Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 21:09

HÁNYSZOR SZÓLJAK MÉG, HOGY EZ A BENZEMA TOPIC? TÖBBSZÖR NEM FOGOK.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 21:08

R.M.C.F írta:
a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát,
Akkor én most felállok és kimegyek.....

Oké,utálod,oké blődségeket beszélsz vele kapcsolatosan szinte mindig, oké nem vagy nagyon képben...oké...
...de azért egyet nem bírok elviselni, ha egy mezei alak, lenéz és leszól egy olyan nagy embert aki neked és nekünk egy példa.
Ha ő azért jutott a topra mert fizikálisan magas szinten állt, ha átlagon felüli volt a szorgalma,az akarata, akkor hurrá, mert akkor rajta kivül durván még lehet a világon 2342221 db ronaldo szintű labdarúgó aki tudja ezt a fizikumot és akaratot.

Ja, bocs....most néztem meg,nincs több....bocs. Azt is súgom miért nincsen, mert ez a fószer a fizikiális képességei mellett még szinte minden másban is top volt ami a labdarúgással kapcsolatos. Ehhez vedd hozzá a fájert is mint kedvelt focista játék.

Szia.
Igen, volt, elmúlt. Szia. Nem gondolod képmutatónak a lenezesrol való papolást? Vagy te komolyan nem látod a jelenkor CR-t játszani? Mert fizikálisan le lehet épülni, de mintha focizni is elfelejtett volna. Sok a vak? Próbálod a másik mondandojat megerteni vagy csak egy gyenge vedougyvedet akarsz játszani a másikba való beleallassal? Vagy szeretnéd esetleg normális érvekkel is? Ha? Utolsó sort direkt neked szántam, elismerem CR eredményeit, tiszteletre méltóak, de pont manapság nem fér bele egy kiöregedett klasszis dadusgatasa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. január 28., szombat 20:52

a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát,
Akkor én most felállok és kimegyek.....

Oké,utálod,oké blődségeket beszélsz vele kapcsolatosan szinte mindig, oké nem vagy nagyon képben...oké...
...de azért egyet nem bírok elviselni, ha egy mezei alak, lenéz és leszól egy olyan nagy embert aki neked és nekünk egy példa.
Ha ő azért jutott a topra mert fizikálisan magas szinten állt, ha átlagon felüli volt a szorgalma,az akarata, akkor hurrá, mert akkor rajta kivül durván még lehet a világon 2342221 db ronaldo szintű labdarúgó aki tudja ezt a fizikumot és akaratot.

Ja, bocs....most néztem meg,nincs több....bocs. Azt is súgom miért nincsen, mert ez a fószer a fizikiális képességei mellett még szinte minden másban is top volt ami a labdarúgással kapcsolatos. Ehhez vedd hozzá a fájert is mint kedvelt focista játék.

Szia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 16:00

El Unico írta:
Kerlon írta:Szerintem CRt kéne padoztatni. 442 Benzrmaval, Marianoval. Csak ez nem fog bekovetkezni, de remélem Zidane nem akarja a CR +csatár felállást 433ban erőltetni.
Pedig ez lesz :) legalabbis remelem. Nagyon erik mar hogy CR elkapja a fonalat, ido kerdese. Mindenesetre nyugodtabb lennek, ha a tobbiek is elkezdenenek futballozni, mert oke hogy CR gyenge, na es a tobbiek? Nem sok jatekosunk van olyan formaban, amire azt mondhatnank, hogy hozza azt, ami elvarhato lenne.
Tiszta remény rabjai. Mióta visszatért azt várjuk, hogy visszalendül régi formájába, azóta gyakorlatilag semmi játéka nincs. Eredményességben meg sem közelíti magát ráadásul szerintem a taktikánk nagyja miatta nem működik. Ronaldo 10 nap múlva 32 éves, a csúcsra azért jutott, mert fizikálisan topra fejlesztette magát, maximálisan arra koncentrált, hogy ő legyen a legjobb. Most meg hozzáérnek összeesik, elpattan tőle a labda, 5 méteres passzokat ront, védekezésben még jobban alulmúlja önmagát. Korral jár, hogy egy sportoló neki áll hanyatlani, erre már az elmúlt években is voltak jelek. CR-nek át kellett volna alakítani a játékát, ami szerintem nem teljesen sikerült. Idén gyakorlatilag folyamatosan behúzódik középre - gondolom -, hogy közelebb legyen a kapuhoz, ne kelljen akkora területet bejátszania, de ezzel kb. a saját játékunkat teszi tönkre. Benzema vagy hátrébb játszik, mint a Celta ellen, vagy a szélen ténfereg. Ha netán középen van, akkor meg egymástól veszik el a teret, bal szélünkön nincs senki, Marcelo egyedül. Na ezekért gondolom, hogy CR - mivel középen nagyon nem hatékony - jelen állapotában hátrány a csapatnak. Oda csatár kell, ő meg nem csatár, soha nem is tudott csatárt játszani. Alkata meg lenne hozzá, de nem használja ki, megüti a védő szele, aztán huppanik a földre. Raádásul ahogy mondtam összejátékban is, mintha elfelejtett volna focizni. Ezzel meg kiszorítja a franciát, aki szintén nincs formában, de még más szerepkörhöz is kellene a másik miatt alkalmazkodnia.

Mivel CR szélsőt már nem tud, akar játszani és szerintem csatárnak jelen állapotában alkalmatlan 433-ban (is), ezért gondolom, hogy egy új balszélsővel és most idény közben egy 442-es formáció váltással, ahol 2 csatárral -néha akár CR-rel-, de inkább Benzema Marianoval léphetnénk előre. A kicsi ügyesebb, mint Morata, melóban pedig épp azt lerakja és jelenleg egy ilyen tüzes játékos tudna kihúzni minket. Lehet CR-ben is ott a tűz, de én már kimerem jelenteni, hogy leépült.

Hangsúlyozom a CR fanboyoknak és RMCF-nek, hogy nem CR elüldözéséről beszélek, hanem szimplán nem szánnék neki már központi szerepet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 15:49

K9 topic továbbra is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 28., szombat 15:38

KAG írta:Én azt látom, hogy nem képes átállni fejben más játékra.
Annyi, hogy mégjobban takarékra tette az 1v1-eket meg a kirobbanásokat, de mint maga a stílusa szerintem alig-alig változott.
Így pedig maradt az a játékos, aki volt csak egy gyengébb kiadásban, akinél már lehet találnánk megfelelőbbet is pótlásként.
Reménykedtem benne nagyon, hogy átalakul a játéka és okosan belemegy a több passzba, jobb helyezkedésbe, de nekem nagyon úgy néz ki, hogy erre nem képes a faszi fejben.

Aztán cáfoljon rám a szezon végéig és mindenki üssön-vágjon a faszságom miatt, Én lennék a legboldogabb...
En maskepp latom. Mostanaban egyre tobbet van jatekban, persze nem Modric styleban, nem szervez, meg ilyenek, meg sok az alibi passz, de pl multkor is, lovohelyzetben le akarta passzolni Benzemanak, aztan utana levo meccsen szinten ot kereste, csak elakadt a vedoben, CR-nek mar az is lovohelyzet volt, nala az, megis lepasszolta. Visszalep labdakert, probalkozik ő, de baromi nehez lehet, hogy mar nem tudja megcsinalni azokat a cseleket, megindulasokat, mint regen. Ez nagy teher lehet, de hat, hogy is lehet elvarni azt, hogy megertsek ezt itt, konnyebb kritizalni, szidni es eladni meg padra tenni, mint idot adni neki, megspekelve nemi tisztelettel :) ezt most nem rad ertem, vagy nem csak rad, hanem mindenkire, kivetelek vannak azert, halaistennek.
:goat:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 28., szombat 15:28

Én azt látom, hogy nem képes átállni fejben más játékra.
Annyi, hogy mégjobban takarékra tette az 1v1-eket meg a kirobbanásokat, de mint maga a stílusa szerintem alig-alig változott.
Így pedig maradt az a játékos, aki volt csak egy gyengébb kiadásban, akinél már lehet találnánk megfelelőbbet is pótlásként.
Reménykedtem benne nagyon, hogy átalakul a játéka és okosan belemegy a több passzba, jobb helyezkedésbe, de nekem nagyon úgy néz ki, hogy erre nem képes a faszi fejben.

Aztán cáfoljon rám a szezon végéig és mindenki üssön-vágjon a faszságom miatt, Én lennék a legboldogabb...
ZIDANE

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 28., szombat 15:26

Kerlon írta:Szerintem CRt kéne padoztatni. 442 Benzrmaval, Marianoval. Csak ez nem fog bekovetkezni, de remélem Zidane nem akarja a CR +csatár felállást 433ban erőltetni.
Pedig ez lesz :) legalabbis remelem. Nagyon erik mar hogy CR elkapja a fonalat, ido kerdese. Mindenesetre nyugodtabb lennek, ha a tobbiek is elkezdenenek futballozni, mert oke hogy CR gyenge, na es a tobbiek? Nem sok jatekosunk van olyan formaban, amire azt mondhatnank, hogy hozza azt, ami elvarhato lenne.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 28., szombat 15:22

KAG írta:Én is hamarabb vágnám a padra C-t.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ronaldonak ennyi volt, nem lesz ennél sokkal jobb tehát én nem is nagyon próbálkoznék vele bármennyire is durván hangzik ez

Viszont Benzema nagyjából a 100. alkalommal is szerintem csak gödörben van, amiből ki lehetne rángatni.

Pont emiatt hagynám inkább Én is Őt, s nem C-t a kezdőben.
Na, kezdodik. Komolyan ugy gondolod hogy CR-nek ennyi volt? En biztos vagyok benne, hogy egyszeruen csak szar idoszaka van, lehet hogy mar sosem lesz a regi, es mar nem lesz 50 golos szezonja, de hogy mar le is mondjunk rola, az azert durva. :)

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 28., szombat 15:20

Én is hamarabb vágnám a padra C-t.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Ronaldonak ennyi volt, nem lesz ennél sokkal jobb tehát én nem is nagyon próbálkoznék vele bármennyire is durván hangzik ez

Viszont Benzema nagyjából a 100. alkalommal is szerintem csak gödörben van, amiből ki lehetne rángatni.

Pont emiatt hagynám inkább Én is Őt, s nem C-t a kezdőben.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 15:18

Szerintem CRt kéne padoztatni. 442 Benzrmaval, Marianoval. Csak ez nem fog bekovetkezni, de remélem Zidane nem akarja a CR +csatár felállást 433ban erőltetni.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 15:06

Pad. Ahogy már meccsek óta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 28., szombat 14:54

Realista24 írta:Zidane: "I won't talk about the campaigns against Benzema. Normal that people criticize you but he has to be strong through this."
Erre csak ennyit. :coffee:
Amúgy te padra tennéd vagy kezdetnéd holnap?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 28., szombat 14:45

Zidane: "I won't talk about the campaigns against Benzema. Normal that people criticize you but he has to be strong through this."
Erre csak ennyit. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 28., szombat 14:32

AS szavazók 88%a padra tenné a soci ellen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 28., szombat 10:26

Veidt írta:Aubameyang csupán másfél évvel fiatalabb Karimnál, ráadásul nagyrészt a sebességéből él, ami már nem fog sokáig megmaradni ilyen szinten. Én Marianóban látom a jövőt, mellé vagy akár helyette nem lenne rossz Dybala sem, de erre vajmi kevés az esély. Egyébként ezt a kombinatív támadó (adott esetben hamis kilences) szerepet akár egy feltolt középpályás is el tudja látni néhány mérkőzésen. Két top középcsatárt nem lehet megtartani hosszútávon. Vagy meg kell maradni a nagy titán+fiatal tehetség felállásnál, vagy univerzális játékosokra van szükség. Rémes ez a mostani helyzet.

Egyébként Lukaku nem rossz spíler egyáltalán, gólerős és nagyon sokat melózik egy meccsen. Persze ide nem hoznám.
Rengeteg középpályás bukott meg a hamis 9-es poszton az elmúlt években. Oda egy gólérzékeny, gyors játékos kell, jó helyezkedéssel. Legutoljára szerintem Totti volt az, aki egy sorral feljebb nagyot tudott alkotni.
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 28., szombat 9:47

Karim játékát nagyban befolyásolta/befolyásolja Cé játéka. Ez így alakult ki az évek során. Most, hogy nem megy egyikőjüknek nem megy úgy a másikuknak sem. Azt mindenki döntse el, hogy melyikük van a másikra nagyobb hatással.

Dybalával nekem csak egy bajom van: nem igazi gólvágó. Mellé kell olyan is. Látjuk mi van most, hogy Cének nem megy. Szerencsétlenkedés majd Ramos megy az egyenlítésért.

Amúgy megvan a megoldás házon belül. Vissza kel hívni Vallejo-t meg Llorrenté,. Ramos meg megy fel csatárba. Állítom, hogy 20 gól felett simán termelne egy éven. :D :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 27., péntek 18:44

Aubameyang csupán másfél évvel fiatalabb Karimnál, ráadásul nagyrészt a sebességéből él, ami már nem fog sokáig megmaradni ilyen szinten. Én Marianóban látom a jövőt, mellé vagy akár helyette nem lenne rossz Dybala sem, de erre vajmi kevés az esély. Egyébként ezt a kombinatív támadó (adott esetben hamis kilences) szerepet akár egy feltolt középpályás is el tudja látni néhány mérkőzésen. Két top középcsatárt nem lehet megtartani hosszútávon. Vagy meg kell maradni a nagy titán+fiatal tehetség felállásnál, vagy univerzális játékosokra van szükség. Rémes ez a mostani helyzet.

Egyébként Lukaku nem rossz spíler egyáltalán, gólerős és nagyon sokat melózik egy meccsen. Persze ide nem hoznám.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 27., péntek 18:37

Beférne, mert a mostani támadóinknál jobb/jobbformában van.
Viszont a játéka semennyire sem illene ide...
ZIDANE

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 27., péntek 18:22

Azert Auba boven beferne hozzank. Ezt nem elismerni bűn. Dybala is tokeletes lenne.
Lewa meg sosem lesz mar Real jatekos. Amikor a Dortmundban volt, onnan meg el lehetett volna hozni, igy mar nem.

Amugy ideje lenne most mar onnan is szemezgetni, mert sok a skilles jatekos. B-)

Portugaliat meg felejtsuk el, plane az ilyen Danilo ugyleteket... :fpalm:

Vissza: