kiegyenlítenek de a végén elbasszák, ráadásul megint gerrard bénázásán megy el.

tudom hogy még továbbjuthatnak persze, de ez már nem rajtuk múlik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 20., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 20., péntek 8:44
mert a Milan az nem igazán nagy csapat?MorataMartin írta:Országos marha ez az Alberto Zacheróni. 0-0 és végig padoztatja Yoichiro Kakitanit. Diego Forlán csatártársa a japán bajnokságban. Rendszerint fontos gólokat szerez (PL. 2 éve az Ő duplájával nyerték meg az Ázsia Kupát.). Erre nézi ezt a két szerencsétlent Okubót meg Osakót. De ebből a nagyképű Hondából is elegem van. Nem véletlenül nem fog soha igazán nagy csapatba játszani...
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 20., péntek 8:42
lehetetlen?messideco írta:(Elnézést, nem sértegetni akartam a szavazásos hozzászólásnál, csak érdekesnek tűnt, hogy már a második csapat vérzik el onnan idejekorán.)
Este nagy meccs lesz az olasz-costa ricai. A vesztesnek gyakorlatilag lehetetlen lesz a továbbjutás, míg a győztes akár a csoportelsőhelyet is megszerezheti
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 20., péntek 8:36
Épp most jöttem rá, hogy a vb-n pontegyenlőségnél nem az egymás elleni eredmény számít, hanem a gólarány. Ekkora marhaságotmessideco írta:Este nagy meccs lesz az olasz-costa ricai. A vesztesnek gyakorlatilag lehetetlen lesz a továbbjutás, míg a győztes akár a csoportelsőhelyet is megszerezheti
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 20., péntek 7:20
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 20., péntek 2:49
Szegény? okádék válogatott, adom a többiek véleményét, szánalmas amit leművelnek meccsről meccsre és nem kell jönni a 10 emberes dumával.realfan91 írta:Szegény görögöket az ág is húzza. Ez itt nem volt les. Elég nagy helyzet lett volna. A piros lap is eléggé könnyen ki lett osztva szerintem.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 20., péntek 2:06
Hagyjuk már. 11 emberrel is ugyanez ment volna. Undorító amit világversenyről világversenyre leművelnek. Attól meg hadd ne dobjak hátraszaltót, hogy kihúzták 10 emberrel egy ilyen gyenge japán válogatott ellen.realfan91 írta: ??? 10 emberrel voltak. Szerintem ezek után csak tapsot érdemelnek. Hősiesen védekeztek.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 1:58
??? 10 emberrel voltak. Szerintem ezek után csak tapsot érdemelnek. Hősiesen védekeztek.Zsombor írta:Hát ez akkora hányinger volt, hogy az hihetetlen. Ez a görög válogatott azt érdemelné, hogy addig tömik ki 8-10 gólokkal a legutolsó válogatottak is, amíg ezt a nézhetetlen szart csinálják.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 20., péntek 1:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 20., péntek 1:56
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 20., péntek 1:51
HozzászólásSzerző: volt » 2014. június 20., péntek 1:30
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 0:48
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 20., péntek 0:36
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 19., csütörtök 23:57
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 19., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 19., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 19., csütörtök 23:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 19., csütörtök 23:38
Hmm Taki helyett egy jó Kisugi szerintem elfért volna...itt a japán kezdő:
wakabayashi - tachibana, jito, ishizaki, tachibana - misugi - soda, taki - tsubasa - hyuga, misaki
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 19., csütörtök 23:30
Biztos fáj,hogy kiestek a spanyolok,de nehogy arra akard fogni,hogy Chile színészkedéssel elhúzta az időt és amiatt kaptak ki...Prométheusz írta:a dél-amerikai kontingensből eddig az argentínok és az uruk azok, akik nem ölik az időt színészkedéssel, meg szánalmas fetrengéssel
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem