Szerintem ZZ simán eladta volna még az első héten ha csak rajta múlna. Nem véletlenül Szalaingezett egész tavasszal.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 17., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 17., vasárnap 20:20
Mást még nem írtak, csak annyit, hogy biztosak az érkezését illetően.Szerk.: Ezek szerint az Antonio Pintus ügy elrendeződött, vagy úgy jön, hogy utána megyünk a bíróságra?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 17., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. július 17., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 17., vasárnap 20:01
Mondjátok, hogy egy időkapszulában vagyok és ápr.1. van, pls... Hát megyek és mindjárt elkapok ijedtemben egy Pokemont vagy mi a f@$zt. Mi folyik itt Gyöngyösön, eszem megáll.A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid hajlandó lenne James Rodríguez köré építeni a jövőt
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. július 17., vasárnap 19:25
Remélem azért nemhozzuk Pogbat, mert Jamessal kepzeljuk el a jovo KP-jatA legfrissebb hírek szerint a Real Madrid hajlandó lenne James Rodríguez köré építeni a jövőt
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 17., vasárnap 19:01
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 17., vasárnap 17:55
Semmi sem kizárt persze. Lehet neki ez a motiváció..MesQueUnClub írta:De akkor sem egy tok ismeretlen klubba megy, amúgy meg ha pl vele tud visszajutni a mu az epitbe az is lehet motiválása neki, am odegaard hivatalosan real nevelés lesz ha 19 éves kora elott 3 évig a klubnál lesz.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 17., vasárnap 17:47
De akkor sem egy tok ismeretlen klubba megy, amúgy meg ha pl vele tud visszajutni a mu az epitbe az is lehet motiválása neki, am odegaard hivatalosan real nevelés lesz ha 19 éves kora elott 3 évig a klubnál lesz.Fuentealbilla írta: Az ott nevelkedett meg azért erős túlzás. 2 vagy 3 évet volt ott emlékeim szerint (most nem nézek utána), de majdnem, h biztos vagyok benne. Azt hiszem valamelyik francia kis csapatból ment oda valami 16 éves kora környékén.. akkor ennyi erővel Ödegaard is Real nevelés lesz
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 17., vasárnap 17:42
Nem megye 2... Ezt nem írta senki. De egy nem BL résztvevő csapat. Egyébként a PL topikban is írtam, hogy szerintem a MU idén eddig nagyon jól igazolt főleg ha Pogba is valóban oda érkezik...de ettől függetlenül még jelenleg az Eu ligás elmúlt években finoman szólva sem ígéretesen szereplő MU ne legyen már egy szint (közel sem) a Real-al.MesQueUnClub írta: Azért ne csináljunk mar úgy mintha megye 2be igazolna, a másik meg hogy ott nevelkedett es most egy új igeretesnek tűnő projekt zajlik, meg had döntse mar o el, hogy hova igazol.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 17., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 17., vasárnap 17:33
Azért ne csináljunk mar úgy mintha megye 2be igazolna, a másik meg hogy ott nevelkedett es most egy új igeretesnek tűnő projekt zajlik, meg had döntse mar o el, hogy hova igazol.Fuentealbilla írta:. Azért Pogbától ez csalódás ha igazolódik a MU... Mindenképpen úgy érzem/érezném, hogy a pénzt választotta a karrier helyett... (nekem azt nem tudja senki megmagyarázni, hogy ha ő ide akart volna igazolni akkor akár a Juve akár az ügynöke megakadályozhatta volna...)
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. július 17., vasárnap 17:31
Az már elúszott mikor az örményt leigazolták.lestat írta:En meg remenykedem....James-MU romanc is terítèken van.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 17., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 17., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. július 17., vasárnap 17:21
Hogy ha Pogbára amugy azt irták a lapok hogy nem győzte meg a Realt az EBn való szereplése akkor vajon az Alaba Gomes duó hogyan győzte meg?ericco írta:Alaba talán még 80-at meg is érne. Inkább, mint a valenciás gyerek 50-60 millió €-t.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. július 17., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 17., vasárnap 15:26
Ajánlottunk 50et visszadobták, hogy nem eladó, illetve ha tárgyalni akarunk, akkor 80 az ára. AS, Marca, németek, angolok lehozták.cart írta:Alabát amúgy honnan veszitek, volt valami hír róla? Én nem halottam semmi ilyesmit. Ha jól emlékszem amúgy nemrég hosszabbított a Bayernnel...
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. július 17., vasárnap 15:25
Mondjuk Bale és Benzema ketten rengeteget összesérülnek, és most CR sem tűnik egészségesnek, úgyhogy fognak előre kelleni az emberek...Realista24 írta: Moratat ennyi pénzért vétek nem eladni, és vétek arra alapozni, hogy majd bírja a padozást. Mert nem tudom elképzelni, hogy ne a BBC legyen nyomatva orrba szájba, vagy azt, hogy megelőzné a sorban LV-t, mert a tökinek olyan mentalitása van, ami irigylésre méltó.
HozzászólásSzerző: cart » 2016. július 17., vasárnap 15:25
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem