Nem kell kimenni a közösségi médiába, minden féle reakcióján látszik, hogy egy iq betyár, egy kis bohóc.Jim írta:szerintem ahogy kinéz, a megjelenése, instás facebookos megnyilvánulások stbBlancoMark írta: Off, de mit nem csípnek rajta akik nem csípik? Szerintem abszolút szerethető, már-már mókás figura, nem tudok rá ellenérzéssel gondolni.
sokan nem ezen nőttünk fel, lásd Raúl Casillas Zidane Figo stb
ott a teljesítmény volt előbb, és utána lettek felkapottak
DE ezeket mind lenyelné az ember, ha a pályán nem azt látnánk, amit. Dícséretes a küzdeni tudása, de azonkívül mint futballista... rettentően kevés és, ha a Hazard biznisz nem sül be így, valszeg nem enne meg sok sót. Én ma nem láttam benne veszélyt, Kroosnak belőtt területre egy labdát, a végén ment azért a labdáért, ami végül kijött a kapusról, de minden más amit csinált, azt rossz volt nézni. Legalább 3-4 olyan akciónk volt, ami rettentően ígéretes volt, 2szer védőbe lőtte, egyszer odapasszolta a kapusnak. Illetve gyakorlatilag minden megoldása random sikerül, csel, lövés, passz akármi... Dest szerintem 10 perc után levette az egész játékát.
És itt jön Galacticos érve, ami a legszomorúbb az egészben, hogy mindenki más még alulteljesíti ezek ellenére is.