Sorozatok, TV műsorok
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
Milyen horrorokat láttál?BarçaNorbi írta:Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?
Csak mert nem egy totális horror ez, szóval nem csak arról szól, hogy telerakták ijesztő jelenetekkel, hogy mindenki összekaksizza magát. Persze azért lehet parázni rajta, de én leginkább a sztorik miatt követem és kedvelem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindegyik évad független egymástól, a színészek 90%-ban ugyanazok, csak más-más karaktereket játszanak el, néhány esetben felbukkantak más évadban is, de semmit nem veszít az ember, ha nem sorban nézi őket, bár így illik, én is így csináltam.BarçaNorbi írta:Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story
A második évad a csúcs, mindegyiket remek zenék és képi világ jellemzi, mindegyik más korban játszódik, rengeteg érdekes (rém)történettel leszel gazdagabb, ha elkezded, és menet közben elolvasod azt a rengeteg tartalmat az interneten, hogy melyik karakter a való életben kiről lett mintázva, stb...
Kezdd el, és írj róla mindenképp!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
Az évad első fele nagyon bejött, de a második az már csalódás volt. Mondjuk az új évad két rész után szintén valami förtelmes szintet üt meg. Legalábbis az én ízlésemnek.lordgabi írta:Azóta már letekertem a 6. évadot is, a Roanoke-i rémálom ugye...neked bejött?
Valaki?
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?TheBull6 írta:...lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Azóta már letekertem a 6. évadot is, a Roanoke-i rémálom ugye...neked bejött?TheBull6 írta:Én már nem is emlékszem az 5. évad sztorijára. Egy az hogy már régen volt, kettő hogy már várom a hetediket.lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno.![]()
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig.
Valaki?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
Pitch (A legnagyobb dobás)
Valaki nézte innen a sorozatot?
Tegnap este kezdtem, mára le is pörgettem a 10 részt.
Baseballos sorozat, kicsi-nagy drámával. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
Soha nem szerettem a baseballt, de ez a sorozat változtatott a nézőpontomon.
Rohadjanak meg amúgy, hogy nem folytatják második évaddal, bőven lenne még benne.
Valaki nézte innen a sorozatot?
Tegnap este kezdtem, mára le is pörgettem a 10 részt.
Baseballos sorozat, kicsi-nagy drámával. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
Soha nem szerettem a baseballt, de ez a sorozat változtatott a nézőpontomon.
Rohadjanak meg amúgy, hogy nem folytatják második évaddal, bőven lenne még benne.
- h3x0r
En is feltem, hogy mihez fognak kezdeni, de egyszeruen ezt nagyon durvan odatettek. Ha ev vegen ossze kene allitanom egy listat az iden latott legjobb sorozatokbol, nalam jelenleg a Narcos vezetne.sebydani írta:Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabaszFéltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézem az ötödik évadot a Ray Donovanból, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyira elkúrták ezzel a sok visszaemlékezéssel,
hogy hihetetlen...átpörgetem kb az összes ilyen részt.
hogy hihetetlen...átpörgetem kb az összes ilyen részt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Eddig valamiert azt hittem, hogy a Vikingsbol a november vegen kezdodo 5. evad lesz az utolso, de most olvasom, hogy mar a 6.-at is berendeltek. 

Jon Snow vacsora partija megvolt?
mekkora arc
Jon Snow vacsora partija megvolt?
- Mester77
Ha vkit érdekel, itt az i Hala Madrid ! Original series 3. része:
https://www.facebook.com/halamadridshow ... 726449241/
A Ciudad del Real Madridról szól.. szerintem brutális
A narrátor továbbra is Orlando Bloom és ebben az epizódban Emilio Butragueño kalauzol bennünket.
Hát vmi fantasztikus lehet ennél a klubnál nem csak játékosként, hanem bmi másként is dolgozni.
Akár még az R24 féle takarítónak is
A kövi epizód pedig az utánpótlásokról fog szólni
https://www.facebook.com/halamadridshow ... 726449241/
A Ciudad del Real Madridról szól.. szerintem brutális
A narrátor továbbra is Orlando Bloom és ebben az epizódban Emilio Butragueño kalauzol bennünket.
Hát vmi fantasztikus lehet ennél a klubnál nem csak játékosként, hanem bmi másként is dolgozni.
Akár még az R24 féle takarítónak is
A kövi epizód pedig az utánpótlásokról fog szólni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GOT uccsó évad teória veszélyrashidm írta: Én olvastam.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha az megvalósul, akkor az egész sorozat egy mindfuck...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk nekem Deni kilógatott hullájának szarral dobálása, meg havas random halála a többiekkel együtt eléggé esélytelennek tűnik, de mondjuk a tyrionos, tróntermes vég, meg bran mint új éjkirály, reálisnak tűnik
Nem illik.
Happy Valley Nagyon jókat olvastam róla és a téma is érdekel, valaki nézte? tényleg érdemes?
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én olvastam.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha az megvalósul, akkor az egész sorozat egy mindfuck...ziro4vr írta:Ti még nem olvastátok akkor az állítólagos kiszivárogtatott utolsó évad storyline-t...mázlisták.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ti még nem olvastátok akkor az állítólagos kiszivárogtatott utolsó évad storyline-t...mázlisták.
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy az elmélet nem úgy szól, hogy Bran maga az Éjkirály, hanem hogy Bran elméje csapdába esett a Király testében.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!radobben, hogy milyen gyarló és önző emberek vannak és ki akarja írtani őket.dzsi91 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Bran az éjkirály akkor azt úgy tudnám elképzelni,hogy egy másik idősík Branje(jövő vagy múltbéli).A srác úgyis tizenévesen utazgat a múltban, kitudja felnőtt korára mire lesz képes.Az indítékát meg majd úgyis megmagyarázzák. Mindenesetre nálam ő a legesélyesebb,király is lenne,csak magyarázzák meg jól.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudata
Nem értem, hogy lehet ott egy másik idő sík Branje fizikailag. Idoutazas wtf
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Bran az éjkirály akkor azt úgy tudnám elképzelni,hogy egy másik idősík Branje(jövő vagy múltbéli).A srác úgyis tizenévesen utazgat a múltban, kitudja felnőtt korára mire lesz képes.Az indítékát meg majd úgyis megmagyarázzák. Mindenesetre nálam ő a legesélyesebb,király is lenne,csak magyarázzák meg jól.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom, hogy lehetne egyszerre két testben a tudataDrake írta:GOT teória.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastátok origón azt a cikket,miszerint Bran az Éjkirály?Érdekelne a véleményetek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Engem az első két rész majdnem elriasztott, de a harmadik és a negyedik újra nagyon ott volt, jöhet a többi.sebydani írta:Iszonyat jóKarim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabaszFéltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is.
Szégyen a kukás, de hasznos.