VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 29., csütörtök 8:48

Kerlon írta:A Brazilok lehet jók lesznek amúgy. Lett csataruk Jesus személyében, Casemiro zongorát cipel, Neymar, Firmino meg Coutinho meg majd fociznak
Igen, akár ők is oda érhetnének. Csak ez a kezdő egy Alvés-Dani Alvés, Marquinhos, Thiago S., Marcelo hátsőó alakzattal soha nem fog felállni. Ott is meg lesz kavarva a kezdő ilyen Paulinhokkal.

De jó VB-nek ígérkezik. A francia, spanyol, német vonal úgy néz ki, hogy egyszerre fog össze állni. De jók lehetnek tényleg a brazilok, akár az argetínoknak is összejöhet megint egy jó szereplés. Ott van chile, az olaszok mindig mindenkire veszélyesek. Portugálok is erősek, bár 18ra CR ben nem tudom mennyi lesz, meg majd valami belső védőt össze kell kaparjanak. A belgáknak is papíron tovább kéne erősödjenek. Meglepetés csapatok is mindig vannak, úgyhogy jó lesz az.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 29., csütörtök 8:12

Van egy olyan erzesem, hogy 2018 a brazilok eve lesz, de a spanyolok es a nemetek is ott lesznek a vegen. Franciak nem eleg jok, tobb van bennuk, de az az edzo bolond. Meg kulonben is, ahol egy Benzemat leszarnak, ne is nyerjenek semmit
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 29., csütörtök 6:38

realistahuni írta:
numberone1 írta: Szerintem egy jo eronletben levo europai csapat megfogna oket. Raadasul nincs kit behozniuk a padrol ha esetleg hatranyban lennenek. Nemetek, spanyolok, franciak erosebbek.

Franciákkal nem számolnék nagyon míg dösamp van ott, hiába a végtelen sok tehetség. Németek most még rutintalanok szerintem Lahm és Bastian nélkül. Spanyolok szintén, annak ellenére, hogy van ahonnan meriteni. Én nem lepődnék meg egy Chile vb címen.
Németeknél Basti már az előző tornákon se volt igazán tényező, nem is értem miért éreznék meg. Lahm posztja meg pótolható bőven. Szerintem a németeknél Low most szépen letesztelte kik lehetnek a jók és kiegészíti a nagy csapatot.

Spanyoloknál előről hiányzik az atuto erő a számomra. Szerintem Iniestat, David Silvat meg esetleg Busquetset is mellőzni kéne már a kezdőből. Koke, Thiago, Isco, Saul, Herrera vonalat kéne már tolni.

Franciáknál meg szerintem Griezmant kéne elfelejteni a kezdőből. Ha nem hozza kéne szabni a felállást, hanem hogy a többiek erossegei jojjenek ki, akkor erősebbek lehetnek. Meg ilyen Payeteket elfelejteni.

A Brazilok lehet jók lesznek amúgy. Lett csataruk Jesus személyében, Casemiro zongorát cipel, Neymar, Firmino meg Coutinho meg majd fociznak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 29., csütörtök 0:21

messideco írta:Nyugi, majd a hollandok ismét odapörkölnek. A top négyig elmennek. Mentsétek el. :)
Várjál, melyik VB-n? :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. június 29., csütörtök 0:18

Nyugi, majd a hollandok ismét odapörkölnek. A top négyig elmennek. Mentsétek el. :)
"And my heart will leave you never."

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 28., szerda 23:15

realistahuni írta:
Franciákkal nem számolnék nagyon míg dösamp van ott, hiába a végtelen sok tehetség. Németek most még rutintalanok szerintem Lahm és Bastian nélkül. Spanyolok szintén, annak ellenére, hogy van ahonnan meriteni. Én nem lepődnék meg egy Chile vb címen.
Elofordulhat, szerencse is besegithet. Pl egy gyengebb agon surano palyan eljutni a dontoig ott meg barmi lehet.
Nemetek Swejni es Lahm nelkul is bennuk lehet a VB cim ujra. A farncaiknal Dosamp visszahuzo ero lehet, de bennuk es a spanyolokban van a legnagyobb potencial jelenleg, remelhetoleg nem csak a Zsiru-Grizes kettost nyomatja majd. Spanyolokat lattam Kolumbia ellen, szerintem most nagyon jok. Naluk jott tett az edzo valtas, nagyon jo egyveleget alkotnaka fiatalok es a rutinusabbak, nagyon nincs gyenge pontjuk.
Chilenel nagyon jo a csapat egyseg, de keves az olyan jatekos aki eldontheti a meccseket, nincs padjuk, kicsit sovanynak erzem oket vegso gyoztesnek.
Ugy irod mintha 30 eves kiegett sztar lenne, hasonlokat mondtak nemreg CR rol is. Egy normalis csapat kellett volna a gyereknek h kihozzak belole a maximumot, nekem ami nem tetszik az a magatartasa, latni rajta hogy ket perc alatt elszall az agya es lerug barkit
21 evesen kicsit tobbet kellett volna mutatnia magat, tobbet mozognia.... az volt a durva, h Andre Gomes is veszelyesebb volt nala. :lol:

elég vicces bűnbaknak tekinteni egy fiatal gyereket.
Nem bunbak csak keves lesz komoly ellenfelek ellen. Mondjuk par meterrol illett volna berugni a ziccert...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 28., szerda 23:12

Egy 0:0-ás meccsen, ahol Cé, Alexis és Vidal is a pályán volt, elég vicces bűnbaknak tekinteni egy fiatal gyereket. A tiziknél már borítékolható volt a chilei győzelem, hiszen ebben végtelenül profik. A kabaré az lenne, ha a döntőben a németekkel is erre kerülne sor, akik kb. a vízözön óta nem veszítettek tizenegyespárbajt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 28., szerda 23:12

ikarus93 írta:Lefőtt a kávé
Ronaldot lehet hibernálni a tavaszig.
Azért azt a bronzérmet még csak megnyerném, ha már itt vannak a konf. kupán. :hmmm: Jól mutat azért az EB győzelem mellett még egy válogatott érem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 28., szerda 23:04

numberone1 írta:
Galacticos írta: Az ajnarozas hogy o az elso valamire valo nuno gomes ota?
O szerintem jobb mint a postiga, almeida felek..
Magyar szintu valogatottakat megszor, erosebb ellenfelek ellen momentuma sincs.
Ugy irod mintha 30 eves kiegett sztar lenne, hasonlokat mondtak nemreg CR rol is. Egy normalis csapat kellett volna a gyereknek h kihozzak belole a maximumot, nekem ami nem tetszik az a magatartasa, latni rajta hogy ket perc alatt elszall az agya es lerug barkit

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 28., szerda 22:59

numberone1 írta:
realistahuni írta:Chile az egyik legjobb válogatott csapat jelenleg, szerintem megérdemlik, remélem meg is nyerik, bár ez a Vidal okádék ember a többitől nem sajnálom. Rengeteg átlagos játékosuk van, de válogatottként nagyon összeálltak egy ideje. Ma a jobbik csapat ment tovább.
Szerintem egy jo eronletben levo europai csapat megfogna oket. Raadasul nincs kit behozniuk a padrol ha esetleg hatranyban lennenek. Nemetek, spanyolok, franciak erosebbek.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 28., szerda 22:53

Lefőtt a kávé
Ronaldot lehet hibernálni a tavaszig.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. június 28., szerda 22:50

numberone1 írta:
21 eves, boven lehet meg belole egy igazan jo csatar.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 28., szerda 22:49

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. június 28., szerda 22:46

numberone1 írta:
Galacticos írta:Ronaldonak kellett volna kezdenie..
Nem, az altalad ajnarozott Adre Silvanak beloni a lehetoseget 2 meterrol.
Az ajnarozas hogy o az elso valamire valo nuno gomes ota?

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 28., szerda 22:46

realistahuni írta:Chile az egyik legjobb válogatott csapat jelenleg, szerintem megérdemlik, remélem meg is nyerik, bár ez a Vidal okádék ember a többitől nem sajnálom. Rengeteg átlagos játékosuk van, de válogatottként nagyon összeálltak egy ideje. Ma a jobbik csapat ment tovább.
Szerintem egy jo eronletben levo europai csapat megfogna oket. Raadasul nincs kit behozniuk a padrol ha esetleg hatranyban lennenek. Nemetek, spanyolok, franciak erosebbek.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 28., szerda 22:44

Kvárezsmá is úgy lőtte kb a tizenegyest, hogy "nah jó, valamerre ellövöm, menjünk már haza". :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 28., szerda 22:44

hat akkor nem lesz nemet portugal donto.... hajra nemetek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 28., szerda 22:43

Remy írta:Ezt a 3 portugált örökre kiraknám a csapatból. Úristen azok a 11-esek. :ozil: :lol:
Csak Nanit, a mezonyben is csak karukra volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 28., szerda 22:42

Chile az egyik legjobb válogatott csapat jelenleg, szerintem megérdemlik, remélem meg is nyerik, bár ez a Vidal okádék ember a többitől nem sajnálom. Rengeteg átlagos játékosuk van, de válogatottként nagyon összeálltak egy ideje. Ma a jobbik csapat ment tovább.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 28., szerda 22:42

Galacticos írta:Ronaldonak kellett volna kezdenie..
Nem, az altalad ajnarozott Adre Silvanak beloni a lehetoseget 2 meterrol.

Vissza: