VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Galacticos

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 20., péntek 9:48

Zsombor amikor azt mondtam hogy lúzerek az angolok, és nekem támadtál majd mondtad hogy most emiatt nekik is fogsz szurkolni, na akkor erre gondoltam.
kiegyenlítenek de a végén elbasszák, ráadásul megint gerrard bénázásán megy el. :lol: gólpasszt ad az ellenfélnek a meccs 85. percében, egyenlő állásnál, győzelmi kényszer alatt...

tudom hogy még továbbjuthatnak persze, de ez már nem rajtuk múlik.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 20., péntek 8:44

MorataMartin írta:Országos marha ez az Alberto Zacheróni. 0-0 és végig padoztatja Yoichiro Kakitanit. Diego Forlán csatártársa a japán bajnokságban. Rendszerint fontos gólokat szerez (PL. 2 éve az Ő duplájával nyerték meg az Ázsia Kupát.). Erre nézi ezt a két szerencsétlent Okubót meg Osakót. De ebből a nagyképű Hondából is elegem van. Nem véletlenül nem fog soha igazán nagy csapatba játszani...
mert a Milan az nem igazán nagy csapat?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 20., péntek 8:42

messideco írta:(Elnézést, nem sértegetni akartam a szavazásos hozzászólásnál, csak érdekesnek tűnt, hogy már a második csapat vérzik el onnan idejekorán.)

Este nagy meccs lesz az olasz-costa ricai. A vesztesnek gyakorlatilag lehetetlen lesz a továbbjutás, míg a győztes akár a csoportelsőhelyet is megszerezheti :hmmm:
lehetetlen? :ozil:

már nem azért, de ezt hogy számoltad ki?

jelenleg

Olaszo. 3 pont +1 gólarány
Costa-Rica 3p +2 g.a.
Uru 3p -1 g.a.
Anglia 0 p. -2

ha szoros meccsen veszít, akkor az olasz costa-rica vesztesének abszolút a saját kezében van a sorsa még mindig a második helyért.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 20., péntek 8:36

Aki képes volt a görög - japánra fentmaradni, az meg is érdemli :lol:
messideco írta:Este nagy meccs lesz az olasz-costa ricai. A vesztesnek gyakorlatilag lehetetlen lesz a továbbjutás, míg a győztes akár a csoportelsőhelyet is megszerezheti :hmmm:
Épp most jöttem rá, hogy a vb-n pontegyenlőségnél nem az egymás elleni eredmény számít, hanem a gólarány. Ekkora marhaságot :(

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 20., péntek 7:20

(Elnézést, nem sértegetni akartam a szavazásos hozzászólásnál, csak érdekesnek tűnt, hogy már a második csapat vérzik el onnan idejekorán.)

Este nagy meccs lesz az olasz-costa ricai. A vesztesnek gyakorlatilag lehetetlen lesz a továbbjutás, míg a győztes akár a csoportelsőhelyet is megszerezheti :hmmm:
"And my heart will leave you never."

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 20., péntek 2:49

realfan91 írta:Szegény görögöket az ág is húzza. Ez itt nem volt les. Elég nagy helyzet lett volna. A piros lap is eléggé könnyen ki lett osztva szerintem.
Szegény? okádék válogatott, adom a többiek véleményét, szánalmas amit leművelnek meccsről meccsre és nem kell jönni a 10 emberes dumával.

A japánok meg fogyatékosok, de az edző tuti. Ívelgetnek ezerrel az alapból 400 centivel magasabb görögök ellen, nóóóóórmális? A széleken fájóan rendre elmehettek volna, ehelyett forgolódtak, középre próbálták tenni, ívelni. Na meg lassúak fejben, és nem látnak a pályán, szal menő.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 20., péntek 2:06

realfan91 írta: ??? 10 emberrel voltak. Szerintem ezek után csak tapsot érdemelnek. Hősiesen védekeztek.
Hagyjuk már. 11 emberrel is ugyanez ment volna. Undorító amit világversenyről világversenyre leművelnek. Attól meg hadd ne dobjak hátraszaltót, hogy kihúzták 10 emberrel egy ilyen gyenge japán válogatott ellen.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 1:58

Zsombor írta:Hát ez akkora hányinger volt, hogy az hihetetlen. Ez a görög válogatott azt érdemelné, hogy addig tömik ki 8-10 gólokkal a legutolsó válogatottak is, amíg ezt a nézhetetlen szart csinálják.
??? 10 emberrel voltak. Szerintem ezek után csak tapsot érdemelnek. Hősiesen védekeztek.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 20., péntek 1:57

Országos marha ez az Alberto Zacheróni. 0-0 és végig padoztatja Yoichiro Kakitanit. Diego Forlán csatártársa a japán bajnokságban. Rendszerint fontos gólokat szerez (PL. 2 éve az Ő duplájával nyerték meg az Ázsia Kupát.). Erre nézi ezt a két szerencsétlent Okubót meg Osakót. De ebből a nagyképű Hondából is elegem van. Nem véletlenül nem fog soha igazán nagy csapatba játszani...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 20., péntek 1:56

Elképesztőek ezek a görögök, az a statisztika is, ahogyan kijutottak, és korábban a második helyük is a csoportban, 12 lőtt góllal, holtversenyben a bosnyákokkal, 25 ponttal. :Đ
Az utolsó meccsen nyer Kolumbia a japánok ellen, Elefántcsontpartot pedig elverik 1-2 góllal a görögök, és ismét ott vannak, meg sem lepne. :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 20., péntek 1:51

Hát ez akkora hányinger volt, hogy az hihetetlen. Ez a görög válogatott azt érdemelné, hogy addig tömik ki 8-10 gólokkal a legutolsó válogatottak is, amíg ezt a nézhetetlen szart csinálják.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 20., péntek 1:30

Hát ez a japán válogatott ma nem lő gólt, még 10 ember ellen sem. :fpalm:

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 0:48

Szegény görögöket az ág is húzza. Ez itt nem volt les. Elég nagy helyzet lett volna. A piros lap is eléggé könnyen ki lett osztva szerintem.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 20., péntek 0:36

ha nem lettem volna meg lennék ilyen fáradt a meccs elejétől írtam volna milyen hülyeségeket mondott ez a kommentátor de hat komolyan belőle könyvet lehetne írni. elkepesztoen gyoker :D o a kedvencem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

realfan91

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 19., csütörtök 23:57

Mi ez amit írtok, az FM-es japán csapat? :D

Szerintem ez egy fos meccsnek igérkezik. Tippem: D . :)
Bár lehet hogy Alberto Pepperoni húz valami zseniális olasz taktikai csodát. Vagy az a katenaccsó?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 19., csütörtök 23:51

Ha a görögök nyernek ma és az utolsó meccsen, akkor...biztosan hozzák a makkos formájukat. :mrgreen:
A két mai meccset nem tudtam nézni, így egyértelmű, hogy ezt kötelező, hajrá Japán, az elefántokat kellett volna megverni... :sly:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 19., csütörtök 23:46

Úgy bizony, de azért figyelni kell, hogy a sok tweener játszatása nehogy gondot okozzon. Aztán akkor én is felpattanok a bandwagonjukra.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 19., csütörtök 23:40

Meglehet. Mindenesetre hatalmas upside rejlik ebben a japán válogatottban, ugye Zsombor? :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 19., csütörtök 23:38

itt a japán kezdő:

wakabayashi - tachibana, jito, ishizaki, tachibana - misugi - soda, taki - tsubasa - hyuga, misaki
Hmm Taki helyett egy jó Kisugi szerintem elfért volna... :hmmm:

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 19., csütörtök 23:30

Szerintetek a Japán-Görögország meccs miatt érdemes ébren maradni? Egyik sem arról híres,hogy nagyon ötletes focit tolnának. :hmmm:
Prométheusz írta:a dél-amerikai kontingensből eddig az argentínok és az uruk azok, akik nem ölik az időt színészkedéssel, meg szánalmas fetrengéssel
Biztos fáj,hogy kiestek a spanyolok,de nehogy arra akard fogni,hogy Chile színészkedéssel elhúzta az időt és amiatt kaptak ki... :lol:

Vissza: