OFF
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: OFF
Viszont ha csak kell a porc koze egy kis kenoanyag,akkor abszolut jo lehet nem?
En anno capaporc meg valami fekete vagy kek(?)kagylos keszitmenyeket is kaptam.
Aztan 2x3 injekciot mutet utan.
Ez volt 10 eve,azota semmi baja nincs.
Fehervarra jartam fel az Abrakovitshoz.
En anno capaporc meg valami fekete vagy kek(?)kagylos keszitmenyeket is kaptam.
Aztan 2x3 injekciot mutet utan.
Ez volt 10 eve,azota semmi baja nincs.
Fehervarra jartam fel az Abrakovitshoz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A kollagén porban bevitele szerintem bajos, mert a gyomorsav oldja egybőlferni írta: Nagy ritkán iszok fehérjét egy-egy étkezés helyett, nekem magasan a BodySelect termékei jöttek be.
Náluk lehet kapni ilyen Joint Complex kapszulát meg Kollagén italport is.
Nekem segít így együtt, de lehet érdemes egy ilyen kapszulát kipróbálni kezdésnek, ha szeded minden nap rendszeresen tud segíteni sok esetben.

Kapszulában még soso. De mint írtam, sérült porcot nem tudsz regenerálni (max műtéti úton, de ez gyerekcipőben jár). A porc egy diffuzioval taplalkozo szövet, nincs saját vérellátása.
Nagy ritkán iszok fehérjét egy-egy étkezés helyett, nekem magasan a BodySelect termékei jöttek be.
Nekem segít így együtt, de lehet érdemes egy ilyen kapszulát kipróbálni kezdésnek, akár más gyártótól, mert ebből 3 db a napi adag.
Ha szeded minden nap rendszeresen tud segíteni sok esetben.
Pl multivitaminban nekem az Actival Energia ami nagyon bevált.
Minden azon múlik, hogy tudod-e tartani, hogy szedd folyamat, tényleg képesek segíteni ha el van csúszva belül valami
Nekem segít így együtt, de lehet érdemes egy ilyen kapszulát kipróbálni kezdésnek, akár más gyártótól, mert ebből 3 db a napi adag.
Ha szeded minden nap rendszeresen tud segíteni sok esetben.
Pl multivitaminban nekem az Actival Energia ami nagyon bevált.
Minden azon múlik, hogy tudod-e tartani, hogy szedd folyamat, tényleg képesek segíteni ha el van csúszva belül valami

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemtudom már mi volt a neve.
De az megmaradt hogy a kollagén bevitelre felhivta a doki a figyelmem. De hogy mi volt a gyógyszer neve nem emékszem őszintén szóval simán lehet hogy igazad van
De az megmaradt hogy a kollagén bevitelre felhivta a doki a figyelmem. De hogy mi volt a gyógyszer neve nem emékszem őszintén szóval simán lehet hogy igazad van

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Szerintem te a Cartinormra gondolszlestat írta:A kollagén védelmében nekem anno segitett mikor megerőltettem a térdem, vagyis ez volt a hivatalos diagnózis. 10 perc futást sem birtam, full fájdalommal játszottam. Két hónapig kinlódtam vele aztán a sportorvos javasolta...3 hónapig kellett szedni de már a másodiknál elmúlt a fájdalom.portillo írta:
Szerintem ezeknek meg kéne oldania, de a pedál mellett az ülésre is nézzetek rá, néha 1-2 centi ide-oda megoldja a problémát.
A nyújtás, hengerezés szintén fontos, a kritikus részekre kell rámenni, de lehet néha olyan helyen állnak be az izmok, amikre nem is gondolnál, itt is segíthet szakember 1-2 óra alatt, hogy megtalálja azokat a pontokat.
Én a fentiek mellett a kollagént hanyagolnám, szerintem felesleges, meg röbb doki is ezt mindta már nekem, de van aki meg esküszik rá.
A kollagén mindenhogy jó. Ha van fájdalmad ha nincs. érdemes időközönként szedni.
A porcvédő kúra tart 3 hónapig.
Alapvetően a porc nem épül újjá, mert a hyalinporc nem tud regeneralódni, max rostos porc képződik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A kollagén védelmében nekem anno segitett mikor megerőltettem a térdem, vagyis ez volt a hivatalos diagnózis. 10 perc futást sem birtam, full fájdalommal játszottam. Két hónapig kinlódtam vele aztán a sportorvos javasolta...3 hónapig kellett szedni de már a másodiknál elmúlt a fájdalom.portillo írta:Szerintem ezeknek meg kéne oldania, de a pedál mellett az ülésre is nézzetek rá, néha 1-2 centi ide-oda megoldja a problémát.babaking írta: Bocs a dupláért más téma:
Biciklizés után néha fáj a térdem illetve néha reggelente is érzem, hogy mintha sajogna/ el lenne gémberedve stb.
Amiket eddig elmezdtem illetve fogok csinálni:
- alaposabb nyújtás, mobility
- lesz egy bikefit,hogy az spd-t finomhangoljam
A nyújtás, hengerezés szintén fontos, a kritikus részekre kell rámenni, de lehet néha olyan helyen állnak be az izmok, amikre nem is gondolnál, itt is segíthet szakember 1-2 óra alatt, hogy megtalálja azokat a pontokat.
Én a fentiek mellett a kollagént hanyagolnám, szerintem felesleges, meg röbb doki is ezt mindta már nekem, de van aki meg esküszik rá.
A kollagén mindenhogy jó. Ha van fájdalmad ha nincs. érdemes időközönként szedni.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én csak attól vagyok ki, ha valaki naplót vezet kvázi és orrba-szájba mások arcába nyomja 20-30-40 képpel hogy éppen mit csinal, mit eszik, hol van.
Ilyeneket időről időre törlök néhányat.
Ilyeneket időről időre törlök néhányat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Szerintem ezeknek meg kéne oldania, de a pedál mellett az ülésre is nézzetek rá, néha 1-2 centi ide-oda megoldja a problémát.babaking írta: Bocs a dupláért más téma:
Biciklizés után néha fáj a térdem illetve néha reggelente is érzem, hogy mintha sajogna/ el lenne gémberedve stb.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vagy csak buszkek arra, hogy milyen aranyos miutan osszemaszatolja az arcat egy kis csokipundiggal peldaul es belemosolyog a kameraba. Gondolom en legalabbis, nalunk nincs gyerkoc, pedig imadom oket. Csaladban nagyon sok van, en vagyok a vicces, jofej nagybacsi. (Lehet azert, mert en zokszo nelkul adok nekik neha egy kis csokit, kis zsebpenzt
)
En kivulallokent azokat az embereket nem ertem, akik kirakjak a gyereket, de az arcat sosem. Szerintem akkor azt is felesleges felrakni, aki csak “hatulrol fotozza” a gyereket, de ahany haz, annyi szokas.

En kivulallokent azokat az embereket nem ertem, akik kirakjak a gyereket, de az arcat sosem. Szerintem akkor azt is felesleges felrakni, aki csak “hatulrol fotozza” a gyereket, de ahany haz, annyi szokas.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Inkabb a babát kelljen nézni mint a dagadtszottyadt striás igénytelen büdös szakadt ujdonsult anyukátraul 4 ever írta: "Eriggyé, hozd a lájkot anyának!"
Rengeteg az ilyen kép, amit csak ezért raknak ki.

A babánál legalabb még ott csillog a remény, hogy ertelmes normalis ember lesz belole

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
"Eriggyé, hozd a lájkot anyának!" 

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Rendes bringas talpbetet nekem nagyon sokat segített. Pedig nekem a jobbos spd alatt van is másfél centi alátét labhossz különbség miatt.babaking írta: Bocs a dupláért más téma:
Viszont a fájdalom egy része a túlterheléstől van, ilyen 65-70km között kezdem érezni.
A regenerációt támogatnám meg valamivel illetve a későbbi fájdalmakat előzném meg. Kollagénre gondoltam (volt itt róla korábban szó) első körben. Nagyon vakon vagyok?
300+ kili se fájt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
En nekem nincs facebuk, insta semmi. Asszony instázik, nekünk mielőtt megszületett már mondtam ki ne rakjál képeket róla. Nem is tudom hány hónapos volt mikor először rakott ki. anyukák elég nehezen bírják ki akkor már mondjuk leszartam 21.század
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ismerősöknek mutatunk képeket de ahhoz nincs kedvünk, hogy random emberek nézegessék vagy a közösségi média céget használják. Én mondjuk magamról sem teszek fel képet, mert nem izgat.Realista24 írta: Mi az hogy senkinek semmi köze hozza?
Ahhoz hogy megszületett van? Vagy a bejelentés minek? Mert igy szokás?
Mondjuk 14 éves korában donthet róla:)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az hogy senkinek semmi köze hozza?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hatalmas +1.babaking írta: Mi eddig max 2-3 képet raktunk ki (hordozóval a kórházban, kezecskék stb.) szigorúan úgy, hogy nem látszik az arca, max a feje hátulról. Leginkább bejelentés gyanánt.
Majd ha felnő akkor csinálhat magának, de egyébként addig senkinek semmi köze hozzá.
De,csak nem kell felrakni facebookra.filatáska írta: Ezt a majd ha felnő, hogy kell érteni? Ha betölti a 18-at?![]()
Addig egy családi kép se kerül fel, vagy csak a gyerek háttal lesz állítva?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Ezt a majd ha felnő, hogy kell érteni? Ha betölti a 18-at?

- babaking
Bocs a dupláért más téma:
Viszont a fájdalom egy része a túlterheléstől van, ilyen 65-70km között kezdem érezni.
A regenerációt támogatnám meg valamivel illetve a későbbi fájdalmakat előzném meg. Kollagénre gondoltam (volt itt róla korábban szó) első körben. Nagyon vakon vagyok?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- babaking
Mi eddig max 2-3 képet raktunk ki (hordozóval a kórházban, kezecskék stb.) szigorúan úgy, hogy nem látszik az arca, max a feje hátulról. Leginkább bejelentés gyanánt.
Majd ha felnő akkor csinálhat magának, de egyébként addig senkinek semmi köze hozzá.
Én a születéskor tettem fel először és utoljára mindegyikről egy képet. De nem meggyőződésből, hanem mert egyrészt másról se posztolgatok gyakran, másrészt meg így minimalizálom az emberek triggerelését. Legalábbis azért még nem hallottam kioktatgatni embereket mert nem tesznek fel képeket, de azért igen mert igen.