Aranylabda
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Aranylabda - 2014
igen, azt azert tegyuk hozza, hogy ha elerheto kozelsegbe kerul ronaldonak a negyedik, akkor ugyanugy cr-messi parharc lesz, meg ha az adott evben nem is...mert akkor megint minden arrol fog szolni, hogy vajon utoleri-e, felemelkedhet-e "az o szintjere" blablabla....amit bizony a sok ronaldo utalo, es messi szimpatizans nem nagyon fog tamogatni.
bar szerintem ugy lenne igazsagos minden szempontbol, ha tenyleg 4-4 lenne a vegeredmeny.
bar szerintem ugy lenne igazsagos minden szempontbol, ha tenyleg 4-4 lenne a vegeredmeny.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Várjál még a negyedikkel,az sem biztos hogy addigra nem esik szét a fifa
Ami Ronaldo negyedik aranylabdáját illeti,(még a harmadik sincs meg amúgy),szal nem tudom...nem hiszem hogy odaadnák neki 3X egymás után...még akkor sem,ha 10X olyan jó lenne mint most...mert ő Ronaldo,nem pedig Messi...

Ami Ronaldo negyedik aranylabdáját illeti,(még a harmadik sincs meg amúgy),szal nem tudom...nem hiszem hogy odaadnák neki 3X egymás után...még akkor sem,ha 10X olyan jó lenne mint most...mert ő Ronaldo,nem pedig Messi...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahhoz,hogy CR 4szeres aranylabdás legyen még 2 lapáttal kell rátegyen jövőre,ahhoz egy olyan teljesítmény kell MIMIMUM mint az idei sok rekorddal és bl címvédéssel... Most hagyják Cé-t feljönni mert sokkal jobb Messinél és egyelőre nem is jelent veszélyt a besteverre még akkor sem ha 3szoros aranylabdás, de azt már nem hiszem,hogy olyan könnyen hagyják majd,hogy Cé is 4szeres aranylabdás legyen,max csak akkor ha kénytelenek lesznek odaadni neki mert annyira kimagaslik,mint idén.
Jövőre Copa America,ami eddig szinte sose számított egy fontos címnek,de kétségetek ne legyen afelől,ha esetleg ott Argentína nyer akkor Copa America>World Cup...És ugyanez igaz Neymarra,ha Brazília nyeri a Copa-t.Tehát címet kell védeni,ha kell az a 4ik bogyó.
Jövőre Copa America,ami eddig szinte sose számított egy fontos címnek,de kétségetek ne legyen afelől,ha esetleg ott Argentína nyer akkor Copa America>World Cup...És ugyanez igaz Neymarra,ha Brazília nyeri a Copa-t.Tehát címet kell védeni,ha kell az a 4ik bogyó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Messi,2-3 évig még biztosan megrugdossa azokat a gólokat,amit minden évben,ha más nem,a súlytalanabb csapatoknak biztos.Ronaldo meg,szintén,de ő az erősebb csapatoknak ugyan úgy.És addig mindkettő bőven ott lesz a háromban.Ők lesznek a legeladhatóbb focisták még sokáig,pláne hogy nem igazán van senki,aki a foci "arca" lehetne a közeljövőben.(A mutatott játék az aranylabda szavazáson másodlagos,ezt tudjuk).tenyleg csak feltetelezes, hiszen ennyire elore nem tudhatjuk, de ha igy folytatodnak a dolgok, akkor nem sok mindent nyer ebben a szezonban a barca (spanyol kupa leeshet), es messi sem tundokol a regi fenyeben, ugyhogy nem nagyon lesz mar "eladhato". ronaldonak is akkor lesz eselye (kis tulzassal), ha megvedjuk a bl-cimunket. egyszeruen meg fogjak mar unni az emberek oket, es lassan ideje is a "korszakvaltasnak". legjobb esetben most nyer cr, aztan valahogy behuzza a kovetkezot is (arra mar kisebb eselyt latok), es akkor 4-4-el kiszallnak..evekig nem ulhetnek mar a tronon.
Talán Neymar,esetleg,de nagyon megosztó a fickó,majd attól függ hogy a média kedveli e majd,vagy sem.
Egyébként itt is voltak páran akik idén sem várták Messit a háromba,akkor is azt mondtam,csak nyugtával,ott lesz ő...és lőn

Azon lehetne vitázni hogy megérdemelten vagy sem,de ott van.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hala real
tenyleg csak feltetelezes, hiszen ennyire elore nem tudhatjuk, de ha igy folytatodnak a dolgok, akkor nem sok mindent nyer ebben a szezonban a barca (spanyol kupa leeshet), es messi sem tundokol a regi fenyeben, ugyhogy nem nagyon lesz mar "eladhato". ronaldonak is akkor lesz eselye (kis tulzassal), ha megvedjuk a bl-cimunket. egyszeruen meg fogjak mar unni az emberek oket, es lassan ideje is a "korszakvaltasnak". legjobb esetben most nyer cr, aztan valahogy behuzza a kovetkezot is (arra mar kisebb eselyt latok), es akkor 4-4-el kiszallnak..evekig nem ulhetnek mar a tronon.morientes írta:Amíg Messi aktív futballista lesz,és csak ezt a szintet hozza,amit mostanság,(ami valljuk meg tőle kevés),addig ott lesz.Persze lehet hogy nem barcasként...
- morientes
Amíg Messi aktív futballista lesz,és csak ezt a szintet hozza,amit mostanság,(ami valljuk meg tőle kevés),addig ott lesz.Persze lehet hogy nem barcasként...hala real írta:ha kicsit eloreszaladunk, szinte biztos vagyok benne, hogy a kovetkezo aranylabda top3-ban mar neymar is ott lesz.
lehet, hogy egyeduli barcaskent.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- hala real
ha kicsit eloreszaladunk, szinte biztos vagyok benne, hogy a kovetkezo aranylabda top3-ban mar neymar is ott lesz.

- morientes
Mindegy mert amíg Ronaldo meg Messi aktív,teljesen mindegy a Fifanak hogy ki a harmadik.Amíg ezek vannak,jó pár évig a 3. jelölt csak töltelék.Mert ez a két ember tudja megmozgatni azokat,akik nem foglalkoznak annyit a focival,akik néhány meccset néznek csak évente.Mert ezeket még az is ismeri,aki nem foglalkozik a focival.(Nem a szakmára gondolok hanem a "népre")Egyetértek, én igazából a németeket nem értem,hogy ilyen gyorsan rábólintottak Neuerre...azért ha bayern vagy német érzelmű lennék kicsit felháborodnék,hogy nem egy Shweinsteiger vagy Lahm került oda,persze értem ,hogy Neuer eladhatóbb de akkor is.Mondjuk én már 2013ban kiakadtam volna,hogy mit keres Ribery az esélyesek között amikor ott volt egy Robben,aki szerintem sokkal fontosabb láncszem volt ráadásul ő ki is emelkedett szerintem abból a Bayernből..
Ezek,bocsánat ŐK hozzák a médiafigyelmet a fifának,és nem Neuer...vagy bárki más.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyetértek, én igazából a németeket nem értem,hogy ilyen gyorsan rábólintottak Neuerre...azért ha bayern vagy német érzelmű lennék kicsit felháborodnék,hogy nem egy Shweinsteiger vagy Lahm került oda,persze értem ,hogy Neuer eladhatóbb de akkor is.Mondjuk én már 2013ban kiakadtam volna,hogy mit keres Ribery az esélyesek között amikor ott volt egy Robben,aki szerintem sokkal fontosabb láncszem volt ráadásul ő ki is emelkedett szerintem abból a Bayernből..morientes írta:Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercityA fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?Nem lógott itt ki senki,olyan acélszürke vokt az egész mint egy siemens-martin kemence...se fölfelé,(Kroos sem,pont azért olyan fontos a realba,mert precizen lehozza mindig ugyan azt,de beszélni tán még a madridi sajtó sem-úgy érten nem szakmai téren hanem egyéb vonatkozásban-sem igen beszél róla.
Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Én sem értem mire ez a nagy aggodalom.Kellett valaki harmadiknak,ennyi a történet.Banális de ez van.S mivel a VB győztes csapatbó fura lett volna ha senki nincs ott,így lett aztán Neuer.Mert amúgy egy kaptafára készült kb az egész német csapat.Dolgos,olajozottan működő,német precizitás,de amelllett sablonos és unalmas...Kb mint a DB intercityA fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?

Na meg Khedira sem lógott ki lefelé,mert beleszürkült az egészbe.Tehát adott egy német csapat,ami piszok jól végzi a munkáját,aztán ezenkívül 2 hétnél többet csak a németek beszélnek róluk..
LEGIO PATRIA NOSTRA

A fenit három kapus is volt nyomva aranylabda szavazáson(főleg Casillas volt nyomva egyik évben). Kaptak díjat? Nem. Neuer fog? Nem. Akkor meg mi miatt kell itt aggodalmaskodni?Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Már el is érték amúgy a céljukat, kérdőjelesen van ott a faszi, beszélünk róla, ő is beszél az aranylabdáról... felkavarja a port a médiában, ez pont elég a fifának. Kroost mindenki megdicsérné és nem is foglalkoznának vele ennyit. Ez a lényeg.
...és én ettől függetlenül tartom őt a legjobb kapusnak, meg az egyik legmeghatározóbb arcnak a bundás válogatottban.
...és én ettől függetlenül tartom őt a legjobb kapusnak, meg az egyik legmeghatározóbb arcnak a bundás válogatottban.
Ez rendben vanDe egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Dehogy ezért kapjon Aranylabdát? Én nem így gondolom
Ami érdekes amúgy még, hogy Neuernél a nagy pofa és a magamutogató viselkedés pozitív, CRnél viszont negatív
Nem erre az oldalra gondolok, hanem a többi véleményre
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó, hát. Kahn-t is ezért bírtam. De, nehogy már megkapja, amikor se Kahn, se Casillas, se Buffon nem kapott. Pedig szerintem ez a 3 kapus jobb Neuernél, még biztosan.nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Abszolút.nmate írta:De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Ami ellene szól, hogy egyrészt CR-nek kell nyernie, demagóg indok de egyértelmű. Másrészt, most is néztem statok Leverkusen ellen, valami egy kapuralövést kellett hárítania...
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nekem a tavalyi CR aranylabda örök emlék marad. Mert emlékszem Ribery elhitte, hogy lehet esélye és már megcsinálta a lasztinak a helyet a polcon.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De egy jó kapus ilyen. Nagy a pofája, idióta, merészen játszik... nekem tetszik, egy kapus legyen ilyen. Ne beszarian álljon a vonalon, bízva a reflexeiben.
Szerintem megérdemli. Krossz is megérdemelné, kétségtelen. De... nem csinálna elég nagy cirkuszt az aranylabda körül. Ő nem tenne nagyszájú nyilatkozatokat, mint pl. Nójer.
Jó, de Neuer védői meg pont ez hozzák fel CR ellenRemy írta:De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.wxyz írta:
Mondjuk nálam pont Kroos aki karakteres játékos
Crt el lehet adni, Neuert meg nem
Melyik igaz akkor?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Müllert hagyjuk inkább, lőtt gólokat a vb-n, de más semmi. A klubcsapatban full átlagot hoz. Ja és egy antifocista.
Kroos már érdekesebb, a bayernben is kb a legmeghatározóbb volt tavaly, a vbn is ő adott karaktert a csapatnak. Csak nincs médiaértéke.
Kroos már érdekesebb, a bayernben is kb a legmeghatározóbb volt tavaly, a vbn is ő adott karaktert a csapatnak. Csak nincs médiaértéke.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De őt nem tudod eladni. És manapság ez a lényeg. Neuer csinálja a show-t ezáltal könnyebb eladni aranylabdaesélyesnek, mint egy olyat, aki jól végzi a munkáját, de csendben.wxyz írta:
Mondjuk nálam pont Kroos aki karakteres játékos
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots