem.
Innen nem hiányzik viszont.
Nagyon jó mindkét kapus, nem is lenne muszáj rámenni Donnára se, Kepa is rettentő jó szerintem.
Vallejo meg Llorente meg nagyon hasznos tagjai lesznek a keretnek ha Zidane jól használja majd őket.
Ceballosról elhallgattak a dolgok amúgy, pedig idővel ő is remek lenne a csapatba. Olasz oldalon is vannak jó tehetségek ebben a csapatban, de nem kell ide digó.
Vallejo meg Llorente meg nagyon hasznos tagjai lesznek a keretnek ha Zidane jól használja majd őket.
Ceballosról elhallgattak a dolgok amúgy, pedig idővel ő is remek lenne a csapatba. Olasz oldalon is vannak jó tehetségek ebben a csapatban, de nem kell ide digó.

- M1Ö
Kb akkor jöhetett volna nekik egy ziccer mikor ezt írtad. Ha Sandro nem Deulofelut akarja megjátszani hanem Asensio-t, akkor több mint valószínű, hogy már 1-0 a spanyoloknak.Remy írta:Deu megrekedt egy szinten. Ez azért probléma, mert túl sokat van játékban, túl sokat vállal a spanyoloknál. Asensiora kéne kihegyezni ezt a csapatot.
Lehet hazabeszélésnek tűnik, de látható a különbség, mikor Asensionál van a labda.
Nem egy nagy eresztés a srác. Mondjuk nekünk ez csak jó, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő lesz Neymar meg még Messi elsőszámú cseréje. Aztán majd már a télen benyomja a durcát, hogy játszott 500 percet 30 meccs alatt...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Deu megrekedt egy szinten. Ez azért probléma, mert túl sokat van játékban, túl sokat vállal a spanyoloknál. Asensiora kéne kihegyezni ezt a csapatot.
Lehet hazabeszélésnek tűnik, de látható a különbség, mikor Asensionál van a labda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
Jajj már. Arra ott van akkor egy Modric, aki a tökéletes példa. minden meccsen melózik mint az állat, ha szarul is megy neki, megszakad és látszik rajta, hogy akar. Vagy ott egy Kovacic, egy Marcelo, egy Carvajal, akár egy Asensio, Lucas. Mind "munkás" emberek, de mellette fineszesek is. Hülyét kapnék ha egy Müllert kéne nézzek a csapatunkban csak azért mert ő hajt. Van bőven olyan játékos, nem csak nálunk, sőt még focizni is tudnak.Steve írta:Müller irritál engem, viszont pont az ilyen játékosok miatt sikeresek a csapatok.
Azzal, hogy ő hajt nem csak a bekotort góljai miatt hasznos, hanem mert a többi faszvakaró túlfizetett játékosnak is futnia kell...
- RaúlCF
képletesen megszórásRealista24 írta:Feles átlaga sincs, szóval a megszórás kicsit erős szerintem.tipikus ha nálad játszik imádod ha ellened utálod de kit érdekel az ellenfél ízlése amikor Müller megszórja őket és csak még idegesebbek lesznek

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Müller irritál engem, viszont pont az ilyen játékosok miatt sikeresek a csapatok.
ez a "megszórja" az ellenfelet erős túlzás..na r24 már reagált.
ez a "megszórja" az ellenfelet erős túlzás..na r24 már reagált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Feles átlaga sincs, szóval a megszórás kicsit erős szerintem.tipikus ha nálad játszik imádod ha ellened utálod de kit érdekel az ellenfél ízlése amikor Müller megszórja őket és csak még idegesebbek lesznek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
pár éve én szívesen láttam volna a Realban mert akkoriban elég lelketlen volt az egész és a gólokat is hozta. a mostani keretbe már nem kellene de volt az az idő.
a számokat nézve is meglepő
Müller a Bayernben 394meccs 161gól
Benzema a Realban 365meccs 180gól
Lewandowski a BVB+Bayernben 334meccs 213gól
Aguero az Atma+Cityben 487meccs 270gól
ezek nem rossz számok valakitől aki nem is 9es és mindig csak bepattannak róla a dolgok. lehet nem kedvelni de azért nímandnak beállítani az elég meredek. Van Nistelrooy se volt egy freestyler de gólt azt tudott lőni, vagy Morientes, Suker... annyi ilyen volt közbe meg a labdazsonglőrök sehol nincsenek.
tipikus ha nálad játszik imádod ha ellened utálod de kit érdekel az ellenfél ízlése amikor Müller megszórja őket és csak még idegesebbek lesznek
a számokat nézve is meglepő
Müller a Bayernben 394meccs 161gól
Benzema a Realban 365meccs 180gól
Lewandowski a BVB+Bayernben 334meccs 213gól
Aguero az Atma+Cityben 487meccs 270gól
ezek nem rossz számok valakitől aki nem is 9es és mindig csak bepattannak róla a dolgok. lehet nem kedvelni de azért nímandnak beállítani az elég meredek. Van Nistelrooy se volt egy freestyler de gólt azt tudott lőni, vagy Morientes, Suker... annyi ilyen volt közbe meg a labdazsonglőrök sehol nincsenek.
tipikus ha nálad játszik imádod ha ellened utálod de kit érdekel az ellenfél ízlése amikor Müller megszórja őket és csak még idegesebbek lesznek