diplomácia. ha leteszed a kivásárlásit kb beintesz a klubnak. olyan mintha a hátuk mögött lerabolnád őket. ellenben megtoldod egy picit ami kb semmit nem számít mert bagó akkor megjártad az udvarias köröket mindenki boldog, megmarad a jó viszony nem köpködnek, nem árt az ilyen. későbbi dolgoknál is előnyös lehet ha eetleg lesz egy újabb ember akit el akarsz hozni akkor nem büdös tahónak tartanak és csakazért se neked adják, vagy van vmi fiatalod esetleg lepasszolod oda kölcsönbe. nem rossz az ha jóban vagyunk más csapatokkal.KAG írta:Realista24 írta:Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Közben az AS arról ír, hogy valószínű több pénzt fogunk érte fizetni, mint a kivásárlási ára, ami 15 milla.
Mondjuk ezt nem értettem soha, hogy minek.
A kivásrlási ár nem arról szól, hogy azt kifizeted és szabadon tárgyalhatsz a játékossal?
Tehát innentől kezdve semmi előnyünk nincs azzal szemben, aki kifizette a 15millát.

VB - 2018
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Közben az AS arról ír, hogy valószínű több pénzt fogunk érte fizetni, mint a kivásárlási ára, ami 15 milla.
Mondjuk ezt nem értettem soha, hogy minek.
A kivásrlási ár nem arról szól, hogy azt kifizeted és szabadon tárgyalhatsz a játékossal?
Tehát innentől kezdve semmi előnyünk nincs azzal szemben, aki kifizette a 15millát.

ZIDANE
- BlancoMark
Milyen udvariasak vagyunk mostanaban ezekkel a kivasarlasi arakkal.Realista24 írta:Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Egyebkent ennyiert ajandek a srac.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem baj ha 2-5 millióval megtoldjuk, megmarad a barátság esetleges jövőbeni üzlet is egyszerűbb lehet ha nem az az image hogy leraboljuk őket. az ár még így is bagó. de le kell csapni rá mert ezzel az ebvel felfigyeltek rá az fix.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Tetszenek a hírek,hírmorzsák. Kicsit meglepő számomra,hogy ilyen munka folyik a jövő tervezésben. Megszoktam már,hogy csak az éppen aktuális világsztárt hozzuk el horror pénzekért.
Azért pár év múlva nem nézne ki rosszul egy Llorrente-Ceballos-Kroos-Kovacic-Asensio kp. Kroos kivételével még mindegyik "csak" ígéret de ahogy néztem tegnap is a Spanyol-Olaszt nagyon magas minőséget képviselnek ezek a srácok.
Ceballos most 20 éves. Tegyünk le érte 15misit, ha már ennyire haver a Betis, és hozzuk el két év múlva. Win-win szitu.

Azért pár év múlva nem nézne ki rosszul egy Llorrente-Ceballos-Kroos-Kovacic-Asensio kp. Kroos kivételével még mindegyik "csak" ígéret de ahogy néztem tegnap is a Spanyol-Olaszt nagyon magas minőséget képviselnek ezek a srácok.
Ceballos most 20 éves. Tegyünk le érte 15misit, ha már ennyire haver a Betis, és hozzuk el két év múlva. Win-win szitu.
le kell csapni az ilyen talentekre. ott kell nekik hagyni 1-2 evet es kapunk egy majdnem kesz spilert.
- RaúlCF
erre gondoltam hogy a játékjog meglegyen de marad kölcsibe mert most semmi teteje nem lenne idehozni de egy 2 év és van miről beszélni.Realista24 írta:Csak Pérezék nem akarják összerúgni a port a sevillai csapattal. Ők Real szimpatizáns csapat, és előnyös lenne egy olyan deal, hogy ott is maradhat és nem kell neki csapatot keresni.RaúlCF írta:le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak Pérezék nem akarják összerúgni a port a sevillai csapattal. Ők Real szimpatizáns csapat, és előnyös lenne egy olyan deal, hogy ott is maradhat és nem kell neki csapatot keresni.RaúlCF írta:le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Korábban már meg lett erősítve, hogy ki akarjuk fizetni a kivásárlási árat érte, csak tárgyalunk arról, hogy kevesebb legyen és otthagyjuk egy évig.kodo írta:Perez papa interjújából inkább arra következtetek, hogy nincs a klub kiszemeltjei között.Realista24 írta:Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Bár azt is mondta, hogy nem tárgyalnak a Uniteddel Moratarol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Perez papa interjújából inkább arra következtetek, hogy nincs a klub kiszemeltjei között.Realista24 írta:Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Bár azt is mondta, hogy nem tárgyalnak a Uniteddel Moratarol.

- BlancoMark
Adom, nem is ertem miert nincs jobban felkapva a neve. Hatalmas jatekos lehet.Realista24 írta:Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.

Ez a Dulifüli meg szornyen idegesito jatekos. Nem eleg, hogy allandoan kilog lefele a csapatbol, meg millio helyzetet is elszorakoz az onzosegevel. Szerintem legalabb akkora pofaja lehet mint Jesenek volt, de neki volt mire a serulese elott. Ez a srac borzaszto. Bar mar az sokatmondo volt, hogy 18 eves senkikent CRt parodizalta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
remek ez a spanyol csapat, élmény nézniillgner írta:Akkor jöhet az "álomdöntő" a kicsiknél. Szerintem a spanyolok kicsontozzák most a németeket.
Nézted a mai meccset vagy csak kezdőt?ferni írta:Nekem még mindig valami rohadt vicces ez a spanyol U csapat...![]()
Feltenné a felnőtt edző ezt a csapatot egy rendes lazább barátságos válogatott meccsre 1 az 1ben max 1-2 poszton lehetne megszólni a csapatot...
És még a padon is csücsülnek emberkék akiknek már most nevük van.
Nagyon OP ez a csapat egy ilyen tornára.
És lehet itt szidni pár játékost, de egy U21be legyen már elég ez a Barcás négyes, amit írtok.
Ide bőven elég.
Nekem még mindig valami rohadt vicces ez a spanyol U csapat...
Feltenné a felnőtt edző ezt a csapatot egy rendes lazább barátságos válogatott meccsre 1 az 1ben max 1-2 poszton lehetne megszólni a csapatot...
És lehet itt szidni pár játékost, de egy U21be legyen már elég ez a Barcás négyes, amit írtok.
Ide bőven elég.

Ide bőven elég.
Akkor jöhet az "álomdöntő" a kicsiknél. Szerintem a spanyolok kicsontozzák most a németeket.
Őt már nem akartam írni, mert tényleg ugy jött volna ki, hogy rámegyek a barcasokra.

- RaúlCF
nem akartam leírni de egy az egyben. olyan buta, suta mind hogy csak na. D. Suarez is mehet melléjük. ez a nem szint nem MüllerBerti írta:Eddig minden meccsuket néztem és nyíltan kimondom, hogy Bellerin,Deulofeu és Sandro még ezt a szintet sem ütik meg. Tudom hogy mind barsza neveldéből jön és legalább kettőt szoba hoztak velük a nyáron, én örülnék ha hazatérnének.