palesz77 írta:dzsi91 írta:Tehát címet kell védeni,ha kell az a 4ik bogyó.
Mondjuk azért ez már tényleg nem semmi, hogy még az idei Aranylabdát se adták oda, de már azon megy a spekuláció, hogy jövőre mi kell, és hogy lesz..

Szerintem páran kicsit túl komolyan veszitek ezt a díjat.
Igen tudom, a 4-2 nem reális, de az sem, hogy Henry és Raúl egyet se nyertek, és közben Owen meg Cannavaro Aranylabdások. Nem ennek a száma dönti el, hogy kire emlékeznek nagyobb focistaként, Platini is nyert 3-at ha jól tudom, aztán mégis Maradona a nagyobb ász az emberek szemében..
Igazad van,de kedvenc csapatom legjobb játékosának ez fontos így érthető,hogy a madridisták többségének is az lett.A két játékos között egyedül ez a fránya díj tesz különbséget semmi más, klubszinten többször csúcsra járatták csapatukat,válogatottal rendre elbuknak(argentína 2014,Portugália 2012,2004) vagy beégnek(Argentína 2010,Portugália 2014), rekordjaikat számolni sem lehet már.Egyedül az tesz közöttük különbséget,hogy kinek melyik stílus tetszik, na meg az aranylabda, az az ami szerintem jogtalanul CR fölé helyezi Messit.Én mindig is úgy voltam,vele,hogy ezt a két embert élvezni kell,Messi sok borsot tört az orrunk alá de nekem összességében tetszik ez a rivalizálás,ilyet még nem láttam.De egyszerűen akármennyire is akarom nem tudok elmenni a bolygó agyhalott része mellett szó nélkül...ha az aranylabda egál lenne nyugodtabb lenne a közhangulat.
Az aranylabdát meg azért döntöttem el magamnak mert egyértelmű,annyira egyértelmű mint Messi 2011és 2009es bogyója.Bármilyen más eredmény születik az csak és kizárólag CR személye ellen szólna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams