Azt sem tudom miről van szóAnthony írta:Realista24 írta:Óhogykabbe

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 13:30
Azt sem tudom miről van szóAnthony írta:Realista24 írta:Óhogykabbe
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 5., hétfő 13:05
Akkor gondolom ebből logikusan az a következtetés vonható le, hogy neked van igazad!kelemen.istvan írta:Biztos igazad van (nincs)
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. március 5., hétfő 12:53
Biztos igazad van (nincs), és fogalmam sincs, hogy mennyire buta az amerikai nép, (ezzel is tudnék vitatkozni) de hadd zavarjon már az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki egy kisvárosban utálja a rendőrséget, kijelenti a főnöknek, hogy JELENEG nincs miért letartóztatnia, vagy ellenségnek tekinteni erre pár nap múlva, valaki megkínálja a rendőrséget pár Moltov-koktéllal, és az a nő, akire minden jel mutatna, ott sétál desszantos ruhában, és a rendőr simán benyeli, hogy randizni volt. Aha, oké. Én elhiszem, hogy jó dolog a hype, az index is megírta, hogy mennyire jó ez a film, csak én nem hittem neki.Anthony írta:Basszus, nektek fogalmatok sincsen mennyire buta az amerikai redneck népség, egyáltalán nem életszerűtlen a cselekmény, de nem is ez a lényeg. Nem kell minden filmben azt nézni, hogy "mi a mondanivalója", jézusom mi ez, ötödik osztály?? Annyi mindenről szól ez a film...a szeretetről, gyűlöletről, megbocsájtásról, a halál feldolgozásáról, ráadásul egy jó adag fekete humorral megfűszerezve, és végre egy olyan forgatókönyv, ami kiszámíthatatlan, (csak R24 tudja előre mi lesz a vége). Van magyarul 2-3 egész jó kritika a filmről, érdemes elolvasni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 5., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 5., hétfő 12:43
Realista24 írta:Óhogykabbe
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 5., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 12:09
ÓhogykabbeAnthony írta:Basszus, nektek fogalmatok sincsen mennyire buta az amerikai redneck népség, egyáltalán nem életszerűtlen a cselekmény, de nem is ez a lényeg. Nem kell minden filmben azt nézni, hogy "mi a mondanivalója", jézusom mi ez, ötödik osztály?? Annyi mindenről szól ez a film...a szeretetről, gyűlöletről, megbocsájtásról, a halál feldolgozásáról, ráadásul egy jó adag fekete humorral megfűszerezve, és végre egy olyan forgatókönyv, ami kiszámíthatatlan, (csak R24 tudja előre mi lesz a vége). Van magyarul 2-3 egész jó kritika a filmről, érdemes elolvasni.
Az Oscar eredmények: 100%-os papírforma, ez így elég unalmas lett.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. március 5., hétfő 11:09
Én elhiszem, hogy buta a rednek, meg hogy szeretet/gyűlölet/blabla, lejött nekem is. A humor része tetszett például. De tökre oda nem illő cselekményekre fűzte fel a film a mondanivalót, legalább is a film végén nekem ez az érzésem volt. Lehet ha még 1x megnézem, akkor kirajzolódik valami, de nekem így visszagondolva egy katyvasz volt.Anthony írta:Basszus, nektek fogalmatok sincsen mennyire buta az amerikai redneck népség, egyáltalán nem életszerűtlen a cselekmény, de nem is ez a lényeg. Nem kell minden filmben azt nézni, hogy "mi a mondanivalója", jézusom mi ez, ötödik osztály?? Annyi mindenről szól ez a film...a szeretetről, gyűlöletről, megbocsájtásról, a halál feldolgozásáról, ráadásul egy jó adag fekete humorral megfűszerezve, és végre egy olyan forgatókönyv, ami kiszámíthatatlan, (csak R24 tudja előre mi lesz a vége). Van magyarul 2-3 egész jó kritika a filmről, érdemes elolvasni.
Az Oscar eredmények: 100%-os papírforma, ez így elég unalmas lett.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 5., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. március 5., hétfő 9:20
Nekem is pont ez volt a véleményem, a színészi játék és a fényképezés tényleg jók, de annyira nem volt életszerű a cselekmény, hogy nem is tudtam beleélni magam, egyik szereplővel se tudtam azonosulni. A nőt sem tudtam sajnálni, nagyon unszimpatikus volt. A vége meg... na mindegy, én mérges voltam.kelemen.istvan írta:Három óriásplakát Ebbing határában.
Óriási csalódás volt számomra ez a film! A színészek kétségtelenül jók, viszont a történet gyenge és a karakterek rendkívül buták. Nekem az jött le, hogy a film mondanivalója az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a gyűlölet gyűlöletet szül, ahogy az egy könyvjelzon is áll, a szeretet a megoldás mindenre!
Ne már! Ezzel bármilyen díjat lehet nyerni 2018-ban?
Jó indulattal 10/6.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. március 4., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. március 3., szombat 6:03
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 2., péntek 23:36
Kifejezetten érdekelt ez a film, de szerintem sokkal jobb is lehetett volna. Ezzel az áldokumentumfilm stílussal egyrészt elvették az egésznek az élét, másrészt a Tonya csajt eléggé egyoldalúan mutatták be, azt vártam volna, hogy árnyalják a karakterét, és az eseményeket is. Ami jó benne az mind kb. azért van, mert alapból a sztori is durva. Margot Robbie jól játszik, de nem biztos, hogy őt választottam volna.pheco írta:I, TONYA:
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 2., péntek 17:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 2., péntek 14:58
Remelem is, mert Margot miatt muszaj megneznemRemy írta:I, TONYA: Így kell egy életrajzi sztorit elmesélni! Pörgős, érdekes (holott, egyáltalán nem érdekel a kori), hangulatos és drámai. Mindezek mellett pedig Margot Robbie és Allison Janney is hatalmasat játszanak!
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 2., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. március 1., csütörtök 23:46
Kb. ezt akartam én is írni rólarashidm írta:Mondjuk a Dunkirk kinek tetszett, az se értem... ha Hardy nem játszik benne és nem Nolan rendezi, a kutyát nem érdekelné. Full átlag lett sztem.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. március 1., csütörtök 12:54
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem